icon

Dostanete v štátnej správe odmeny?

21. nov 2025

Dievcata dostanete v štátnej správe odmeny? ja pracujem na prokuratúre, kazdy rok sme dostali aj ked minumum ale volali sme to na darceky. Tento rok asi nic, len ma zaujima ako to je inde. Dakujem

anonym_5711ab
21. nov 2025

@anonym_autor to zistime ked uvidime vyplatne pasky

anonym_fb6290
21. nov 2025

U nás da hovorí, že žiadne nebudú. Pracujem v oblasti liekov

beruska9561
21. nov 2025

ja v oblasti justície, tiež nevieme...

anonym_88f702
21. nov 2025

Dost,ze tie platy su bieda,ani len na vianoce nic nedostane.Strasne,co si.Mali by ste dostava 13te platy na vreckove na dovolenku,cez leto a 14te platy vreckove na darceky.
Hned by sa ludom zilo o trosku lepsie.

autor
21. nov 2025
@anonym_88f702

Dost,ze tie platy su bieda,ani len na vianoce nic nedostane.Strasne,co si.Mali by ste dostava 13te platy na vreckove na dovolenku,cez leto a 14te platy vreckove na darceky.

@anonym_88f702 kludne si pozri tabulku a potom mi povedz. u nas je nastupny plat pod minimalnou mzdou tak ja uz neviem potom co je menej.

anonym_88f702
21. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_88f702 kludne si pozri tabulku a potom mi povedz. u nas je nastupny plat pod minimalnou mzdou tak ja uz neviem potom co je menej.

@anonym_autor no ved to,ze hrozna bieda.A to mate mnohe vysku urobenu,roky ucenia za ani min.mzdu.Ach hroza.

autor
21. nov 2025
@anonym_88f702

@anonym_autor no ved to,ze hrozna bieda.A to mate mnohe vysku urobenu,roky ucenia za ani min.mzdu.Ach hroza.

@anonym_88f702 Esteze sa to teba netyka tolka radost vo mne

lenkahvh
21. nov 2025
@anonym_88f702

@anonym_88f702 no toto ma zaujalo - statna sprava je siroky pojem
mas VS, za sebou roky ucenia a ani minimalnu mzdu nemas? to neznie realne

autor
21. nov 2025
@lenkahvh

@anonym_88f702 no toto ma zaujalo - statna sprava je siroky pojem
mas VS, za sebou roky ucenia a ani minimalnu mzdu nemas? to neznie realne

@lenkahvh nastupny plat je pod minimalnou mzdou, som napisala, treba doplatit do minimalnej mzdy zo zakona, chces aj link? kde je pisane ze mam VS?

lenkahvh
21. nov 2025
@anonym_autor

@lenkahvh nastupny plat je pod minimalnou mzdou, som napisala, treba doplatit do minimalnej mzdy zo zakona, chces aj link? kde je pisane ze mam VS?

@anonym_autor ok, o sebe pises ine - ano ty nemas VS, chapem

ale ked pises o inych, to myslis len tak vseobecne do vetra asi potom, lebo nemoze mat clovek s VS s rokmi praxe v uceni plat pod urovnou minimalnej mzdy

"A to mate mnohe vysku urobenu,roky ucenia za ani min.mzdu.Ach hroza."

autor
21. nov 2025
@lenkahvh

ale ked pises o inych, to myslis len tak vseobecne do vetra asi potom, lebo nemoze mat clovek s VS s rokmi praxe v uceni plat pod urovnou minimalnej mzdy

@lenkahvh ja nepisem o inych ale o sebe statnom zamestnancovi uradu statnej spravy, ze nastupny plat je pod minimlanou mzdou pretoze su to tabulkove miesta a tabulka sa meneni a je dana stanovená presnou sumou.

autor
21. nov 2025
@lenkahvh

@lenkahvh chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.genpro.gov.sk/fileadmin/Vyberove_ko...

lenkahvh
21. nov 2025
@anonym_autor

@lenkahvh ja nepisem o inych ale o sebe statnom zamestnancovi uradu statnej spravy, ze nastupny plat je pod minimlanou mzdou pretoze su to tabulkove miesta a tabulka sa meneni a je dana stanovená presnou sumou.

