Chcem odísť z práce a bojím sa, že nenájdem novú. Poradíte?
som zamestnana,no uvazujem ze skoncim,hoci novu pracu nemam.momentalna praca je dost namahava a som strasne unavena,no bojim sa aby som si nasla inu pracu&,co ak nenajdem?
Neda sa ti hladat este pocas sucasneho zamestnania?
Musis si zvazit moznosti,popozerat ponuky,porozpravat sa s muzom,ci by ste to nejaky cas zvladli bez jedneho prijmu.
Prip.v ramci firmy nemate nejake moznosti prestupu na ine oddelenie?
Ja ked som bola uz unavena z x smien v nonstop prevadzke,som zareagovala na prvu vhodnu ponuku v ramci mojho zamestnania a podaril sa mi prestup. Zacala som robit od do a pomohlo mi to.
Prip.mnohe zvazuju a realituju sa na svojom,zacnu podnikat....
my nepoznáme vašu ekonomickú situáciu - či máte úspory, úvery, váš životný štandard, príjem partnera a podobne, aby sme vedeli nejako "uhádnuť", či si môžete dovoliť fungovať nejaký čas bez tvojho príjmu, resp. ako dlho si to môžete dovoliť... toto si predebatujte doma... a nepoznáme ani tvoje vzdelanie, prax, zameranie, nič, z čoho by sa dalo aspoň tipovať, či budeš mať problém nájsť si novú prácu alebo nie...
Najprv si nájdi druhú prácu a potom daj výpoveď🙂

a čo čakáš od tejto otázky?
to je skôr na diskusiu.
a aj to neviem, či plodnú.
ak si finančne zahojená, že robiť nemusíš, tak nerob.
nepoznám prácu, ktorá by nebola namáhavá. myslím, že nikto nechodí z práce čerstvý, ako po výdatnom spánku 😅 možno len tí, ktorí majú svoj biznis, robia na nich druhí a ony chodia "do práce" pozrieť, či je všetko ok 😉
no a či si nájdeš novú prácu - to ti tu nik nezodpovie.
možno veštica a aj to sa nemusí splniť 😀 😉