Čo obnáša junior pozícia na mzdovom oddelení?
Volali mi z personálnej agentúry, že by posunuli môj životopis na junior pozíciu na mzdové oddelenie, firma v automotive. Čo presne obnáša táto pozícia? V tej rýchlosti som sa zabudla spýtať. Ďakujem.
Pokojne zavolaj do agentúry a opýtaj sa ich. Pride mi to skôr ako pozitívny krok, signál, že sa zaujimas, si zodpovedná, nebojíš sa opýtať, keď nevies.
Môžeš pozrieť i na profesiu a vyhľadať tuto pozíciu, či už pod danou agentúrou alebo inú nech máš ako taký obraz.
Pokojne zavolaj do agentúry a opýtaj sa ich. Pride mi to skôr ako pozitívny krok, signál, že sa zaujimas, si zodpovedná, nebojíš sa opýtať, keď nevies.
Môžeš pozrieť i na profesiu a vyhľadať tuto pozíciu, či už pod danou agentúrou alebo inú nech máš ako taký obraz.
@tiika tuto pracovnu poziciu nemaju zverejnenu, uz som pozrela cca pracovnu napln v inej agenture. Dakujem.
Ak ma pozvú na pohovor, budem sa pytat viac. Nech sa viem pripravit.
Z prveho kontaktu som mala "divny" pocit, uvidime
Najlepšie keď sa na to opytas na pohovore, alebo keď ti zavolajú. Aká je konkrétna náplň práce ti tu nepovieme. Môžu to byť mzdy, alebo len príprava podkladov ku mzdám, prípadne iné personalno- mzdové činnosti.
@slavkadi dakujem
tak budeš robiť so mzdami....záleží v akej firme a ako to tam majú nastavené....možno spracovávať dochádzky,stravné, rekreačné poukazy, možno ti dajú len časť agendy, prípadne budeš robiť všetko ale len časť zamestnancov, v každom prípade vás tam bude viac(min.2)takže pôjde o väčšiu firmu...neviem či si so mzdami pracovala, ale je to dosť veľká a zložitá agenda, takže sa budeš postupne zaúčať...
tak budeš robiť so mzdami....záleží v akej firme a ako to tam majú nastavené....možno spracovávať dochádzky,stravné, rekreačné poukazy, možno ti dajú len časť agendy, prípadne budeš robiť všetko ale len časť zamestnancov, v každom prípade vás tam bude viac(min.2)takže pôjde o väčšiu firmu...neviem či si so mzdami pracovala, ale je to dosť veľká a zložitá agenda, takže sa budeš postupne zaúčať...
@mogaa cca 2000 zamestnancov maju. Tu kde som teraz je cca 50 a ked mzdarka vypadne, tak viem prihlasit, odhlasit, prijat noveho zamestnanca, aj dochadzky, stravne zriesit, nech ma nachystane. Ale do programu som nic nenahadzovala.
no len mzdy sú komplexné, tam ide hlavne o to nahádzať to správne do programu, správne evidovanie PN, hlavne zaslať správne výkazy do poisťovní a robiť opravné výkazy keď napr.zamestnancovi spätne priznajú ID všetko dozadu opravuješ....uvidíš čo konkrétne ti v danej firme dajú robiť....možno budeš mať len časť agendy ako v tej predchádzajúcejm niťno budeš musieť robiť komplet časť zamestnancov...

Najlepšie keď sa na to opytas na pohovore, alebo keď ti zavolajú. Aká je konkrétna náplň práce ti tu nepovieme. Môžu to byť mzdy, alebo len príprava podkladov ku mzdám, prípadne iné personalno- mzdové činnosti.