icon

Chcem si privyrobiť počas rodičovskej

tullsova
2. júl 2013

Ahoj mamicky, som uz 6 mesiac na materske a coskoro mi konci matersky prispevok, a bude uz len biedny rodicovsky tak rozmyslam ako si privyrobit a pomoct tatovi. Ci- si privyrabate? Ako riesite peniazky? Dakujem za kazdy prispevok 🙂

iva83
1. mar 2016

Ponúkam prácu z domu pre všetkých aktívnych ľudí , ktorí si chcú privyrobiť a časom pri vašej aktivite a šikovnosti tento privýrobok zmeniť na hlavný príjem. Ak Vám záleží na Vašej budúcnosti , nechcete sa stať otrokmi systému a chcete byť pánom svojho času a života, kontaktujte ma v súkromnej správe. Ide o prírodnú kozmetiku s cenami, viac než výhodnými, ktoré nenájdete v žiadnej drogérií, či lekárni.

kotatko1232
1. mar 2016

Chcela by som si privyrobit popri materskej ?poprosim ponuky

michaelapistikova
1. mar 2016

Ahojte, chcem Vás osloviť s jedinečnou príležitosťou ako zabezpečiť seba a svojich najbližších pasívnym doživotným príjmom. Samozrejme, treba pre to niečo aj spraviť, ale odmena je GARANTOVANÁ!

Ak by ste chceli vedieť viac o celosvetovom projekte WEECONOMY, ktorý bude vo veľkom medializovaný už tento rok v septembri. Kontaktujte ma na mailovu adresu michaela.pistikova@ gmail.com alebo jana.sevcakova@gmail.com, kde sa dozviete všetky potrebné informácie.
Máme sa na čo tešiť, ženy🙂

martinaxx
2. mar 2016

Ja sa venujem Betterware-majú široký sortiment výrobkov,čistiace prostriedky,vecí do domácnosti,prírodná talianska kozmetika,100%káva Arabica,čaje a mnoho iného za skvelé ceny.Kedže to ľudia denne používajú,tak to aj nakupujú...Ak chcete tiež nakupovať tieto výrobky za veľkoobchodné ceny a pritom si zarobiť-kontaktujte ma.

kotatko1232
2. mar 2016

@martinaxx poprosim spravu

sabinka777
3. mar 2016

@barbie0209 ahoj mohla by som aj ja vediet o aku pracu ide

sabinka777
3. mar 2016

Ahojte nevie nekto co by som mohla privirobit doma mam 2 dety a som na materskej

lelavajdova
5. mar 2016

Práca na doma

Ja sa držím hesla keď neprší aspoň kvapka teraz je veľmi ťažko za peniažky chcela by som vás poprosiť ak sa rozhodnete zaregistrovať tak cez tieto linky ďakujem...

http://www.narodnypanel.sk/pozvanie162/92172
Slovenský národný panel - odmenu získavate za účasť na prieskumoch alebo aj za registráciu nového člena, a to v podobe oplátok (= body), ktoré si potom zameníte za peniaze alebo veci (lego figúrky, predplatné časopisu Macko Pusík, elektronika, darčekové poukážky,...), peniaze, alebo ich poukážete na jednu z vybraných dobročinných organizácií.

Z tejto stránky mne už vyplatili viac krát peniažky.

http://www.refundo.sk/?ref=39504
odmenu (body, peniažky) získate za registráciu, za nákupy cez internet, za každodenné prihlásenie na stránku, za návštevu stránky človekom, ktorému stránku odporučíte, za registráciu nového člena, atd.) Refundo spolupracuje s mnohými obchodmi a po nákupe v nich vám vrátia nejakú čiastku.

Aj z tejto stránky mne už vyplatili viac krát.

www.coinformail.cz/affil/fd4cc5c5e6fcd95538ca0d...
odmenu získavate za registráciu, čítanie reklamných mailov, nových registrovaných členov a potom keď dosiahnete určitu čiastku vam vyplatia na účet alebo poštovou poukážkou.

http://www.ermail.cz/link/lVYllmeXTACjYjVmYVC2A...
odmenu (body, peniažky ktoré vam potom vyplatia na účet alebo poštovou poukážkou ) získate za „čítanie“ (odklikávanie) mailov, účasť na prieskumoch, vypĺňanie dotazníkov, za nových členov a ich aktivitu, …

Z tejto stránky mne už vyplatili viac krát peniažky.

