Dnešní zamestnávatelia
Ahojte
Chcela by som s vami podiskutovať na tému ohľadom dnešných zamestnávateľov.
Nepríde mi úplne v poriadku, že keď nastúpite do novej práce,pracujete tam bez zmluvy, zdravotné poistenie začnú platiť po týždni, nemôžete ísť poriadne na wc, prestávky netolerujú, internet v pokladni musíte pripájať zo svojich dát v mobile...keď pozerám na internete pracovné ponuky, veľakrá vidím napísané že zamestanecké výhody sú výplata na čas, alebo ľudský prístup...ako fakt? Nemá to byť samozrejmosť?
Vám príde takýto prístup v poriadku?
@babulkomale, to je vtip ten inzerát? 😲😲😲 Veď to je robota za minimálku (áno, zaobalenu do velkohubych dristov. Ale stále minimalka) A benefit je vyplata na účet???? To je fakt niekto taky zúfalý, že na takýto inzerát reflektuje? A hovoríme o Trenčíne, nie o hladovej doline kdesi panubohu za chrbtom.... Ale poučila som sa, som zamestnávateľ, pri najbližšom mítingu vycistim celému osadenstvu žalúdok, že mi nikto nepodakoval za benefit, že dostávajú mzdu načas. A na účet! Aj odvody za nich platím!!! Banda nevdacna! Toľko výhod..... 🤣🤣🤣
@babulkomale No ty kss, tak toto ma dostalo 😂😂😂 To si snáď robia už srandu.
@babulkomale presne o tomto hovorim...
@vroni 🤣
@vroni že? Úplný absurdistan...a takyyyyy hotel ☝️

A toto ma prevalcovalo, benefit vraj je, ze ti legalne poslu mzdu na ucet 🤦🤦🤦 hotel Elizabeth Trencin