icon

Dôvody pre výpoveď z práce

Včera o 12:43

Co take ste v praci zazili, ze ste si povedali, ze tu uz ani o minutu dlhsie? Co bola ta povestna posledna kvapka?

anonym_ee2804
Včera o 12:55

Bolo toho dost, ale vypoved som dala, az ked som mala inu pracu. Veduca bola dlhodobo neznesitelna, nadavala, prikazovala na co nemala pravo, sikanovala nas a doteraz tam vladne bossing. Nikto s tym nic nerobil a nerobi. Pri odchode som priamo jej nadriadenej povedala aka je ta veduca. Je tam doteraz a zamestnankyne sa striedaju dost casto. Malokto s nou vydrzi.

anonym_e82eff
Včera o 12:56

mne dali - korona, mne dali - skrachovali, ja dala - neunosne pracovne prostredie a vztahy

ovaaa
Včera o 12:56

Keď som si nárokovala o sumu, na ktorú som mala narok podľa stupňu náročnosti práce a šéf to považoval za zvýšenie mzdy, po dlhej diskusii povolil , ale s poznámkou, že do konca roka nemám so zvýšením mzdy otravovať. Tak som mu povedala, že sa teda nebudeme trápiť nakoľko ja som žiadala len to, na čo mám nárok a o zvýšenie som chcela požiadať následne, keďže mi skončila skúšobná doba a rozhodne to nebola práca za tie drobné. Vytlačila som si výpoveď a po mesiaci odišla.

pribinak
Včera o 13:02

Keď vyhodili šéfa, človeka, ktorý bol špička vo svojom obore a nahradil po politicky dosadený kinder management
Nemala som záujem spolupracovať s takýmto človekom a pod jeho vedenim

anonym_84ddf0
Včera o 13:04

Bola som zastupkyna veducej v maloobchodnej prevadzke. Veduca bola neschopna, vsetku pracu som robila za nu ja (moja hlupost). Posledna kvapka bola to, ze sa stal jeden konkretny problem, za ktory obvinila mna. A ako vysvitlo, v den vzniku problemu som bola na dovolenke 🙂 ta neschopna osoba je tam dodnes a zamestnankyne sa striedaju pomerne casto. Ocividne pre vedenie neschopna nie je, vie sa pchat kazdemu do zadnej casti tela 🙂

anonym_96f04e
Včera o 13:37

sef ma sexualne obtazoval

anonym_8121a8
Včera o 13:41

@anonym_autor akurát nad tým momentálne uvažujem. A povestná kvapka?keď ti ide niekto,kto nemá ani vedomosti,ani skúsenosti ide rozprávať a riadiť,čo a ako máš robiť a nás manažér mu drukuje. Pretože oblastný manazerom sa stal človek,kt.je manažér,ale nerozumie vôbec oblasti,kt.manazuje. už odišlo pár skúsených ľudí a zisťujem,že naozaj je problém šéf a manažér.

anonym_8121a8
Včera o 13:43
@anonym_84ddf0

Bola som zastupkyna veducej v maloobchodnej prevadzke. Veduca bola neschopna, vsetku pracu som robila za nu ja (moja hlupost). Posledna kvapka bola to, ze sa stal jeden konkretny problem, za ktory obvinila mna. A ako vysvitlo, v den vzniku problemu som bola na dovolenke 🙂 ta neschopna osoba je tam dodnes a zamestnankyne sa striedaju pomerne casto. Ocividne pre vedenie neschopna nie je, vie sa pchat kazdemu do zadnej casti tela 🙂

@anonym_84ddf0 toto isté začína byť u nás. A nič horšie ako neschopný šéf nie je.

anonym_48652f
Včera o 13:46

Šéf bol najskôr príliš priateľský, ja mladá, brala som to, že je to super, sranda. Nebola. Stratili sme voči sebe všetok rešpekt, on sa správal ako totálny kretén a ja s mojou úprimnosťou som mu do očí vynadala ako v tretej cenovej, keďže si nenechám srať na hlavu. Vtedy sme obaja pochopili, že musím skončiť. Od tejto skúsenosti si od všetkých zamestnávateľov aj klientov držím totálny odstup.