@anonym_autor ano fajn pises o sebe, jasne
ale v tom prispevku 9,59 pises o inych co ucia atd. uz sa nejdem opakovat je to zbytocne
pozri si sama, co si pisala

autor
21. nov 2025
@lenkahvh

ale v tom prispevku 9,59 pises o inych co ucia atd. uz sa nejdem opakovat je to zbytocne

@lenkahvh no ved to,ze hrozna bieda.A to mate mnohe vysku urobenu,roky ucenia za ani min.mzdu.Ach hroza.
to nie je moja odpoved 😂 nabuduce ked pojdes nieco komentovat pozri sa kto coi napisal a komu to odpisujes prosim usetris tym casom obom stranam

anonym_88f702
21. nov 2025
@lenkahvh

@lenkahvh aj tak citala si,co poslala.Ved vyberove konanie aktualne a plat 742eur???

lenkahvh
21. nov 2025
@anonym_autor

@lenkahvh no ved to,ze hrozna bieda.A to mate mnohe vysku urobenu,roky ucenia za ani min.mzdu.Ach hroza.
to nie je moja odpoved 😂 nabuduce ked pojdes nieco komentovat pozri sa kto coi napisal a komu to odpisujes prosim usetris tym casom obom stranam

@anonym_autor aha ja ti odpovedam cely cas omylom - ja to pisem tomu anonymu88f702 🙂
beriem to spat cele - tieto anonymy ma nicia tu uplne 🙂 prepac

uz sa ani nejdem zapajat na anonyma radsej

autor
21. nov 2025
@lenkahvh

@anonym_autor aha ja ti odpovedam cely cas omylom - ja to pisem tomu anonymu88f702 🙂
beriem to spat cele - tieto anonymy ma nicia tu uplne 🙂 prepac

uz sa ani nejdem zapajat na anonyma radsej

@lenkahvh 😉 pohode chapem stane sa

mimaapeto
21. nov 2025

štátna správa... v lete prišiel dodatok... pridali deň plateného voľna ale vianočné vyzerá že nebude.. tými ako 800€ v lete po zdanení ledva 600 vybavili všetko a si na dlhšie roky...

autor
21. nov 2025
@mimaapeto

štátna správa... v lete prišiel dodatok... pridali deň plateného voľna ale vianočné vyzerá že nebude.. tými ako 800€ v lete po zdanení ledva 600 vybavili všetko a si na dlhšie roky...

@mimaapeto tiez to tak vidime u nas.

tetapetra
21. nov 2025

@anonym_autor možno na poslednú chvíľu,aspoň u nás to bolo zvykom. Potom, aby toho nebolo málo sup-sup vyhadzov ku koncu roka.

mimaapeto
21. nov 2025
@tetapetra

@anonym_autor možno na poslednú chvíľu,aspoň u nás to bolo zvykom. Potom, aby toho nebolo málo sup-sup vyhadzov ku koncu roka.

@tetapetra u nás máme 7 doma výpoveď.. do toho Fico vyhlásil že zastavil na teraz prepúšťanie... poradu mali čo s tými ktorí už výpoveď majú... nevieme na čom sme... takže super... máme pekný darček...

tetapetra
21. nov 2025
@mimaapeto

@tetapetra u nás máme 7 doma výpoveď.. do toho Fico vyhlásil že zastavil na teraz prepúšťanie... poradu mali čo s tými ktorí už výpoveď majú... nevieme na čom sme... takže super... máme pekný darček...

@mimaapeto nech skúsia prepustiť medzi svojimi a nie tie najnižšie pozície, ktoré najviac makajú. Váš prepustia,ale svojich naberú. Dostanú neskutočne osobné, a aj každý mesiac odmeny 💪🏻 poznám, poznám. Vydržala som 5rokov.

anonym_46dbfd
21. nov 2025

Živnostenský odbor, kataster aj pozemkový a lesný odbor tento rok 320€ v hrubom 😉 ale záleží aj od okresu

tom_i
21. nov 2025

U nás nie ... Prepúšťa sa

zelenykvet
23. nov 2025
@anonym_88f702

@anonym_88f702 asi tak. Zasa ide kolecko, kto co dostal alebo ci nepocul, ci dostane. X ludi v sukromnej sfere je bez navysovania platov, bez 13. platu, bez odmien 🙄

anonym_88f702
23. nov 2025
@zelenykvet

@anonym_88f702 asi tak. Zasa ide kolecko, kto co dostal alebo ci nepocul, ci dostane. X ludi v sukromnej sfere je bez navysovania platov, bez 13. platu, bez odmien 🙄

@zelenykvet teraz to je a bude o odmenach vianocnych,13,14 platov,po novom roku o zvysovani platov.O kolko vam zvysili plat,bude stala tema po novom roku.