icon

Čo mám očakávať na skupinovom pohovore v Sinsay?

16. okt 2025

Ahojte čaká má skupinový pohovor v Sinsay na pozíciu asistentky predaja , čo mám čakať ,aké úlohy nám budú dávať ? Absolvovala som už telefonicky pohovor . A čo si obliecť ? Klasika blúzka,košeľa elegantne nohavice ? Nieje to prvoplánové ? Ja som skôr chcela si dať šedé svetrikove šaty, konakové jesenné topánky ,kabelka tiež v tej farbe ,Béžový kabat , hnede pančusky 🙂 či to vôbec nie :D a hlavne sa bojím že medzi tými mladšími budem stará keďže mám 35 a jedno dieťa ale vyzerám mlado 🙂 tak mi prosím poraďte ako to vyzera taký skupinový pohovor ďakujem 🙂

mimirka32
16. okt 2025

@anonym_autor s tym oblecenim je to myslim, ze fajn. Tiez nenosim koselu a elegantne nohavice na pohovory, podla mna je to nudne a vhodne tak mozno do banky. Obliekam si radsej saty

anonym_e41f7d
16. okt 2025
@mimirka32

@anonym_autor s tym oblecenim je to myslim, ze fajn. Tiez nenosim koselu a elegantne nohavice na pohovory, podla mna je to nudne a vhodne tak mozno do banky. Obliekam si radsej saty

@mimirka32 a co ked saty neznasam nosit lebo sa v nich citim neprijemne? minule som videla jednu elegantne oblecenu isla na pohovor do mekaca. kebyze idem do mekaca alebo kauflandu tak si obliekam rifle a bluzku

anonym_cc27d7
16. okt 2025

Neviem, či všade bude pohovor taký istý ale aj sa skladá oblečenie, upratujú veci z kabinok, zahráš sa na nákupnú maniačku atď...bola to pre mňa zábava a príjemné dopoludnie, aj ma vybrali aj som tam chvíľu pracovala

autor
16. okt 2025
@anonym_cc27d7

Neviem, či všade bude pohovor taký istý ale aj sa skladá oblečenie, upratujú veci z kabinok, zahráš sa na nákupnú maniačku atď...bola to pre mňa zábava a príjemné dopoludnie, aj ma vybrali aj som tam chvíľu pracovala

@anonym_cc27d7 a čo hovoríš na môj outfit ? 🙂 čo si mám teda obliecť či klasika blúzka elegantne gate loafersy ? To bude mať podľa mňa každá

anonym_7c67b2
16. okt 2025

Vzhladom k tomu, aky je tam plat, mi pridu taketo pohovory strasne smiesne a trapne 🙂

kavabezfiltra
16. okt 2025

toto nie je pohovor na riaditelku spolocnosti, zbytocne nestresuj, jasneze nechod v teplakoch ale zas nemusis takto premyslat nad kazdym detailom oblecenia, oni si skor vyberu podla toho ako sa kto odprezentuje, mila, usmievava a komunikativna dostane urcite prednost pred neprijemnou, zamracenou, co pozera len do zeme a hanbi sa jak pes…cize hlavne klud, osobnostny dojem je dolezitejsi nez vzhlad

anonym_cc27d7
16. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_cc27d7 a čo hovoríš na môj outfit ? 🙂 čo si mám teda obliecť či klasika blúzka elegantne gate loafersy ? To bude mať podľa mňa každá

@anonym_autor ja som bola oblečená tak ako si napísala

anonym_7b69fe
16. okt 2025
@anonym_7c67b2

Vzhladom k tomu, aky je tam plat, mi pridu taketo pohovory strasne smiesne a trapne 🙂

@anonym_7c67b2 aký je tam plat?

zobaka
16. okt 2025

na internete davaju minimalku, budu radi, ze to vobec niekto berie

mamadievcatiek
17. okt 2025
@zobaka

na internete davaju minimalku, budu radi, ze to vobec niekto berie

@zobaka Tam platia minimálnú mzdu? Veď tam sa pracuje aj cez víkendy, katastrofa!

monka239
23. okt 2025

@anonym_autor ahojky ja mam pohovor zajtra 😀ake to teda bolo? Ze vraj cca 1,5h to bude trvat

autor
23. okt 2025
@monka239

@anonym_autor ahojky ja mam pohovor zajtra 😀ake to teda bolo? Ze vraj cca 1,5h to bude trvat

@monka239 ahoj aj ja mám zajtra :D

autor
23. okt 2025
@anonym_autor

@monka239 ahoj aj ja mám zajtra :D

@anonym_autor v akom meste ideš ty?