sabinka777
5. mar 2016

@lelavajdova dobry chcela by som o tuto pracu zaujem ako nato mam ist

xenia2
5. mar 2016
Používateľ xenia2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

ach jaj

lelavajdova
6. mar 2016

@sabinka777 dobry den sabinka rozkliknete ten link a zaregistrujete sa pekny dnik prajem 🙂

tigrica8
7. mar 2016

Hľadám nových ľudí pre náš rýchlo rozvíjajúci sa tím. Činnosť je možné vykonávať z domu vo voľnom čase , bez toho aby ste ohrozili Vaše zamestnanie. Náplňou práce je maloobchod a starostlivosť o klientov a ovládať PC. Všetkým poskytneme zaškolenie. Ak ste pripravený zmeniť svoj život kontaktujte ma : mail : lubomirabartosova8@gmail.com , mobil : 0911246514

lulutsija
10. mar 2016

Hľadám cieľavedomých, šikovných ľudí, ktorí si chcú veľmi pekne privyrobiť a chcú byť nezávislí. Táto práca je nenáročná na čas.
Pracujeme s vynikajúcou PRÍRODNOU kozmetikou (BAMBUCKE masla, RASTLINNE oleje, BYLINNE maste, PARFUMY a budeme radi, ak sa k nám pridáte. Práca je vhodná aj pre mamicky na materskej dovolenke a aj pre študentky a študentov na vysokej škole.
Nepotrebujete mať žiadne vzdelanie v oblasti kozmetiky!
Možnosť kariérneho postupu, množstvo motivačných programov, autokoncept, školenia online, zľavy na kozmetiku až do 36%.
ZIADNE vstupne ani ine poplatky.
Ak mate zaujem dozvediet sa viac, kontaktujte ma.

martinaxx
10. mar 2016

Hľadám do môjho týmu usilovné ženy,ktoré si chcú privyrobiť.Na začiatok 20-40€,časom aj viac.Všetko závisí od Vašej šikovnosti.Náplň práce:propagácia výrobkov,ukazať katalog a robiť objednávky .Prvé 3 mesiace možnosť získať darčeky...

iva83
16. mar 2016

Trávite veľa času na internete? Čo tak ho tráviť efektívne? Ponúkam prácu z domu pre všetkých aktívnych a ambicióznych ľudí , ktorí si chcú privyrobiť a časom pri vašej aktivite a šikovnosti tento privýrobok zmeniť na hlavný príjem. Ak Vám záleží na Vašej budúcnosti , nechcete sa stať otrokmi systému a chcete byť pánom svojho času a života, kontaktujte ma v súkromnej správe. Ide o prírodnú kozmetiku s cenami, viac než výhodnými, ktoré nenájdete v žiadnej drogérií, či lekárni.

monullienka1
16. mar 2016

Skuste realne zamestnania ako su tesco, mcdonald, dost sa tam prisposobuju

@sabinka777
@kotatko1232

kotatko1232
16. mar 2016

@monullienka1 Dakujem ale to nie...

tigrica8
16. mar 2016

Hľadám nových ľudí pre náš rýchlo rozvíjajúci sa tím. Činnosť je možné vykonávať z domu vo voľnom čase , bez toho aby ste ohrozili Vaše zamestnanie. Náplňou práce je maloobchod a starostlivosť o klientov a ovládať PC. Všetkým poskytneme zaškolenie. Ak ste pripravený zmeniť svoj život kontaktujte ma : mail : lubomirabartosova8@gmail.com , mobil : 0911246514, www.vyliectesa.webnode.sk

martinaxx
17. mar 2016

Ja sa venujem Betterware-majú široký sortiment výrobkov,čistiace prostriedky,vecí do domácnosti,prírodná talianska kozmetika,100%káva Arabica,čaje a mnoho iného za skvelé ceny.Kedže to ľudia denne používajú,tak to aj nakupujú...Môžte si budovať svoj tým a tak zarábať ešte viac.Na začiatok 20-40€,každý mesiac sa váš príjem zvyšuje-všetko závisí od vašej šikovnosti.Pre viac info ma kontaktujte.

slniecko154
18. mar 2016

Mbank ma opat akciu, za zalozenie uctu mozte ziskat 20 eur, ak ma odporucite 🙂 pre viac info piste IP 🙂

tigrica8
19. mar 2016

Hľadám nových ľudí do svojho tímu. Prácu je vhodné vykonávať aj popri práci, materskej či dôchodku. Stačí sa práci venovať 2 hodinky denne. Náplňou práce je maloobchod a starostlivosť o klientov. Požadujeme ovládať PC a byť tímový hráč. Možnosť pasívneho príjmu a finančnej slobody. Ak ste pripravený sa vyslobodiť a stať sa pánom svojho života tak ma kontaktujte. Mail :lubomirabartosova8@gmail.com , mobil : 0911246514

tigrica8
22. mar 2016

Hľadám nových ľudí pre náš rýchlo rozvíjajúci sa tím. Činnosť je možné vykonávať z domu vo voľnom čase , bez toho aby ste ohrozili Vaše zamestnanie. Práci sa stačí venovať 2 hodiny denne. Náplňou práce je maloobchod a starostlivosť o klientov a ovládať PC. Všetkým poskytneme zaškolenie. Ak ste pripravený zmeniť svoj život kontaktujte ma : mail : lubomirabartosova8@gmail.com , mobil : 0911246514

