icon

Čo všetko ste zažili na pohovoroch?

zuzanka.zuzu
25. nov 2015

Aký druh testov alebo s čím všetkým ste sa stretli? Ja napríklad kartičky s rukami a posledná kartička je prázdna, nakresliť listnatý strom, písanie diktátu (áno, nežartujem)... A čo vy?

Strana
z4
libka1
27. nov 2015

@delica 😕 to bola odpoved od neho na aku otazku? 😀

elviku11
27. nov 2015

mna sa ako prvu otazku na pohovore pytali, ci to miesto zoberiem aj ked mi daju len 400 v hrubom 🙂
... az potom sa zacali pytat ake mam skusenosti a znalosti....

delica
27. nov 2015

@libka1 ani som sa nic nepytala, mal v zivotopise rocnu prestavku bez prace a tak mi ukazal, ze ho operovali a liecil sa to obdobie. no ale ja som sa ho ani na to nepytala, jeho vec, ci studuje, oddychuje, cestuje.....

heni79
7. dec 2015

Klasická otázka, ktorú ani nemajú právo položiť. Koľko máte detí? Aké sú staré? Kto s nimi bude, ak budú choré? 😠 Ak by som to posledné nemala vyriešené vopred, tak asi nejdem skôr do práce.

alexandramaria
8. dec 2015

@mamutka Ja zvyknem na takú chujovinu odpovedať že na pláži Malibu so spevákom Adamom Levinom z Maroon 5 😀 😀 😀 presne tam sa vidím o 5 rokov. 😎 😎 sprostá otázka , sprostá odpoveď .

natuska87
10. dec 2015

@zuzanka.zuzu Draha Zuzanka! Vcera som zazila "pohovor" s takym "personalistom", ze vedla neho by pôsobil nudne aj Mr, Bean.. O jeho intelekte pomlcim...Dokonca som sa snazila si nevsimat jeho vety pri nastupe do prace t ala..." *ebem taky zivot, zase mam ludi na pohovor...Uz ma to unavuje, do p*ce, mam ine starosti a nie sa tu starat o blbcov...".

pink_lady
10. dec 2015

@natuska87 jaj tak toto určite také nebolo, seriózne stretnutie zamestnávateľa - ibaže mi chcel ušetriť cestu...

natuska87
10. dec 2015

@pink_lady nepochopila som...Co take nebolo?

jeennyv
10. dec 2015

moj znamy, bol na pohovore v nejakej tovarni na vyrobu ani neviem coho uz, a dali im vajicko a nejake instrumenty k tomu a mal mu zostrojit padak tak aby sa nerozbilo...no toto som sa uz zahlavu chytala a ja som bola na pohovore, kde mi najprv vymenovali x veci za ktore ma mozu vyhodit a potom mi povedali, ze ked nemate tak si radsej urobte nejake zivotne poistenie, lebo tu rebrik v archive sa nam nejak rozpadava atd....no a hladaj si pracu....

luckamorka
10. dec 2015

@wena a ten test s tym listnatym stromom v com spociva? ako sa hodnoti?

wena
11. dec 2015

@luckamorka Test stromu je projektivny test osobnosti, keby som si mala pisat ako sa vyhodnocuje, tak to by bolo strasne nadlho. Keby ta to zaujimalo, mozes mi napisat IP.

hefo
11. dec 2015

A to vyhodnocovanie funguje asi tak ako nieco taketo: http://www.dailymale.sk/articles/dailymale-baum...
😉

bernusca
13. dec 2015

@mimikas no vidis,ja na take pozicie,kde vyzaduje ang aktivne ani nereagujem,lebo ju aktivne ani neviem a robila by som aj za ovela menej 😀

pink_lady
13. dec 2015

@natuska87 to si mi davnejsie odpovedala a ja som to nasla az teraz ...som si neskoro vsimla datum 😉 cosi o pohovoroch...ja som pisala ze som mala na pive a ty nieco o financiach a marketingu a ja som odpisala ze to nebolo take - len sa mi (terajsi) nadrizeny prisposobil miestu bydliska - kedze obaja sme z jedneho a praca je cca 20 km...tak ze aby mi usetril cestu 🙂

somatotropin
30. dec 2015

Pacila sa mi otazka na pohovore : Kam to chcete dotiahnut v nasej firme? Moja odpoved: Na koniec šroba 😀

lucy1001
1. jan 2016

Prečo by sme mali vybrať práve vás? Ako ste si dovolili dať v predošlom zamestnaní výpoveď bez toho, aby ste si najprv našli ďalšiu prácu? Ste ochotná robiť nadčasy? Zadarmo?

Strana
z4