icon

Čo robiť, keď nesedia odpracované hodiny na výplatnej páske?

kristian15
1. feb 2025

Dobrý večer prosím poraďte mi pracoval som cez vianočné sviatky kde som mal mat do kopy 50 hodín s tým ze na výplatnej páske mam menej a úplne iné časy ako som pracoval ako postupovať?

Čo robiť, keď nesedia odpracované hodiny na výplatnej páske?Čo robiť, keď nesedia odpracované hodiny na výplatnej páske?Čo robiť, keď nesedia odpracované hodiny na výplatnej páske?
t1nusa
1. feb 2025

čo tak riešiť to so zamestnávateľom namiesto koňa?… ja neviem čo by ste niektorí robili nes tohto fóra…

bbalin
1. feb 2025

Ísť na personálne oddelenie

maya_hi
2. feb 2025

@kristian15 choď za svojím nadriadeným.

maya_hi
2. feb 2025

@t1nusa neviem možno je to mladý chalan, prvý krát brigáduje a nevie ako to riešiť. Niektoré ženy tu riešia kopec iných oveľa väčších hlupostí. Toto mi príde úplne normálna otázka

janagem
2. feb 2025

Ahoj Kristián 🙂 tá páska je dosť rozmazana veľmi nevidno aké časy tam máš 🙂 1.1. je nový mesiac to nebudeš mať vo výplate za december 🙂 ak ti to nesedí, ukáž to vedúcemu

zuzubb007
2. feb 2025

Absolútne tam nič nevidno na fotkach, dátum 1.1. bude vo výplate v mesiaci február, a treba každý deň odpočítať prestávku ta sa neráta do odpracovaného času, ak nesedí aj tak treba ísť za ľuďmi čo toto spracovávajú a opýtať sa priamo ich

tiika
2. feb 2025

Skus tu prílohu pridať ešte raz, aby to bolo možné zväčšiť. Z toho rozmazaneho, čo sa mi podarilo vydedukovat to vyzerá, že 1.1. patrí do ďalšieho mesiaca a zvyšný čas 38,5-40h?? máš rozpísaný na viac dni ako si pracoval po 8h, dokopy 40h??. To by ti mohlo sedieť. Daj vedieť, ak to tak môže byt, ozaj to nie je vidieť.