Darček pre šéfku na 50tku

15. júl 2021

Ahojte nemáte prosím tip na vtipny Darček na 50tku pre šéfku? Máme naozaj dobrý vzťah, uz v danej firmne nepracujem lebo som sa musela kvôli rodine presťahovať ale v občanom kontakte sme stále. Teraz v lete má oslavu 50tky u seba doma a som pozvaná. Chceli by sme aj s kolegami nejaký vtipny darček ale aby sme zas neprestrelili 😅 ďakujem za radu
- má rada turistiku, pracujeme v zdravotníctve a je rozvedená

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luciferisko18
15. júl 2021

Víkendový pobyt v horách v nejakom lepšom hoteli Napr

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkazba
15. júl 2021

Pár krát som dostala darčekovú flašu vína, vždy to išlo do koša, kto má rád víno, tak kvalitné a to darčekové vína nie sú. Detto flaša v tvare nahého chlapa a podobné darčeky nie sú smiešne ale trápne alebo sú to lapače prachu (poháre a pod). To na margo prvej odpovede. Síce píšeš, že chcete nejaký vtipný darček, ale tiež som skôr za nejaký víkendový pobyt, wellness, thajskú olejovú masáž v dobrom štúdiu a pod.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nyusika
15. júl 2021

pri vsetkej ucte - pokiel sefka nema podpriemerne iq a na oslave sa nezucastni spolok rovnako "vybavenych"ludi, tak dary typu "cokolada v tvare penisu, flasa v tvare naheho chlapa a hrncek s vtipnym textom" su obertrapne ako dar k 50tke.

v principe su tieto akoze vtipne dary iba trapne dary.

pokial zije sama, tak poukazak na vokendovy pobyt tiez nie je vyhra.

ja by sopm prisla s poukazkou do nakupneho centra, kde chopdi nakupovat plus kytica.

slavkadi
15. júl 2021

Mohli by ste zorganizovat spolocnu turistiku - darovat jej cas s priatelmi, alebo poukaz do nejakeho kozmetickeho/masazneho studia, nech si vyberie co sa jej paci. Na pobyt...no neviem, ci trafite jej vkus a ked je rozvedena s kym by isla? Raz som videla hrncek s napisom "Ja som tu sef" a pod tym bolo este drobnym napisane ..."tých najlepších zamestnancov".

petamich
15. júl 2021

ak ma rada turistiku mne by vtipne prisli napr. kvalitne ale povedzme farebne turisticke topanky alebo kriklavu nepremokavu bundu do vrecka, aby sa v tom lese nestratila 🙂 alebo nejaky zazitok s tym spojeny a viete jej ho odovzdat vtipne

mozno ako turistka by ocenila nejake poriadne sportove hodinky (mozno uz aj ma)

asi tym padom nie je typ na sperky a pod. takze to asi nic a teda radoby vtipne darceky ja osobne neuznavam a uz vobec nie pre 50 rocnu zenu, to tak mozno na rozlucku so slobodou v 25ke 🤪

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkamatka7
15. júl 2021

Relaxačný pobyt, má rada turistiku, takže po dobrej túre ocení aj masáž. Pre ňu znamená načerpanie nových síl, aby ich odovzdala svojej práci a podporila spokojnosť a vylepšenie pracovných podmienok. Pre jej ľudí, ktorých riadi, je to tiež uvoľnenie napätia a stresu. Dar, ktorý je darom pre obdarovaného aj pre darcov.

petamich
15. júl 2021

@hazelgracegus ale ktovie mozno je ten typ 😃 my sme mali taku kolegynu, co sa jej taketo darceky strasne pacili 🙈 to uz ale oni si sefku poznaju

tato moja kolegyna bola pani v rokoch a dostala tortu v tvare penisu a taaaaak sa tesila

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babababka
15. júl 2021

Treking palice?A nie sú zlé nápady od petamich-u.Ešte ma napadlo nejaké puzzle a krokomer taký drahší.

kopytko03
15. júl 2021

Podľa mňa by ju najviac potešili peniaze vyzbierané v obálke, k nej nejaké prianie a veľká kytica. A môže si kúpiť čo naozaj chce.

h2
15. júl 2021

My sme sa kolegyni skladali na závesné hojdacie kreslo. Ale to sme dostali tip, že to by chcela.

mata90
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
shopingshop
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vevericka554
20. dec 2022

Odporúčam buď nejaký zážitkový darček, na ktorý bude dlho spomínať, alebo niečo pekné a praktické do domácnosti, to je taká istota, že poteší.