Doučovanie praktických vecí zo zdravotnej školy
Dobry den mam chut biekoho zaucat 😁znie to smiesne ale som nabita informaciami zo skoly. Mam vysoku skolu mgr sestricka 4roky praxe a mam strasnu chut vysvetlovat biekomu kto biecomu nerozumie z praxe ohladom aplikacii injekcii atd…… 😁
@trgypadl ja keď som nastúpila tak vtedy zmenili názov. Boli sme v tom ze budeme diplomovane sestry a povedali, že nie ale iba asistenti
@modrykolibrik cize cca 13 rokov si si odrobila ako ZA a dalsie roky ako prakticka sestra, ale z Teba to tiez Boha nerobi za to, ze mas odrobenych 17 rokov... Staci, ze sa u Vas zmeni vedenie....
@modrykolibrik a za dalsie neviem v akom zariadeni robis, lebo to je siroky pojem
@trgypadl ja zo seba Boha nerobím. A keď sa naša riaditeľka rozhodne odísť do dôchodku prevezmem miesto po nej takže to už mne je jedno.
@modrykolibrik tak drzim palce, snad to tak bude
@hsjdudhdbd vies co milá magistra, u nás baby ako ty utierajú zadky 😉 dokonca aj mudrlantky.
@vevapeto aj ja som utierala zadky mila neviem cosi neviem ta oslovit
@jane1987 neboj sa nestretnes 😁
@modrykolibrik hlavne ze ty sa chovas velmi prijemne uplne pesimisticky s prepacenim nasrato na cely svet ako pitbul v klietke neviem pride mi to tak z tych sprav prepac
@modrykolibrik práveže takéto staré baby mávajú veľmi zlé znalosti, rokmi sa toho veľa pomenilo, keď sa ďalej nevzdelavaš tak tie mladé ťa ľahko strčia do vrecka 😌 zas taká nenahraditeľná nie si

@modrykolibrik no asi nie je, zdravotnícky asistent som bola prvy alebo druhy rocnik nastupu na SZS. Cize rok cca 2003 ci 4 ak si dobre pamatam, odboru zmenili nazov par rokov dozadu 4 ci 5 aj upravili kompetencie