icon

Chcem byť úspešná - dokážem to!

reppka10
5. apr 2014

Ahojte Mamičky,
som jednou z vás. Mám 2,5 r. dcérku. Počas "materskej dovolenky" som skúšala rôzne formy privyrobenia (dotazníky, klikačky a pod.) väčšina však bola stratou času. No ja som chcela stále niečo iné, v čom by som sa mohla realizovať, a byť úspešná. A dokázať tak nielen sebe ale aj svojmu okoliu, že mám na viac ako len starať sa o domácnosť (variť, prať, žehliť, ...) a to stále dokola. A konečne som to našla 🙂 Prácu, ktorú viem prispôsobiť sebe a svojim materským povinnostiam. Mamičky, týmto vás chcem povzbudiť, choďte si za svojim cieľom, nenechajte sa odhovoriť od svojho úpechu svojím okolím, dá sa to. Vraví sa: „všetko sa dá len treba chcieť“. Chcieť nestačí, potrebný je ČIN !

Strana
z2
lauricka
5. apr 2014

@reppka10 takze som to presne uhadla, bola si na tom uvodnom hromadnom skoleni? Tam sa o tom cine rozprava 😀 . Doba je zlozita, ich vyrobky su dobre, ale drahe. Bezny clovek si to kupovat nebude. Mozno si obcas kupi nieco z Aloe Vera a podobne pre zdravie, ak na to naskriabe. Nechcem Ta odradzovat, ale Tvoj prispevok mi skor pride ako nabudenie po nejakom "skoleni", nez ako radost z toho, ze uz si samostatne zarabas a mas slusny prijem....no ale vela stastia! Je par takych, co im to, asi, vyslo. Lebo spolahnut sa neda, ci to hraju alebo ci je to pravda...

skakalka
5. apr 2014

Tiez som v tom tak nadsene zacinala 🙂...tak drzim palce 😉

modrofuzik11
6. apr 2014

to je pekne napisane. je super, citat taky pozitivny prispevok. tiez na zaklade svojej skusenosti viem, ze dosiahnut pocit sebarealizacie aj popri detoch sa da. je to na ukor niektorych veci, ako pozeranie telky, ci kavickovanie s kamoskami, ale da sa to. tiez ma to naplna a vela krat pocitujem sama zo seba radost.

dorka_shop
17. dec 2015

ahojte hladam spolupracovnikov na sprostredkovanie zdravej kavy a dalsich kvalitnych produktov. firma ponuka ozaj vyhodne podmienky.ak mate zaujem kontaktujte ma na jjakabova80@gmail.com alebo tu v sprave.

Strana
z2