icon

Dotácia od štátu plus živnosť

lylkatomaskova
27. apr 2016

Zdravím všetky(nie)maminy,(nie)oteckov. Nastal čas , kedy by som aj ja poprosila o radu každého z Vás, kto sa s týmto stretol v praxi alebo vie o tom dosť teoreticky. Vysvetlím to do podrobna ,hádam sa to bude dať pochopiť🙂. Chcem si spraviť akreditovaný kurz na robenie mihalníc ,(trsov) a potom si otvoriť malý salonik na živnosť .Potrebujem k tej živnosti aj prax u niekoho inač mi ju nevystavia? Čítala som si aj články o živnosti , ale pravdu povediac radšej by som o tom aj podiskutovala ,aby som si bola istejšia .Som na rodičáku ktorý mi končí v auguste a následne sa prihlásim na UPSVaR a chcem požiadať o štátny príspevok dotáciu ..akú šancu mám ,že ho dostanem a čo treba povybavovať a hlavne, ak máte niekto skúsenosť čomu sa vyvarovať atď skrátka každá rada a info pomože. Pri tom príspevku možu byť majitelia dvaja ľudia alebo iba žiadateľ o príspevok? Alebo ak aj iná osoba nezávisle odo mňa požiada o príspevok môžeme to spolu spojiť dokopy a zariadiť si salonik?Hoc čo Vás napadne ohľadom živnosti alebo dotácie budem veľmi rada ak prispejete Vašimi skúsenosťami a radami veľmi pekne ďakujem

Strana
z2
ejlin123
28. apr 2016

@lylkatomaskova tak potom s chutou do toho...

lylkatomaskova
autor
28. apr 2016

@yogi123 Ďakujem velmi pekne za cenné rady vážim si to a pozistujem všetko a vezmem si od Teba niečo k srdcu

lylkatomaskova
autor
28. apr 2016

@ejlin123 Velmi pekne dakujem

lylkatomaskova
autor
28. apr 2016

Uff no teraz mi treba pozistovať čo všetko mi treba vybavit a zariadit ked chcem take študio a cca financne kolko to vyjde ..Ak nááhdou máte baby info rada prečítam

Strana
z2