Chce sa vám chodiť do práce?
Ahojte zienky, chce sa vam chodit do prace? Bavi vas to?
Baví ma práca a rada do nej chodím.
Je to práca s ľuďmi a napriek tomu,že ľudia sme rôzni,rada s ľuďmi pracujem. Najťažšie je v práci,keď je zlý kolektív. Ale chvalabohu,nestávalo sa mi to často.
Ranné stavanie je zabíjak, ale baví ma moja práca hlavne sme super kolektív. Takže preto sa do roboty teším lebo viem že síce sa narobím, ale dobre sa aj zasmejem 😁
Nechce, ale baví 😁
Praca sama o sebe ma prilis nebavi, ale mam velmi dobre kolegynky, vieme sa zasmiat, poradit si, vypocujeme jedna druhu, aj sef je fajn, takze dobry kolektiv v dnesnej dobe neberiem vobec ako samozrejmost a cenim si to.
Milujem chodiť do práce, veľmi sa teším na každý jeden deň, keď mi zazvoní budík o 6:00…☺️
Mna praca bavi, ale radsej by som robila z domu. Ubija ma ta priprava do prace, cesta do prace, potom rychlo domov po praci.. keby mam HO, tak kopec casu usetrim. 🙂
nie a neznášam ked mi ráno zazvoní budík aj ked práca nie je zlá (zažila som horšie) Nerozumiem že v našej krajine sa toleruje aby človek pracoval pomaly ako 70 ročný- ved to už je starý človek... Vo Francúzsku protestuju kvôli zvýšeniu veku na 64 rokov čo je u nás už dávno a nám vôbec neprekáža že u nás vymysleli nejakú stupidnú tabuľu ktorá ti urči vek, čiže čím si mladší tym neskôr dôchodok. Je to choré celé
práca ma baví ale nechce sa mi ráno vstávať
Ja mám šťastie, mám rada svoju prácu a pracujem v skvelom kolektíve. Moja staršia sestra je moja "šéfka". Ja sa naozaj pomaly každý deň teším do práce. Robím celkom odbornú činnosť a som na seba veľmi hrdá ako som sa zlepšila, čo všetko viem a ako viem k daným veciam pristupovať. Naozaj moje sebavedomie momentálne ide hore (nie som namyslená, stále sa je v čom zlepšovať, ale viem posúdiť svoje kvality). Viem, že aj keby sa niečo stalo a prišla by som o túto prácu tak si veľmi rýchlo nájdem novú za slušný plat. Mám v práci rôzne časové benefity, ktoré mi pri malom synovi veľmi vyhovujú. Áno, keď je veľa práce robím občas cez víkend aj v noci z domu ale vôbec mi to neprekáža. Takže ja som nadmieru spokojná.
Milujem svoju prácu
Nie
@sszuzu8 ak sa smiem spytat,v akej praci sa takto vstava?🙂a pravidelne?
Mne sa vobec nechce chodit do prace, chodim sem len kvoli peniazom. Casto sa pristihnem ze v praci fantazirujem a tom co by som asi robila keby som nemusela byt v praci, ci by som sa sla prejst, alebo pila kavicku na balkone. Citim sa tu ako vo vazeni a to nemam nejaku zlu pracu.
nie, dávam výpoveď. vedúca ma kritizuje za všetko, jeden deň povie, nemusíš byť na porade, na ďalší budeš tam, alebo prídeš po pracovnej dobe, je mi jedno, že máš lekára, vyčíta mi veci, ktoré robím a ona nespraví... ostatným kolegyniam nič, len mne a kolegyni so mnou na triede. preto odchádzam, už dlhšie sa nenechám terorizovať. každý deň tŕpnem, čo zase si nájde.... ☹

Pravdaže baví, inak by som tam nepracovala. Ak by som však mala rentu, napr 2500 mesačne, robila by som na polovičný úväzok