icon

Čo znamená, ak firma nie je v registri?

1. feb 2025

Prosim vas ked niekto tvrdi ze ma sro a neviem ho najst v orsr podla jeho mena a priezviska a nenasla som ho dokonca ani v zrsr? Pritom viem ze robi sam na seba ale nie je nikde evidovany co to znamena? Prosim nepytajte sa naco mi to je. Proste to potrebujem vediet. Dakujem

Strana
z2
pieksamaki
1. feb 2025

Mandátnou zmluvou sa mandatár zaväzuje, že pre mandanta na jeho účet zariadi za odplatu určitú obchodnú záležitosť uskutočnením právnych úkonov v mene mandanta alebo uskutočnením inej činnosti a mandant sa zaväzuje zaplatiť mu za to odplatu.“.....google

autor
1. feb 2025

Nema ziadnu sro 🙈 robi pre niekoho kto ju ma a tvrdil cely cas ze ma on. Tak toto som nepochopila ale dobre ze som bola zvedava. Aspon viem ze je to nedoveryhodny clovek a mam sa drzat od neho. No neviem najst jediny dovod preco toto niekto moze robit. Ludia su blazni 🙈

misanthropicdann
Autor odpoveď zmazal
janickacrazy
1. feb 2025

Asi chcel na teba zapôsobiť, že je veľký podnikateľ, napríklad? Dôvody môžu byť rôzne.

autor
1. feb 2025

@janickacrazy to je take ubohe

oli18
2. feb 2025

Moze mat dlhy voci statu, aj voci sukromnym osobam, voci banke, moze byt v exekucii. Moznosti je vela.

janababana
Autor odpoveď zmazal
margotka17
2. feb 2025

Možno si myslí, že pre teba bude zaujímavejší, ak ti nahovori, že má svoju s.r.o.-čku. Ľudia dokážu vymýšľať bludy.

autor
3. feb 2025

@oli18 to chapem celkom ale preco musi rozpravat ze ma svoju firmu ked je to take lahke overit..ludia su divni

autor
3. feb 2025

@margotka17 ano zjavne aby bol niekto dolezity, nestiti sa nicoho. Ako keby bola hanba robit pre niekoho ineho..

oli18
3. feb 2025

Je to chvalenkar, ktory netusi, ze sa to da overit. Na www.finstst.sk aj hospodarsky vysledok.

moonlight1210
3. feb 2025

Len aby ten majitel sro tusil o tom, ze ten clovek pre neho pracuje. Aby aj toto nebolo vymyslene.

autor
3. feb 2025

@moonlight1210 toto nie on mu zadava pracu, stretavaju sa denne aj ja ho poznam osobne. Len ma nikdy nenapadlo pytat sa ako to maju

Strana
z2