Čo predávať na sídlisku s malým priestorom?
ahojte. mám možnosť prenajat si malý priesto 21m2 v obchodnom dome, na malom sídlisku. V budove sú potraviny, číňan, krčma a záložňa.
cena za nájom je výborná ale stále neviem, čo by som tam mal predávať.
nemáte nejaké nápady?
zloženie obyvateľstva v okolitých domoch, mix, skôr starší 30+, celkovo 6 vežiakov
ďakujem
Kombinácia potraviny + číňan + záložňa asi pokryjú všetko hmotné... Možno by tam bola lepšia nejaká služba (manikúra, pedikúra, kaderníctvo...).
Podľa mňa nič...
@tanyan ale keďže chlap nemá vôbec žiadny nápad, tak zrejme ani žiadne služby ponúknuť nevie 🤷♀️
Neviem ci takto funguje biznis, nasilu robiť niečo iba preto ze mam priestor, ale reálne sa do ničoho nevyznám poriadne 😀
A kde nakupis tovar, ked ani netusis, co chces predavat? Radsej aby som si kupila nejaky smejd pod bytovkou, pojdem do specializovaneho obchodu dalej, kde sa vyznaju a funguje dlhsie
Ty budeš pán podnikateľ. Prieskum trhu si nevieš spraviť? Nevieš čo dokážeš ponúknuť? Radšej to nechaj niekomu inému. Inak starší 30+ ma pobavilo.
káva + koláč - je to malé na kaviareň, úschovňa detí 😅
nič... malé sídlisko, tam sa neuživí nič.
možno mäso - údeniny. ale mäso z PL a hydina z Turecka...
Za mna nic, vsetko potrebne tam uz je. Nesla by som dnes do ziadnej malej prevadzky, lebo to nebude v dobe supermarketovych dumpingovych cien konkurencieschopne. Ty budes mat peniaze aj v tom samotnom tovare, potrebujes zaplatit prenajom, pracovnu silu.
Zmrzlina
@zltalienka sezónne. V zime nezarobi. Ani na jeseň.
Čapované víno 😉🤣
@sense nezarobí
@zojazoja keď je nízky nájom, možno by sezónnosť nevadila. Možno zákusky, koláče k tomu.
@rudikz8 ak su tam rodiny s malymi detmi mozno zriadit nejaku hernu, pripadne detsky kutik alebo priestor na opatrovanie deticiek cosi ako mini skolocka na par hodin denne 2/3hod...
@kulumulu123 ved na to potrebujes hygienicke normy, ktore na 20m2 urcite nesplna.
@rudikz8 v lete znrzlina v zime zakusky 👍
@rudikz8 ake je to mesto pripadne okres??
@rudikz8 ak vies nieco ucit ci doucovat je to super ak mas vlastne priestory je jedno ci deti alebo dospelych
@marcellka32 to má len tak napadlo , pamätám pred veľa rokmi jeden sused takto otvoril aj keď teda v tej dobe bol prvý s týmto nápadom na sidlisku
@solange7 to neviem ale zachod a umyvadlo tam snad maju v beznych detskych kutokoch som ziadne specialne detske zachody ani umyvadla nevidela nikdy a nikde...
@rudikz8 napada ma toho ozaj vela treba urobit akysi prieskum a uvidis...
@kulumulu123 prevadzky pre jednotlive cinnosti podliehaju hygienickym normam. Rozne druhy vyzaduju rozne poziadavky. Nieje to take jednoduche ako sa zda. A 20m2 je jedna miestnost. Kam tam chces dat umyvadlo a toaletu, a zazemie pre prevadzkovatela? Nehovoriac o tom, ci vobec je mozne mat pri detskom kutiku len jeden zachod. To pochybujem.
Bezne detske kutiky su v nakupnych centrach, kde prevadzky mozu vyuzivat toalety v priestoroch centra. Preto si ich tam mozno nevidela.

@rudikz8 galanteria, mozno taka vsehochut mix domace potreby, niečo z papiernictva