icon

Čo kolegyniam na Vianoce?

5. nov 2021

Ahojte nastupila som do novej práce. Zhodou okolnosti mam 2 kolegynky ktre su zaroven mojimi kamoskami uz z predchadzajucej prace 😁 Poradte co im dat na vianoce, nejaku drobnost ale zaroven nech to potesi, posluzi. Co davate vy?

Strana
z2
marinecka95
5. nov 2021

Ja som urobila minulý rok kamoškám - kolegyniam domáci baileys - kúpila som krásne fľašky a naplnila 🙂 aby boli veselé pri pečení 😋

evaachesa
5. nov 2021

Pozri ty ale ideš dávať darčeky v prvom rade kamarátkam, to že sú už aj tvoje kolegyne je predsa novinka 😉 ideš dávať niečo aj kolegom, ktorých poznáš len tie 2 týždne?

lubina
5. nov 2021

ja som tu celu otazku precitala, ale nemam typy pre darceky pre kolegyne. A preto som napisala len k poslednej otazke, ze nic si nedavame. Pred Vianocami sme zvykli ist niekam posediet z prace, ale pre pandemiu sa to obmedzilo. Aj na narodky s kolegami v praci si len poprajeme, max nejake kvety ci sladkosti. Kazdy ma hrncekov s napismi, ci inych "ne/potrebnych" drobnosti dost, preto to u nas funguje len gratulaciou.

autor
5. nov 2021

@evaachesa mam len 2 kolegyne a su to zaroven aj kamaratky, pisala som to rovno na zaciatku. A mam len tieto 2 kolegyne, dalsich kolegov uz nemam

emilius03
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
5. nov 2021

a čo takto adventný kalendár s čokoládkami?

sendy1977
5. nov 2021

nejakú luxusnejšiu vianočnú ozdobu ?

hablko2
5. nov 2021

Ja mám v práci tri super kolegyne a kupujeme si také maličkosti: sviečka, knižka, hrnček, sušený cajik v peknej dóze… je to milé, keď si napr. varia v práci čaj do hrnčeka odo mňa…

guiseppinka
5. nov 2021

Ja som na vianoce kupila plechove krabicky, take stredne velke a nahadzala tam kolace. Milujem piect, peciem vela, spravila som taky maly vyber... Mala som 2 sefov a 4 kolegov... Takze pohodka. Od kolegu jedneho sme vsetci dostali nejake 2 likery (teraz mi tak trklo, ze to este mam, jedna flaska ani neotvorena), zele v cokolade a este nejake dalsie veci... Od sefov sme na vianoce dostali na vecierku po 100e, kolega iny podaval tofifee a kolegyna nam spravila adventny kalendar z malych milka cokoladiek s hovorovymi vyrazmi z nemciny... Bolo to mile od nej, lebo si s tym dala riadne vela roboty - v podstate 4 zo 7 ludi v kancli sme boli zahranicni... Jeden sef nam dal na zaciatok adventu adventny caj - 24 roznych sackov cajov...

hlubik
5. nov 2021

ak chces podlozku pod mys s vasou fotkou

luccija
5. nov 2021

Dávali sme si lepšie darčekové čaje, kávu, krém na ruky z Manufactury, lepšie značkové sviečky Vianočné ponožky, raz som dostala adventný kalendár s kozmetikou výborný darček...rámiky pekne na fotky

haanovajana
5. nov 2021

Pekný vianocny hrnček,sviečku,

Strana
z2