Čo by vás motivovalo prejsť ku konkurencii?
Ahojte baby, hľadám jednoduchú, najlepšie jednoslovnú odpoveď - slovné spojenie, na otázku: Čo by Vás presvedčilo, aby ste prešli do konkurenčnej firmy?
To je všetko čo od Vás potrebujem. Pýtam sa to kvôli projektu, ktorý ako skupinka vypracovávame na predmet Manažment. Bude to vo forme ako 100 Slovákov sme sa opýtali... (5 proti 5). A tam spracujeme vaše najčastejšie odpovede. Nič iné za tým nehľadajte. Zo srdiečka Vám budem vďačná za všetky odpovede. ♥
@tervz keďže väčšinou ti budu písať plat samozrejme, co je aj v podstate pravda, ja napíšem ze lokalita (t.j.kde je sídlo firmy), keďže za mna aj dostupnosť je dôležitá. A potom aj pracovné prostredie - žiadny open space a pod.moderne "vymozenosti" byt s 30 ľuďmi v 1 "kancelarii"
Viac dovolenky
Vsetko alebo kombinacia tychto: 1. Plat 2.Viac dovolenky 3. Moznost home office (napr. aj pri chorobe dychacich ciest, alebo po operacii, ked clovek este nie je uplne fit) 4. Stanoveny pracovny cas bez vynutenych nadcasov 5. Prijemne pracovne prostredie s pochopenim, ze zamestnanec nie je iba zamestnanec, ale ma aj zivot mimo pracoviska
Neviem odpovedať jednoslovne. Najstručnejšia odpoveď, ktorú ti viem dať, je "lepšie podmienky". Čiže kombinácia dobrého platu, dobrej pracovnej doby, dobrej dostupnosti do práce, možnosti HO podľa potreby, dovolenka podľa potreby, ďalšie benefity...
1. Pracovná doba
2. Plat
3. Možnosť kariérne sa posunúť
4. Možnosť HO
5. Benefity
Flexibilný pracovný čas a plat
Sice ti tu pisu plat, ale to nie je zvycajne pre ludi az take motivujuce, kedze malokedy ide o obrovske navysenie.
Za mna je to kombinacia faktorov:
Lokalita
Prac.napln
Prac.doba a flexibilita
Plat
Benefity
Prijemne prostredie, dobry kolektiv a rozumny sef, pracovna napln a casova flexibilita s moznostou HO. Lepsi plat je len prijemny bonus k tomu
Momentalne NIC, lebo plat slusny, benefity extra slusne (napriklad tabor pre deti za vyhodnu cenu, ucet v benefitplus - preplatia elektricenku alebo poukazky do mall/alzy a ine), praca ma bavi, HO je 90 % (a ak je clovek chory alebo dieta ma chore, moze sa stat, ze aj mesiac nie je v office), pracovna doba flexibilna, kolektiv dobry, vela ludi v tiime poznam este spred materskej, sefovia dobri a znali procesov, kedze tiez robili nasu pracu. Jedine mi vadi vzdialenost, ale tak v BA si clovek nenavybera a naozaj raz za 2 tyzdne idem rano taxikom a spat busom to uz prezijem.
Žienky ste perfektné ♥ ďakujem, že sa toľké zapájate 🙂
Ja mám HO, ale inak full-time zamestnanec, kolektív fajn, šéf super, práca - viac menej vysnívaná ale začínam mať iné predstavy o plate. Už dlhšie uvažujem prejsť ku konkurencii, hlavne kvôli tomu platu, ale tak celkovo keď si to porovnám, tak ešte váham. Ktovie akí ľudia by boli tam a tak. Takže ale u mňa by to bol plat ten prvý dôvod. A musel by byť o dosť vyšší.
Jeden deň v týždni voľno
Lepšie pracovné podmienky, kolektív, pozícia. Vyšší plat je príjemný bonus, ale len kvôli platu by som miesto rozhodne nemenila, ak by boli na pôvodnom rovnaké podmienky.
plat
Ja som ti uz odpoved pisala.Ale vyjadril sa aj moj muz a hovori:platove podmienky 😁
A z opačnej strany, z pozície zamestnávateľa: človek, ktory odíde kvôli platu bol alebo silno podhodnotený alebo nestojí za to.

Jedine plat a dobra pozicia.