icon

Chváli sa niekto z SIS prácou na sociálnych sieťach?

16. jan 2025

Je možné že niekto pracuje pre SIS a stále sa tým chváli a zdieľa to na sociálnych sieťach , ako polohu resp. Označuje ju tam?
Myslela som že taká práca prebieha prevažne v tajnosti a nie že sa tým človek stále chváli.
Alebo je druhá možnosť že si to dotyčný/dotyčná vymýšľa aby bola zaujímavá.

rozculena
16. jan 2025

to by som chcela vedieť,čo tam vypisuje

vikisisi
17. jan 2025

na 100 percent vymýšľa, jeho nesplnený sen z detstva

mamina7070
17. jan 2025

Vymysla si jednoznacne

muchotrafka298
17. jan 2025

Uplna hlupost, vymysla si. Ludia, ktori tam pracuju o tom nerozpravaju kazdemu na pockamie a uz vobec to nikde nepisu verejne. Zalezi od druhu prace, nie kazdy tam ma “utajovanu” robotu.

renesance80
17. jan 2025

tak ten kto tam naozaj pracuje toto robiť nebude a ani nesmie

svetlonos
17. jan 2025

Otcov stryko tam robil ešte v komunizme. Veru nič on veľmi nerozoraval. Do dnes viem len jednu info, ktorú povedal otcovi a o ďalšom prioade. To bola ale nenápadná akcia a o tom strýkovi málokto vedel kde robí. Nie aby ešte kvakal kade tade co presne.

muchotrafka298
17. jan 2025

@svetlonos no presne, ze takyto ludia nikdy nehovoria, kde pracuju ani co robia. Ci su to ludia z roznych ministerstiev, ako je obrana alebo vnutro, SIS alebo NBU. Maximalne ak si dobry znamy tak povedia, ze napriklad robim v kancelarii na NBU, na IT, na urade vlady a podobne.

svetlonos
17. jan 2025

@muchotrafka298
ano alebo maximálne, ze ani do kancelárie nesmie brat svoj súkromný telefón... To tiez veľa vypoveda. A rozumný človek sa potom už ani nepýtala. Ja pochybujem, že na týchto špeciálnych miestach by zamestnali takych dilinov tlčhubov.

muchotrafka298
17. jan 2025

@svetlonos no to ano, ze nemoze mat ani mobil /ja tiez poznam osobu, ktora pracuje v istom druhu statnej sluzby a sukromny mobil ma zavrety v skrinke mimo kancelariu, chodbu, oddelenie od 7,30 do 15,30 pocas CELEJ pracovnej doby/. Takze urcite niekto kto robi v takomto niecom o tom bude vypisovat, tagovat si polohy a kazdemu to vesat na nos 😂😂😂😂

svetlonos
17. jan 2025

@muchotrafka298
tak keď niekzo trubkový naletí, svedčí to len o blazenej nevedomosti, ta ziez noekedy nie je na škodu 🙃