Čo urobiť,, keď mi volajú z onkológie počas hovoru s nadriadeným?
Ako by ste sa zachovali nasledujúcej situácii?
Niekoľko dní sa snažíte dovolať na onkológiu, kvôli výsledkom, volať možno iba medzi 13:00 a 14:00 aj to nie každý deň. Buď je obsadené, nikto nezdvíha ale vás prepoja na recepciu. Konečne sa dovoláte sestričke, ktorá vám sľúbi, že vám lekár zavolá späť hneď ako to bude možné. Akurát sa rozprávate s nadriadeným na služobnom mobile keď sa na súkromnom zasvieti napíš Onkológia....
Nadriadenemu sa ospravedlnit, ze mas surny telefonat z nemocnice..
Vzhladom na to, ze nadriadenemu sa hocikedy dovolas, na rozdiel od dr.
Isto to pochopi, kedze to je ojedinela zalezitost
Vypla by som šéfa s tým ze by som vypla mobil akoze skapala baterka ak mu nechceš nič hovoriť a vysvetľovať (ak chces spominat ze cosi zdravotne tak ako baby vyssie)....onko výsledky by boli prvoradé ved to musia byť nervy cakat
Zdvihla by som asi aj hneď. Ty si prvoradá, vieš ako to je.. každý si mysli že v praci je nenahraditeľný, ale o mesiac by tam za teba sedela náhrada. Takze treba to tak aj brat, že najprv JA. až potom práca
Šéfa by som zrušila a potom mu zavolala dôvod. Lekár je prednejší.
ked ocakavam dolezity telefonat -vzdy nadriadenych upozornim,ze sa inak neda len mat telefon u seba a zdvihnut ho .. nastastie u nas v praci su s tym ok a vzdy povolia ..
Ospravedlnila by som sa šéfovi že mám veľmi dôležitý telefonát z nemocnice a zavolám mu hneď naspäť. Každý šéf ktorý má aspoň trochu ľudskosti v sebe to pochopi
Ale už by si nám aj mohla napísať, čo si urobila ty. 😉
Ale už by si nám aj mohla napísať, čo si urobila ty. 😉
@koniarova povedala som nadriadenému že čakám dôležitý hovor z onkológie a musím zodvihnúť, na čo mi bolo povedané že si mám súkromným záležitostiam venovať vo voľnom čase a v pracovnej dobe sa na 100% času venovať práci
Zrušila by som šéfa - z onkológie nevolaju po pracovnej dobe a dovolenku je hlúposť brat… šéf je vôl
No to je idiot.
nad šéfom máš ešte ďalšieho šefa?
Naco si mu toto oznamovala. V takychto dolezitych veciach postavit pred hotovu vec a hotovo. Co ta vyhodi kvoli telefonatu?
Pekneho slova na tvojho sefa nemam. Bolo to od neho ubohe, neludske....
Zdvihla by som mobil a hotovo. A potom ked chce nech si riesi co chce, kludne aj po mihalniciach moze chodit. Kecy o 100% praci a pod by som vobec co sa tyka telefonatu od leakrov nebrala do uvahy
Tiez neoblubujeme ked ludia si riesia sukromne veci, telefonaty, ale neriesime taketo prkotiny. Jedna vec je zabavat sa telefonovat pol hodinu s manzelkou, mamou, tetkou, kamosom.. a ina je riesit objednanie k dr, alebo taketo vysledky a pod.
takže to je súkromná spoločnosť a on je tvoj jediný šéf? a ty si to nechala tak a ešte tam pracuješ?
mna by zaujimalo, ci by sef nezdvihol, keby mu z onkologie volali... ale by pekne na 150% pracoval... vsak clovek ked caka na vysledky alebo riesi zdravotgne veci, seba ci pribuznych, ani sa nevie kolkokrat sustredit riadne, ze fakt, najlepsie je to proste vsetko poriesit a nenatahovat cas.
No a dostala si sa teda k tým výsledkom?
Ja by som ho hneď zrušila, vyriešila si onkológiu, a jemu by som povedala ze mi akosi spadol linky, a nešla som sa dovolať naspat...
@biba_18 ale však pýtam sa autorku.. Mohla toho šéfa zrušiť aj napriek tomu čo jej povedal, alebo sa nakoniec možno dovolala pre výsledky.
@tim23 nie, po tom čo som dostala hubová od nadriadeného som hneď volala do nemocnice ale bolo obsadené. Zrejme konzultoval s ďalšími pacientmi. Po 35 min som sa dovolala sestričke ale MUDr tam už nebol, majú mi volať zajtra.
Ja by som nepovedala ak by som vedela že nemá ľudský prístup.
Debil, už mu nič nevysvetľuj. Takýto zamestnávateľ si zaslúži robiť všetku prácu sám, lebo si svojich zamestnancov vôbec neváži.
Tak mi povedz, že si čerpáš 10 minút z 52,5 hodín, ktoré SMS na návštevu lekára
lahsie sa ospravedlni potom ako pyta povolenie predtym :DD aj ked je svaty dindi pri mne, proste zdvihnem... prepacte, toto je dolezite, vybavim a potom sa ospravedlnim :D a urcite by ta za to nevyhodil :DD
Mne volal gynekológ po bežnej kontrole a som zdvihla aj keď sme mali plno, šla som do vedľajšej miestnosti a potom len späť mu povedať ze musim ísť. A to som i zubára robila. A nemal problém.

Povedala by som nadriadenému, že sa ospravedlňujem ale mám veľmi dôležitý hovor od lekára a zavolám mu spať hneď ako to vybavím. Ak zamestnávateľ nie je nejaký gestapo tak to pochopí