Dotácia na podnikanie a obhajoba podnikateľského plánu
Ahojte,rada by som vedela,ci ste niektora v poslednej dobe ziadala o prispevok/dotaciu na podnikanie? Prisla mi pozvanka na 3-dnove skolenie a zaujima ma,ako to teraz prebieha,kedy sa pise test,ci hned po tom skoleni a taktiez aj ten podnikatelsky zamer dokedy mam ho mat vypracovany...? Dakujem
@marijka1104 no ved oni by Ti mali povedat, aka je vyska dotacie a teda bud Ti daju vsetko, alebo nic
dakujem.....no dufam ze mi ju daju celu..🙂 lebo svoje nemam nic..)
@aduskatt a tebe sa dari?....podnikat..
@marijka1104 no, zatial este podnikam🙂
@aduskatt a v com?..
@marijka1104 ja mam sro s viacerymi cinnostami, ale gro je eshop s cukrarskymi potrebami, okrem toho pre inych naplnam a vytvaram eshopy , robim dekoracie na torty,...
ahojte je pravda že ak chcem žiadať o dotáciu a otváram si živnosť musím byť evidovaná na u.p 12 mesiacov? dakujem
jaaaj..sikovnica..aj ja som vyucena cukrarka...🙂..ale robim to len pre svoju potrebu a potrebu znamch...
to si mala asi tiez dost roboty s higienikmi..nie?..
@marijka1104 ja nie som vyucena cukrarka.............
to teraz vela bab robi co poznam....ale je to suer..sa takto realizovat..to je take pekne umenie..)
uvidim...mam rezervovane priestor...tak by som chcela cim skor..aby mi ich niekto nevyfukol dovtedy....a hgienu...robis to doma?..nemusela si mat nejake splnene podmienky od hygoenikov?
@marijka1104 no, rataj, ze to nebude zo dna na den, mne trvalo vybavit to vsetko dost dlho....zaujem na urade som prejavila v septembri, ci zaciatkom oktobra , v decembri bola komisia, v januari sme podpisovali zmluvy, v marci boli peniaze
Ahojte, nemáte prosím niekto materiál, z ktorého sa dá pripraviť na ten test? U nás totiž na úrade práce vôbec nerobia žiadne školenia,len rovno sa píše test a študovať celé zákony je dosť náročné...Ďakujem veľmi pekne za každú pomoc

@marijka1104 drzim palce