icon

Dotácia na podnikanie a obhajoba podnikateľského plánu

jirouskova
16. dec 2012

Ahojte,rada by som vedela,ci ste niektora v poslednej dobe ziadala o prispevok/dotaciu na podnikanie? Prisla mi pozvanka na 3-dnove skolenie a zaujima ma,ako to teraz prebieha,kedy sa pise test,ci hned po tom skoleni a taktiez aj ten podnikatelsky zamer dokedy mam ho mat vypracovany...? Dakujem

Strana
z2
aduskatt
4. dec 2013

@marijka1104 drzim palce

aduskatt
4. dec 2013

@marijka1104 no ved oni by Ti mali povedat, aka je vyska dotacie a teda bud Ti daju vsetko, alebo nic

marijka1104
4. dec 2013

dakujem.....no dufam ze mi ju daju celu..🙂 lebo svoje nemam nic..)

marijka1104
4. dec 2013

@aduskatt a tebe sa dari?....podnikat..

aduskatt
4. dec 2013

@marijka1104 no, zatial este podnikam🙂

marijka1104
4. dec 2013

@aduskatt a v com?..

aduskatt
4. dec 2013

@marijka1104 ja mam sro s viacerymi cinnostami, ale gro je eshop s cukrarskymi potrebami, okrem toho pre inych naplnam a vytvaram eshopy , robim dekoracie na torty,...

fiffinkaa
4. dec 2013

ahojte je pravda že ak chcem žiadať o dotáciu a otváram si živnosť musím byť evidovaná na u.p 12 mesiacov? dakujem

marijka1104
4. dec 2013

jaaaj..sikovnica..aj ja som vyucena cukrarka...🙂..ale robim to len pre svoju potrebu a potrebu znamch...
to si mala asi tiez dost roboty s higienikmi..nie?..

aduskatt
4. dec 2013

@fiffinkaa po novom ano

aduskatt
4. dec 2013

@marijka1104 ja nie som vyucena cukrarka.............

marijka1104
4. dec 2013

to teraz vela bab robi co poznam....ale je to suer..sa takto realizovat..to je take pekne umenie..)

aduskatt
4. dec 2013

@fiffinkaa su tam dve varianty, bud tri mesiace, alebo pokial si na urade prace z dovodu, ze si rusila zivnost posledneho pol roka, tak vtedy je tam rok...ved skus mrknut google, ten vie vsetko🙂

marijka1104
4. dec 2013

uvidim...mam rezervovane priestor...tak by som chcela cim skor..aby mi ich niekto nevyfukol dovtedy....a hgienu...robis to doma?..nemusela si mat nejake splnene podmienky od hygoenikov?

aduskatt
4. dec 2013

@marijka1104 no, rataj, ze to nebude zo dna na den, mne trvalo vybavit to vsetko dost dlho....zaujem na urade som prejavila v septembri, ci zaciatkom oktobra , v decembri bola komisia, v januari sme podpisovali zmluvy, v marci boli peniaze

mariro
11. dec 2013

@aduskatt ahoj dotaciu si dostala na s.r.o?

aduskatt
11. dec 2013

@mariro dotaciu dostanes na sro alebo zivnost, ako si vyberies, len ked ju uz dostanes na konkretny subjekt, nemozes to zmenit

patricia33
16. mar 2018

Ahojte, nemáte prosím niekto materiál, z ktorého sa dá pripraviť na ten test? U nás totiž na úrade práce vôbec nerobia žiadne školenia,len rovno sa píše test a študovať celé zákony je dosť náročné...Ďakujem veľmi pekne za každú pomoc

yoyo1989
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2