Dá sa vydržať nočné dokladanie tovaru v Tescu?
máte s tým niekto skúsenosti?aké to je?da sa to vydržať?a hlavne ako ste potom zvladli den s detmi po nocnej?oplati sa to vobec?
v tescu sa nadres ako hovado...
pokial nie ste v abnormalne zufalej financnej situacii, tak by som to nerobila na tvojom mieste. Skus zostat celu noc hore a upratovat a zopakuj to tolkokrat, kolko nocnych by si mala v obchode, rano si pospi hodinu, dve a potom sa skus venovat detom - sama uvidis 😉
ja som chodila počas materskej na nočné do tlačiarní. niekedy to bolo aj 5-krát do týždňa, inokedy len 1-2 krát. potom som to robila tak, že doobedie som strávila s malým vonku, aby som nezaspala, cez obed som spala s ním. keď som išla na ďalšiu nočnú, tak som spala aj poobede, keď prišiel manžel. bolo to dosť vyčerpávajúce a dodnes sa divím, ako som to mohla zvládnuť, ale potrebovali sme peniaze. neviem koľko platia v tescu, zváž si, či sa ti to oplatí.
@anika11 ja som chodila na nocne do kauflandu vykladat tovar, ale ja som typ cloveka, co je aj cez bezny den do druhej-tretej rana hore 🙂 takze mne to ani velmi nevadilo a kazda korunka je dobra, takze ja by som to skusila, neviem ake velke mas deti, moj maly mal vtedy rok. Okrem toho v Kauflande sa robili 8-hodinovky, ked som chodila do tesca tak ma vzdy volali len na 2-6 hodin, nikdy nie dlhsie, co mi aj dost vadilo, lebo potom som ktovieco nezarobila
Ja som robila v tescu na nočných 6 mesiacov,dokladala som tovar a fakt je ten že sa narobíš ako hovädo a nikto si to ani nevšimne. To je jedna stránka veci a tá druhá že i napriek tomu že som robila len na polovičný úvazok bolo to o hubu,. Nevyspatosť sa stupňovala aj nervozita tiež, keď deti ochoreli na spánok som mohla zabudnúť, a bola to katastrofa. Odzrkadľovalo sa to na našej rodine a povedala som si že žiadne peniaze mi nestoja za to aby som si zničila manželstvo. Jediné pozitívum bolo že som schudla 6kg.
Baby,a koľko sa dá zarobiť v Tescu s vykladaním tovaru?A treba tam ísť večer na desiatu a dokedy,alebo vie mi niekto povedať ako to funguje?
Baby a ako je to v Kauflande s vykladanim tovaru ma niektora z vas skusenosti mala by som zaujem ,ale neviem ci ist do toho udrem sa tam ako kon???
ja som robila v kauflande polroka a viem ake to je,je tam tiež drina a može sa stat aj to že ked nemaš dokončenu svoju ribotu tak astavaš v robote aj ked ti skončila tvoja smena 🙄 🙄
Robím v tescu,mávam aj nočné, ale som vedúca tak je to iné. Tie čo dokladajú sa nadrú riadne, lebo to nieje len vyloženie tovaru z palety ale aj uloženie a to tak že tovar ktorý tam je treba vybrať a nový založiť dozadu a starý dopredu.Je to tiež o vykladaný krabíc úplne hore, niektoré škatule sú riadne ťažké. Začína sa od 21-22 do 6-7 ráno, niekedy aj 4-5 nočných za sebou, voľno tak 1-2 dni a zase nočné.A ako niekto už spomenul občas sa musí ostať aj dlhšie kým nieje robota urobená.Na konci smeny sa tovar ktorý nieje kam vyložiť uskladňuje do skladu.
Z deťmi je to dosť náročné, hlavne ak sa človek nemôže vyspať.Ak niečo ešte chceš vedieť napíš IP. Mzda záleží od regiónu.
Ja ešte len idem to skusiť ako brigadníčka a tak ja zas budem mat ranu zmenu do obedu.

11 rokov som robila nočné, aj popri malej... síce som nedokladala tovar v tescu, ale snáď aj moja skúsenosť ti pomôže - s deťmi po nočnej je to o hubu - ak ide len o to, vychystať ich do škôlky / školy a potom si môžeš ľahnúť, tak ok, ale ak sa im máš celý deň venovať, tak je to viac ako len náročné... záleží, kedy budeš chodiť domov, ak o nejakej 2-3 nadránom, tak sa dá vydržať, že si do tej 7 pospíš a potom ešte poobede s deckami zaľahneš, ale ak prídeš až ráno a máš sa hneď venovať deťom, prípadne si pospať len 1-2 hodiny, tak je to veľmi veľmi ťažké...nesústredená, nervózna budeš zo všetkého...časom budeš schopná zaspať kdekoľvek a kedykoľvek... a či sa to oplatí - ty musíš vedieť, aký máte rozpočet, koľko týmto prispeješ...