Čo robiť, keď listy nie sú správne poštovne označené?
Ahojte, v pondelok som posielala 18 listových zásielok. (pozvánky) 17 šlo na slovensko a jedna mala rakúsku adresu. Ja som však zabudla poštárka povedať ze ta jedna je do zahraničia a ona automaticky dala ako aj tie ostatne poštovné ako v rámci Slovenska. Mňa to napadlo len dnes. Viete mi povedať ci bude balíček doručený alebo ako to pôjde ďalej? Prosím len tie co sa v tom vyznajú alebo máte rovnakú skúsenosť, ďakujem 🙂
@1fifinka1 dúfam lebo to bolo špeciálne a v hodnote 20€
Ako to bolo poslane doporučené?
@1fifinka1 obyčajne. Keby doporučene tak si to sledujem cez číslo
Mne skôr išlo o ten rozdiel ceny. Neboj sa keď to príde na triedicku tam to podľa PSČ zatriedia. Je možné, že keď to ona triedila ešte na pošte všimla si to. Aj mne sa to stalo. Doložila som rozdiel a dala na správnu kôpku. Lebo tie zásielky sa triedia aj na poste. A podľa toho idú do vriec. Cudzina ide inde ako obyčajne SR zasielky
@1fifinka1 pochybujem ze si to všimla. To by mi možno bola povedala. Ona tam robí už rok a stále nevie s tým PC robiť. Vkuse chyby, zle ceny dáva, dlhé rady... Katastrofa, preto mam ešte väčšie obavy
Tak zas nie všade na poste robia iba tupela. Opustí to vašu postu a zatriedia to snáď správne. Už ti nič iné neostáva len veriť.
Keď budú triedit poštu tak by to mali zatriedit do zahraničia,to sa posiela v inom vreci s prvou triedou...Ak sa..mi dobre zdá tam ide aj iná pečiatka/nálepka keď to ide do zahraničia.Ak si to aj pani pri pribradke nevšimla a zarátala ti to ako obyc zásielku v rámci Slovenska a všimla si to tá ktorá poštu triedila tak jej to odniesla na nápravu a poslali to tak ako mali.Ak si to nevšimli a poslali,,v rámci Slovenska s obyčajnou poštou tak sa im to vráti ako Zavada a bude musieť rozdiel doplatiť a pošlú to správne
Ak si to niekto rypavy vsimne, tak jej poslu zavadu a bude to musieť doplatit zo svojich peňazí. Ked to bolo "specialne" nemala si to posielat obycajne. Ked sa to strati, tak s tym nespravis nic,ani nezreklamujes.

Príde jej pravdepodobne (aj nemusí záleží ci jej ju pošlú, alebo nie) závada a bude musieť rozdiel ceny doplatiť. Na triedicke to zatriedia kde to ma ísť. Ak to bolo obyčajne závada by mala prísť na postu, a tam to vedúca poriesi. A je možné, že si to kontrola proste nevšimne. Ale adresáta si to nájde.