Čerpanie dovolenky medzi materskou a rodičovskou
Ahojte,
Neviete mi poradit tipy ako sa rozhodnut, aku cast dovolenky (mam cez 30 dni) vycerpat medzi MD a RD? Dalsie dieta uz neplanujeme, vysku MD mi to uz teda neovplyvni. Do prace sa asi nebudem vracat po skonceni RD (nebude miesto). Da sa na to pozriet z vela uhlov pohladu, ale nechcem vas zavadzat, rada si precitam co napadne vas.
@lenickalienicka ked sa nechceš vrátiť, tak nič necerpat, na konci nechať po dohode preplatit.
Žiadnu, normálne chod z MD na rd a potom pri výpovedi všetko preplatiť. Nerob mzdarkam zbytočne robotu :D
@lenickalienicka az po rd preco medzi?!
Haha, napadlo ma to preto, lebo budem chciet od nich dostat odstupne, a bojim sa ze budu vymyslat ked tam budem mat tolko dni nevycerpanej dovo a este mi budu mat dat aj odstupne. Mam celkom vysoky plat.
@lenickalienicka ved to mozes aj tak dpravit potom, az lo rd..ak vies,ze ides menit pracu, docerpat volno

No vela zien robi tak ze si dovolenku nechaju. A ked skonci RD tak nastupia na jeden den do prace, daju vypoved dohodou, zvysok dovolenky si daju preplatit a poberaju potom maximalnu podporu.