mimka11111
Včera o 14:07

@anonym_autor 7 rokov som pracovala vo firme a dostala som sa do bodu, kedy som nevidela žiadne napredovanie, akokoľvek som sa "otočila"... Po 7 rokoch práce ako zamestnanec, som prešla na živnosť

terezia74
Včera o 14:07

Kolektív, nízka mzda, šikana na pracovisku. Momentálne mám za kolegu úplného debila, ale pracu meniť nebudem

anonym_f46d16
Včera o 14:31

@anonym_autor vedenie sa začalo správať voči nám arogantne, siahlo nám na príplatky, takže dovidenia. Urobila som si po 20 rokoch polročné prázdniny a potom nastúpila do novej práce. Jedno z najlepších rozhodnutí

anonym_af035f
Včera o 16:33

@anonym_autor teraz k tomu smerujem. Čakám iba na kvapku. 🤣
V minulom zamestnaní. Sme team, pracujeme ako tem...robila som ako k*ava aj za ostatnych. Žiaden team. Šéfova des. Tiež sa tam vystriedalo, aj vedenie o nej vedelo a nič sa nedialo. Tak ani neviem ako to zo mňa vyliezlo, že dávam výpoveď 🤔🤣

oriesocek
Včera o 20:27

Zmena šéfa, kde nová, tlačila iba na čísla - neskutočne navýšila budget, obchádzala ma pri mojich podriadených, vyčítala mi, že som nebola na výročnom meetingu 2 dni po operácii zlcnika, keď som si dovolila zobrať dovolenku. Zrušila mi nahlásenu dovolenku… a to som bola na riaditeľskej pozicii… takže som dala výpoveď, presviedčal ma aj európsky šéf, šéfka HR, ale ja som ich upozorňovala na moju novú šéfku, že to nie je v poriadku…. Dala som si voľno rovnako pol roka… nehovorím, že nová práca je lepšia, ale urcite je kľudnejší ….

anonym_98eab3
Včera o 20:42

Raz kvôli šanci odísť a nemuklovať. Bola by som ostala v novej práci možno až do dôchodku,pokiaľ sme nedostali novu šéfku. Odišla som po 14rokoch. Z ďalšej práce som odišla aj kvôli platu, poslednou kvapkou však bolo,keď na porade začali po mne a kolegovi vrieskať nadriadení,že máme byť vďační,že máme prácu a tiež,že si máme sami hľadať zákazníkov👀. O 6m som dávala výpoveď

anonym_b210ec
Dnes o 11:57

Riešil sa problém v práci, šéfka a vedúca ho ignorovali tak sa zavolala polícia. Na druhý deň sa tvárili že sa vôbec nič nestalo a tí čo to riešili boli za hlupákov, na porade krik komu sa nepáči môže odísť.
Na otázku ako to nabudúce máme riešiť, či si dohodneme postup a pravidlá, alebo to máme úplne ignorovať a zodpovednosť preberie šéfka nastal bossing, takže postupne sme dali výpovede. Jedna ktorej záležalo na spravodlivosti to vydržala pár mesiacov do dôchodku, ale do práce ráno chodila so stiahnutým žalúdkom.

jablkovastrudla
Dnes o 12:09

Ked som po potrate musela ist do nemocnice a sef mi povedal ze kym odidem musim zaucit kolegyne co maju namiesto mna urobit. Bola som assistant manager takze som toho mala v popise prace dost.
Kvoli masivnemu krvacaniu a kolapsu som mala zostat v nemocnici tak som sefovi pisala ze na dalsi den nepridem lebo som hospitalizova a on o tom klamal.

anonym_2ef7b4
Dnes o 12:11

@anonym_autor Ja som mala na mále veru. Už som sa chystala, že keď poriešime hypotéku tak si nájdem novú prácu a odídem. No osud to zariadil inak zamestnávateľ končil, nás preberali iný a ja som otehotnela.
No a dôvod bol, že bol na nás neustále tlak samé čísla čo najviac vyrobiť, ja som neustále zaúčala nové baby, samozrejme podľa šéfa každá jedna bola lepšia než ja stálica čo som plnila ako jediná plány a ešte 300 vecí okolo toho ale tak nesadli sme si ok. No a nakoniec dopratal svoju dcéru vypatlanú takže už to bolo neúnosné.
Ale všetko je tak ako má byť.