Chcete sa stať policajtkou? Skúsenosti a názory tu!
Ahoj máme tu nejaké policajtky? Prosím veľmi by som chcela nejaké názory, skúsenosti, rozmýšľam nad tým že by som to skúsila ale nemám preddtavu či to je dobrý nápad. Ďakujem
@marsmykkok Aj 50kg zena da dole 130kg “medveda”, mozno raz za zivot. Ale ja som pisal o realnom zivote, vtedy sa pachatel nesprava ako na treningu, ze “tu pekne stoj, nech si na tebe vykonam hmat z treningu. Pachatel s olovom v sebe este dokaze behat ako srnka a dat dole par policajtov a my sa tu ideme bavit o tom ako zena policajtka narobi poriadky. Hej mozno tak niekde na ulici, ked skrikne na sopliakov.
S tým tvrdením o 50kg policajtke by som bol trocha opatrný. Za jedno má aspoň ako taký výcvik a kurz sebaobrany a druhá vec,je aj ako tak vybavená,má min slzák,obušok,možno aj paralyzér a hlavne má zbraň s ostrými nábojmi. Len samozrejme musí vedieť a nesmie sa báť to použiť.
Ja osobne keď mám vo vrecku aspoň slzák,resp zbraň (v legálnej držbe)tak som tak nejak väčší frajek,ako keď som len tak s holými rukami.
@boba55 takto môj otec bol 👮a dožil,a užíva peknú vysluhu No to sa netýka Vás nových,tak je systém nastavený...Baby v št.sprave sú fajn či polícia alebo armáda Ale Nie vo výkone 🤷 kancelárska správa, evidencia,práca PC, archív a pod.... napíšem v kľude anonymite u nás sa prednedávnom stala nehoda Vodič zrazil chodcu A na miesto činu prišla prvá 👮hliadka 2 baby... áno pohľad real.nic moc , krutý Ale nevedeli dať ani prvú pomoc,oni vlastne nevedeli ani čie sú...v Tom šoku ani základ stabil.poloha a skontrolovať 👅 A toto všetko brať do úvahy... čo to obnáša Ale pokiaľ máte známosť ste zahojene a miesto hore vyššie sa nájde ✅

Tak zas trošku reálne, žena s 50 kg chlapa nezloží. Možno tak 1-2 zo xy a aj to sa venujú nejakému bojovému umeniu. Zas nie sú to žiadne bojovníčky Xeny, netreba preháňať. Z mojich skúseností mužskí kolegovia nemajú radi služby so ženskými kolegyňami. Proste preto, lebo sa nemajú na koho spoľahnúť. Sú aj výnimky, samozrejme.