icon

Čo urobiť,, keď mi volajú z onkológie počas hovoru s nadriadeným?

28. apr 2025

Ako by ste sa zachovali nasledujúcej situácii?
Niekoľko dní sa snažíte dovolať na onkológiu, kvôli výsledkom, volať možno iba medzi 13:00 a 14:00 aj to nie každý deň. Buď je obsadené, nikto nezdvíha ale vás prepoja na recepciu. Konečne sa dovoláte sestričke, ktorá vám sľúbi, že vám lekár zavolá späť hneď ako to bude možné. Akurát sa rozprávate s nadriadeným na služobnom mobile keď sa na súkromnom zasvieti napíš Onkológia....

Strana
z2
tim23
28. apr 2025

Povedala by som nadriadenému, že sa ospravedlňujem ale mám veľmi dôležitý hovor od lekára a zavolám mu spať hneď ako to vybavím. Ak zamestnávateľ nie je nejaký gestapo tak to pochopí

enusamt
28. apr 2025

Nadriadenemu sa ospravedlnit, ze mas surny telefonat z nemocnice..
Vzhladom na to, ze nadriadenemu sa hocikedy dovolas, na rozdiel od dr.
Isto to pochopi, kedze to je ojedinela zalezitost

valikasikulova
28. apr 2025

Vypla by som šéfa s tým ze by som vypla mobil akoze skapala baterka ak mu nechceš nič hovoriť a vysvetľovať (ak chces spominat ze cosi zdravotne tak ako baby vyssie)....onko výsledky by boli prvoradé ved to musia byť nervy cakat

kristinka92
28. apr 2025

Zdvihla by som asi aj hneď. Ty si prvoradá, vieš ako to je.. každý si mysli že v praci je nenahraditeľný, ale o mesiac by tam za teba sedela náhrada. Takze treba to tak aj brat, že najprv JA. až potom práca

koniarova
28. apr 2025

Šéfa by som zrušila a potom mu zavolala dôvod. Lekár je prednejší.

ukgirls
28. apr 2025

ked ocakavam dolezity telefonat -vzdy nadriadenych upozornim,ze sa inak neda len mat telefon u seba a zdvihnut ho .. nastastie u nas v praci su s tym ok a vzdy povolia ..

sense
28. apr 2025

Ospravedlnila by som sa šéfovi že mám veľmi dôležitý telefonát z nemocnice a zavolám mu hneď naspäť. Každý šéf ktorý má aspoň trochu ľudskosti v sebe to pochopi

koniarova
28. apr 2025

Ale už by si nám aj mohla napísať, čo si urobila ty. 😉

autor
28. apr 2025
@koniarova

Ale už by si nám aj mohla napísať, čo si urobila ty. 😉

@koniarova povedala som nadriadenému že čakám dôležitý hovor z onkológie a musím zodvihnúť, na čo mi bolo povedané že si mám súkromným záležitostiam venovať vo voľnom čase a v pracovnej dobe sa na 100% času venovať práci

oriesocek
28. apr 2025

Zrušila by som šéfa - z onkológie nevolaju po pracovnej dobe a dovolenku je hlúposť brat… šéf je vôl

bielasovicka
28. apr 2025

No to je idiot.

biba_18
28. apr 2025

nad šéfom máš ešte ďalšieho šefa?

ivanakal
28. apr 2025

Naco si mu toto oznamovala. V takychto dolezitych veciach postavit pred hotovu vec a hotovo. Co ta vyhodi kvoli telefonatu?

zuzanaete
28. apr 2025

Pekneho slova na tvojho sefa nemam. Bolo to od neho ubohe, neludske....

simca06022011
28. apr 2025

Zdvihla by som mobil a hotovo. A potom ked chce nech si riesi co chce, kludne aj po mihalniciach moze chodit. Kecy o 100% praci a pod by som vobec co sa tyka telefonatu od leakrov nebrala do uvahy
Tiez neoblubujeme ked ludia si riesia sukromne veci, telefonaty, ale neriesime taketo prkotiny. Jedna vec je zabavat sa telefonovat pol hodinu s manzelkou, mamou, tetkou, kamosom.. a ina je riesit objednanie k dr, alebo taketo vysledky a pod.

autor
28. apr 2025
@biba_18

nad šéfom máš ešte ďalšieho šefa?

@biba_18 nie

biba_18
28. apr 2025

takže to je súkromná spoločnosť a on je tvoj jediný šéf? a ty si to nechala tak a ešte tam pracuješ?

simca06022011
28. apr 2025

mna by zaujimalo, ci by sef nezdvihol, keby mu z onkologie volali... ale by pekne na 150% pracoval... vsak clovek ked caka na vysledky alebo riesi zdravotgne veci, seba ci pribuznych, ani sa nevie kolkokrat sustredit riadne, ze fakt, najlepsie je to proste vsetko poriesit a nenatahovat cas.

tim23
28. apr 2025

No a dostala si sa teda k tým výsledkom?

biba_18
28. apr 2025
@tim23

No a dostala si sa teda k tým výsledkom?

@tim23 jasne. zobrala si týždeň dovolenku, lebo odkiaľ vie kedy presne zavolajú?

tim23
28. apr 2025
@biba_18

@tim23 jasne. zobrala si týždeň dovolenku, lebo odkiaľ vie kedy presne zavolajú?

@biba_18 ale však pýtam sa autorku.. Mohla toho šéfa zrušiť aj napriek tomu čo jej povedal, alebo sa nakoniec možno dovolala pre výsledky.

lasona
28. apr 2025

Ja by som ho hneď zrušila, vyriešila si onkológiu, a jemu by som povedala ze mi akosi spadol linky, a nešla som sa dovolať naspat...

autor
28. apr 2025
@tim23

@biba_18 ale však pýtam sa autorku.. Mohla toho šéfa zrušiť aj napriek tomu čo jej povedal, alebo sa nakoniec možno dovolala pre výsledky.

@tim23 nie, po tom čo som dostala hubová od nadriadeného som hneď volala do nemocnice ale bolo obsadené. Zrejme konzultoval s ďalšími pacientmi. Po 35 min som sa dovolala sestričke ale MUDr tam už nebol, majú mi volať zajtra.

cukroska
28. apr 2025

Ja by som nepovedala ak by som vedela že nemá ľudský prístup.

biba_18
28. apr 2025
@tim23

@tim23 určite… preto sa pýta čo by sme robili my…

jakubrianka
28. apr 2025

Debil, už mu nič nevysvetľuj. Takýto zamestnávateľ si zaslúži robiť všetku prácu sám, lebo si svojich zamestnancov vôbec neváži.

palicka
28. apr 2025

Tak mi povedz, že si čerpáš 10 minút z 52,5 hodín, ktoré SMS na návštevu lekára

janagem
29. apr 2025
@palicka

Tak mi povedz, že si čerpáš 10 minút z 52,5 hodín, ktoré SMS na návštevu lekára

@palicka a on povie fajn, dones pcko. Očividne je blbec

simca06022011
29. apr 2025

lahsie sa ospravedlni potom ako pyta povolenie predtym :DD aj ked je svaty dindi pri mne, proste zdvihnem... prepacte, toto je dolezite, vybavim a potom sa ospravedlnim :D a urcite by ta za to nevyhodil :DD

ronie338
29. apr 2025

Mne volal gynekológ po bežnej kontrole a som zdvihla aj keď sme mali plno, šla som do vedľajšej miestnosti a potom len späť mu povedať ze musim ísť. A to som i zubára robila. A nemal problém.

Strana
z2