Čím by ste chceli byť, ak by ste sa mohli zvona rozhodnúť?
Určite by som chcela byť lekárka, namiesto toho som študovala ekonomický smer... no co už čas nevrátim 🤔
Vlastniť penzión s raňajkami, pekne zariadenymi izbami
Tiež som prekvapená koľko lekárskych snov, do mňa to bolo zo strany rodiny hustené, ale ani za svet som sa nedala prehovoriť 😂 a som rada.. Nič by som nemenila, išla by som opäť tým istým smerom, teda na chémiu a robila vedu 😊
Ja som studovala ekonomiku a tiež ľutujem, ze so nešla do zdravotníctva (najviac by som chcela robiť pôrodnú asistentku). Chcem si teraz skúsiť dorobiť aspoň strednú zdravotnú a od toho sa odpichnut. Ak by som sa mohla vrátiť v čase, išla by som nejakým umeleckým smerom. Od dieťaťa som po tom túžila ale rodičia nedovolili lebo však umelci sa neuzivia 🤷
Farmáciu
@mirkava Ja som lekarka(gyn-por) a isla by som na medicinu znovu. Velmi ma to bavi,milujem tie momenty,ked sa narodi novy zivot,ked mi odkopavaju na ultrazvuku detuchy sondy(ako dnes cely den 🤭),ked vidim tie stastne tvare ❤️ A keby to malo byt mimo medicinu,tak by som mala vlastnu cukrarsku dielnu a piekla torty 🎂🍰
Nemenil by som. Mám svoju prácu rád, nakoľko sa stretávam z množstvom ľudí, rozprávam sa s nimi a spoznávam mnohé príbehy a životné situácie
@mirkava znova by som si vybrala byt psychiatricka🙂 a realne som psychologicka.
@mirkava veterinarka, neurobiologicka, pravnicka
@mirkava som na tom podobne, tiež mám ekonomický smer. Nuž az v práci som prišla na to, že až tak ma to nenaplna a nezaujíma. Tiež ma zaujíma lekárstvo. Neskoro popri 3 deťoch...
@sabinka022 ♥️♥️♥️
Byť lekárkou, najlepšie nejakou dôležitou chirurgickou, alebo gastro by sa mi asi hodilo najviac, ale netúžim potom.. ak by som vrátila čas a znova sa rozhodla čo so sebou, chcela by som byť reštaurátorkou historických pamiatok.. to je nieco čo obdivujem už dlhé roky a je to zosobnením toho čo má vždy zaujímalo.. mňa veľmi mrzí, že nikdy nikto v mojom detstve nepodporil moju umeleckú dušu.. bola skôr utlacana a čím som staršia tým viac si uvedomujem ako ma to mrzí.. nikomu to nevyčítam, ale možno by som aj niečo dokázala keby som mala na základnej aj nejaké pochopenie od rodiny, od školy a nebola by som považovaná za hlupucku, pretože sa cení len keď človek ovláda jazyky, matematiku, chémiu a fyziku, veci čo mne nikdy nesli..
Ak by sa dalo vratit cas tak by som chcela byt veterinarkou. Milujem zvieratka a chcela by som im pomahat. Stale sledujem veterinarne programi a vsetko okolo zvierat 🙈 chlap mi uz hovori ze sa z toho zmagoriim 🤣 ale ked ja to maam tak rada 😁😊
Moja švagriná študovala ekonomický smer a v 40 sa dala na medicínu. Teraz je z nej doktorka.
tak ja som si 10 rokov myslela ze by som chcela byt architektka ale myslim ze by som nebola schopna navrhovat pre klienta nieco co mi je proti srsti
ale keby to mohol byt aj uplne uleteny smer tak by som chcela robit maskerku v hollywoode napriklad take tie super realisticke zranenia vyrabat na hercoch
@mirkava kynologička, veterinárka ..ale študovala som medzinárodne vzťahy čo ma nebavi ..ale hold mama ma nepustila na opačnú stranu slovenska ..... moje deti budú študovať čo chcu 😊
@mirkava chcela som študovať it (programovanie), mama mi poradila, že to nie je moc vhodné pre babu, že tam budú samí chalani a následne pri hľadaní práce bude vždy uprednostnený chalan pred babou. Teraz po 20 rokoch si nemyslím, že je to v it oblasti takto rozdelené a keby som mohla vrátiť čas, šla by som tým it smerom.
@mirkava To je pekná téma. 😊 Študovala som ekonomiku dopravy a myslím, že som v tejto sfére aj celkom dobrá, ale mrzí ma, že som sa nebrala smerom záhradnej architektúry alebo niečoho podobného. Zaujíma ma permakultúra a návrat k prírode. Verím, že sa tomu raz budem naplno venovať aspoň vo svojom voľnom čase. 😊
@tatianamaria obdivuhodné v 40tke začať študovať medicínu..
Veterinárka alebo chirurgička. Už na základnej škole som liečila všetky možné zvieratá u starej mamy na dedine a poznala som teoreticky každú ľudskú kosť, ale chémia bola pre mňa veľkou neznámou😕 Pracujem ako IT manažér, podľa šéfa som vraj amazing tech. lead a naši dodnes nechápu ako ja môžem pracovať v technickej IT oblasti😀
Architekt
Nič by som nemenila 🙂
@mirkava Chcela by som mat vlastnit pozemok s krasnym vyhladom a nadhernou kaplnkou a organizovat tam svadby.
@marcellka32 aj jaaaa... niekde v Alpach...😇 aj kravy by som tam chovala, aby bolo cerstve mlieko a syr...

@luccija to znie super.
Z každého rožka troška.