Cítim sa hrozne - neviem si nájsť prácu
27. aug 2020
Zdravím Vás. Nedavam tu príspevky nejako často, ale rada by som vedela váš názor. Ja už vážne neviem čo mám robiť.
Z práce ma prepustili pred rokom kvôli stavu. V práci som si zvykla, mala som dobrých kolegov aj majstra. Bola to linkova výroba nie jednoduchá ale zvykla som si.... Odvtedy som si urobila kurzy na administratívu aj na účtovníctvo teraz si robím kurz na cudzí jazyk. Na pohovoroch nevyhoviem pretože sa na mňa pozerajú cez prsty lebo som robila ako robotník..som zúfalá.. Rozmýšľam ze si urobim aj vš lebo je to hrozne ťažké. Chcela som ísť aj k polícii ale nevzali ma kvôli môjmu zraku. Verím, že niesom jediná a poradíte mi ďakujem,
Predošlá
Strana
z2
@kaktusik77 och joj....to vidíš len ty tak
Predošlá
Strana
z2

@79viktoria79 možno že je to tak myslené že ak má niekto pred 60-kou niekde na lazoch kam nezachádza ani autobus, to áno. Ale na západnom slovensko kde každá väčšia firma robí zvozovú dopravu aj zo 100km okolia, ponúkajú ubytovanie zadarmo, stačí len prísť do agentúry a stačí nenafúkať už ťa porád oblečú do montérok.
Už u nás robia ukrajinci, srbi, bulhari, vietnamci, aj z našincov všetko čo má ruky nohy je zamestnané, jediné kritérium zamestnávateľov je nenafúkať na pohovore, len aby už išiel niekto pracovať, tak zúfalo nemajú ľudí a ešte aj napriek tomu máme mínusovú nezamestnanosť.