Čo všetko ste zažili na pohovoroch?
Aký druh testov alebo s čím všetkým ste sa stretli? Ja napríklad kartičky s rukami a posledná kartička je prázdna, nakresliť listnatý strom, písanie diktátu (áno, nežartujem)... A čo vy?
mna sa ako prvu otazku na pohovore pytali, ci to miesto zoberiem aj ked mi daju len 400 v hrubom 🙂
... az potom sa zacali pytat ake mam skusenosti a znalosti....
Klasická otázka, ktorú ani nemajú právo položiť. Koľko máte detí? Aké sú staré? Kto s nimi bude, ak budú choré? 😠 Ak by som to posledné nemala vyriešené vopred, tak asi nejdem skôr do práce.
@mamutka Ja zvyknem na takú chujovinu odpovedať že na pláži Malibu so spevákom Adamom Levinom z Maroon 5 😀 😀 😀 presne tam sa vidím o 5 rokov. 😎 😎 sprostá otázka , sprostá odpoveď .
@zuzanka.zuzu Draha Zuzanka! Vcera som zazila "pohovor" s takym "personalistom", ze vedla neho by pôsobil nudne aj Mr, Bean.. O jeho intelekte pomlcim...Dokonca som sa snazila si nevsimat jeho vety pri nastupe do prace t ala..." *ebem taky zivot, zase mam ludi na pohovor...Uz ma to unavuje, do p*ce, mam ine starosti a nie sa tu starat o blbcov...".
moj znamy, bol na pohovore v nejakej tovarni na vyrobu ani neviem coho uz, a dali im vajicko a nejake instrumenty k tomu a mal mu zostrojit padak tak aby sa nerozbilo...no toto som sa uz zahlavu chytala a ja som bola na pohovore, kde mi najprv vymenovali x veci za ktore ma mozu vyhodit a potom mi povedali, ze ked nemate tak si radsej urobte nejake zivotne poistenie, lebo tu rebrik v archive sa nam nejak rozpadava atd....no a hladaj si pracu....
@wena a ten test s tym listnatym stromom v com spociva? ako sa hodnoti?
@luckamorka Test stromu je projektivny test osobnosti, keby som si mala pisat ako sa vyhodnocuje, tak to by bolo strasne nadlho. Keby ta to zaujimalo, mozes mi napisat IP.
A to vyhodnocovanie funguje asi tak ako nieco taketo: http://www.dailymale.sk/articles/dailymale-baum...
😉
@natuska87 to si mi davnejsie odpovedala a ja som to nasla az teraz ...som si neskoro vsimla datum 😉 cosi o pohovoroch...ja som pisala ze som mala na pive a ty nieco o financiach a marketingu a ja som odpisala ze to nebolo take - len sa mi (terajsi) nadrizeny prisposobil miestu bydliska - kedze obaja sme z jedneho a praca je cca 20 km...tak ze aby mi usetril cestu 🙂
Pacila sa mi otazka na pohovore : Kam to chcete dotiahnut v nasej firme? Moja odpoved: Na koniec šroba 😀
Prečo by sme mali vybrať práve vás? Ako ste si dovolili dať v predošlom zamestnaní výpoveď bez toho, aby ste si najprv našli ďalšiu prácu? Ste ochotná robiť nadčasy? Zadarmo?

@delica 😕 to bola odpoved od neho na aku otazku? 😀