Dostávajú učitelia peniaze za to, keď sa dieťa umiestni na vyšších priečkach olympiád?
Dostávajú učitelia nejaké peniaze za to, keď sa dieťa umiestni na vyšších priečkach (prvé 3) v okresných a vyšších kolách olympiád (súťaží)?
@zuzana76 u nás nič také nefunguje, krúžky sú turistický, varenie, hasiči a podobne, žiadne dejepisne alebo podobné "predmetove" krúžky nemáme, bohužiaľ
@janickacrazy u nás je hasičský mimo školy. Vedie ho súkromná osoba v rámci svojich voľných hodín. A venuje sa poctivo. Škola úplne že nič. A ak sa aj niečo na začiatku roka dá zapísať tak len pre formalitu. Krúžok sa neskôr nerealizuje. Ale u nás je veľmi dobre centrum dotované hlavne mestom a sponzormi tak súkromné krúžky nie sú až tak finančne náročné.
@kamatopo ano, vela kruzkov vedu osoby mimo skoly, treba si uvedomit, ze ucitel ma svj predmet, cize moze ponuknut kruzok zo svojej aprobacie, ak ziaden ucitel na skole nevie hrat sach, tak logicky sachovy kruzok bud neotvoria, alebo je zastreseny osobou mimo skoly, to iste hasicsky, ved to nemoze robit hocikto, dajme tomu take varenie a turisticky by zvladol aj ucitel. kruzky sa neotvoria, ak nie je dostatok ziakov prihlasenych
@kamatopo ako ja ti poviem, ze ja som chodila ucit jazyk tiez do jedneho centra, kruzok, mesacne som oducila asi 8 hodin, dvojhodinovka kazdy tyzden a v cistom som na konci mesiaca dostala okolo 30-40 eur, viac som prejazdila, ked som isla autom tam, takze tiez som to zrusila , vydrzala som jeden skolsky rok, tusim aj dva

@kamatopo no vidis, ja som teda uz dost stara, ale nic take, na pripravu na prijimacky som chodila sukromne, ziadne doucovanie v skole, kruzky obmedzene, fakt mozno na celej velkej skole 3-4 na vyber