Dostala som email s neúspešným výsledkom pohovoru
Ak mi prosim vás v to isté ráno prisla z pohovoru na úrad takáto odozva na email..neviete čo to znamena?
Nieje tam podpis ani nic rozhodnutie..ale hned ked sme mali pohovor uz aj mi prislo za 20minut na email
Takáto odozva je to niečo lsn o identifikatore čísle kedze som nebola na urade prihlasená a nemam účet alebo ma nevzali ?
Neviem či mám čakať papier o rozhodnutí a hladat si oddnes inú prácu alebo ešte je možnosť že ma vezmú? Prvý krát som bola na úrade pohovore.
Sem okopírujem aký emaik mi došiel s názvom
: " Notifikácia o vyhlásení výsledku výberového konania"
A odpoved na moje číslo idenrifikátora môjho bolo že "neúspešné..."
neúspešné - znamena, ze ta navzali
Dakujem no lebo tam je aj uspesné aj neuspešné..a jedna s tym kodom mala uspešné a dve neuspešne kde som aj ja. Ziadne rozhodnutie od riaditela alebo tak oficiane neprislo povedali ze do 14 dní bude rozhodnnutie.
No mne prisla aj sms,ze ma neprijimaju,ze vybrali vhodnejsieho kandidata,potom neskor ked som bola opet na pohovore na to istom,uz mi nic neposlali tak som vedela,ze som prijata.To mi uz len volali,ze som uspesne presla pohovorom,vtedy a vtedy nastup.Este to aj meilom poslali podrobnosti o nastupe.
Ty mas kod,a pod tym ti odpovedali.
No mne prisla aj sms,ze ma neprijimaju,ze vybrali vhodnejsieho kandidata,potom neskor ked som bola opet na pohovore na to istom,uz mi nic neposlali tak som vedela,ze som prijata.To mi uz len volali,ze som uspesne presla pohovorom,vtedy a vtedy nastup.Este to aj meilom poslali podrobnosti o nastupe.
Ty mas kod,a pod tym ti odpovedali.
@anonym_6c97c0 len dosť jednoducho to poslali...v case este ked sme len vyšli z dverí alebo tam vnutri sedeli. Cele mi to nesedí ten čas. Vraj odpovedajú tam na tretí den. Len mohli aspon mailom normalne odpovedať jednou vetou.. nie ze neúspešné vyhlasenie identifikátora. Strasne ako. Ani jedna veta priama. 🙂 nevadi no
@anonym_6c97c0 len dosť jednoducho to poslali...v case este ked sme len vyšli z dverí alebo tam vnutri sedeli. Cele mi to nesedí ten čas. Vraj odpovedajú tam na tretí den. Len mohli aspon mailom normalne odpovedať jednou vetou.. nie ze neúspešné vyhlasenie identifikátora. Strasne ako. Ani jedna veta priama. 🙂 nevadi no
@anonym_autor vies,oni maju dopredu uz svojich vybratych,tak isto som to mala aj ja,co som sa az potom dozvedela,a potom znova som to mala vybavene dopredu,ale predtym aj ine zeny uz vedeli kedy a kde nastupuju uz pri pohovore,tiez vybavene.Takze takto to funguje bezne,ostatnym hromadne odpisu,len u Vas napr.vypisu cisla.
U nas to maju predpisane a tiez to len hromadne rozposlu.

@anonym_autor nebola si úspešná alebo to výberové konanie bolo neúspešné (lebo nik nebol úspešný)