lulutsija
25. mar 2016

Chcete si privyrobiť ? chceli by ste extra peniaze ? Overená firma!
*Kvalitné parfumy
*Certifikovaná prírodná kozmetika
*káva a čaje s Ganodermou, Reishi
*výživové doplnky
*Veľmi vysoká kvalita a všetko za veľmi dostupné ceny !
*Ako člen máte 56 % maržu, chceli by ste zľavu na produkty ?
*Členstvo zdarma, žiadne normy!
*cca 140 produktov a čoskoro budú ďalšie
*Buďte medzi prvými, ČR, SR a Maďarsko
*Štedrý marketing, vône zdarma, príspevky na telefón a internet, autoprogram a iné motivácie.
Ak chcete viac informacii, piste mi IP emoticon

espana76
28. mar 2016

Ľahká a časovo nenáročná práca je vypĺňanie online prieskumov. Na mail, ktorý zadáte pri registrácii Vám budú chodiť upozornenia, že máte možnosť vyplniť dotazník. Za každý vyplnený dotazník získate určitý počet bodov, ktoré si po dosiahnutí stanoveného limitu môžete vymeniť za Eurá a dať vyplatiť alebo za odmeny z katalógu (elektronika, domáce spotrebiče, nákupné poukážky do rôznych obchodov, predplatné časopisov...). Nie sú tam žiadne vstupné poplatky, nebude Vás to stáť žiadne peniaze a čo je dôležité, všetky spoločnosti naozaj vyplácajú.

Mám toho viac, ale všade sa nedajú poslať pozvánky, takže ak máte záujem, pošlite mi cez IP vašu mailovú adresu a ja vám pošlem pozvánky.

https://www.narodnypanel.sk/pozvanie166/90359

http://www.iprieskum.sk/users/register/?key=20e...

https://vyskumy.sk//registracia.html?invi=61210

http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=833085

Mám toho viac, ale všade sa nedajú poslať pozvánky, takže ak máte záujem, pošlite mi cez IP vašu mailovú adresu a ja vám pošlem pozvánky.

adda
3. apr 2016

Máte skúsenosti napr. ako Avon lady ? Či skúšali ste už iné MLM a bez výsledku ?
Vyskúšajte to čo robím ja, naučte sa zarábať. Ide o MLM, takže zamakať si treba ak chcete mať pasívny príjem. Ide o overenú firmu, venujem sa tomu už rok a za rok som sa dostala na pozíciu manažér, čo sa mi v iných MLM firmách nikdy nepodarilo. Prečo ? Nemala som tam potrebnú podporu, zázemie, pomoc.
Pridajte sa do môjho tímu, zaučte sa zarábať. Robíme pravidelné školenia /nepovinné/. emoticon Píšte mi IP, len tie čo ozaj máte záujem niečo robiť 🙂

martinaxx
3. apr 2016

Ja sa venujem Betterware-majú široký sortiment výrobkov,čistiace prostriedky,vecí do domácnosti,prírodná talianska kozmetika,100%káva Arabica,čaje a mnoho iného za skvelé ceny.Kedže to ľudia denne používajú,tak to aj nakupujú...Môžte si budovať svoj tým a tak zarábať ešte viac.Na začiatok 20-40€,každý mesiac sa váš príjem zvyšuje-všetko závisí od vašej šikovnosti.

rastino77
8. apr 2016

Ja sa už 8. rok sa venujem finančnému poradenstvu. Momentálne je dosť v kurze refinancovanie hypoték. Ak poznáte napr. niekoho čo má hypotéku a chcel by platiť menej - dá sa na tom zarobiť...podobne viem poradiť s akýmkoľvek poistením alebo sporením.

Pre začiatok by som odporúčal kampaň pre zdravotnú poisťovňu Dôvera. Ponúkajú rôzne výhody - letáčik prepošlem, resp doručím osobne ak bude treba. Za každú zmenovú prihlášku môžete mať od 10 do 25€

Nenáročný a bezproblémový je aj 2. dôchodkový pilier, vstúpiť môže každý od 18 do 35 rokov. Ľudia tam nič neplatia, na ich osobnom účte sa šetrí časť z toho čo im berie štát na odvodoch. Odmena podobná od 10 do 22€
Stačí osloviť rodinu a známych a zopár euríčok máte istých. Nespravíte nič len mi dohodnete stretko.

janulka1991
8. apr 2016

@martinaxx ahoj môžem vedieť o akú prácu ide?Ďakujem

janulka1991
8. apr 2016

@barbie0209 ahoj o akú prácu ide?Ďakujem

janulka1991
8. apr 2016

@vbrannova ahoj môžem poprosiť bližšie info? ĎAKUJEM