Druhé kolo pohovoru v Allianz: Skúsenosti a rady
Zdravim, dnes idem na 2. Kolo pohovoru do alliaz.. V prvom kole som sa rozprávala s veducou pobočky a po pohovore mi povedala nech si donesiem obc. Preukaz, kartu poistenca, c. Účtu, výpis z registra trestov, overené maturitné vysv., že na druhom pohovore sa budem rozprávať cez počítač s riaditeľom... Ona mi povedala že je to hotová vec...
Čo si o Tom myslíte ?
@dadka1997 presne tak, ja to iste, asi rok som robila, potom som si nasla full time. Ako privyrobenie bolo fajn, ale to je tak vsetko
@sweet20 @melanta Včera som nestihla, ale ďakujem za zaujímavé a pravdivé informácie 😉 Sama som sa vyhla práci pre poisťovne a finančné spoločnosti, nedokázala by som v tej oblasti pracovať, hoci určite majú väčší prehľad o finančnom trhu ako ja. Ani tú kamarátku som nepodporila v jej rozhodnutí. Nie je na to povaha, ani také finančné myslenie nemá, ani neviem ako jej spoločnosť funguje, ale zlákala ju predstava veľkých zárobkov a pekní manažéri .. no ako som písala, skôr sa bojím, že z nej bude finančná troska, ktorej sa budú viacerí vyhýbať 🤦🙃
Pozvali ma na pohovor do Alianzu na pozíciu Administratívna pracovníčka, neviete o čo ide ?

Nie, nezoberu ťa podľa toho, ale je zbytočné ísť do niečoho, keď nevieš "prehovárať/nahovárať" ľudí..
Oni ti naslubuju hory doly ale prd z toho, lebo kontakty na ludi si budeš musiet najst ty.. a ak uzavrieš poistku, a niekto ju zruší do 2 rokov, vraciaš províziu .. a ešte k tomu si na živnosť.. rok oslobodena od platenia socilanej ale zdravotku si budes musiet platit, al neuzavrieš aspon 3 poistky mesačne za 30€ sa ti to neoplatí
Tu nejde o to, že ťa odhovaram, veď vyskúšaj, ja som mala to šťastie, že som to skusila počas rodicovskej, ale ako som začala som aj skončila 🫣
@petronela1985 no je to tak, potom sa ti ludia vyhybajú bokom, ja som až tak ďaleko našťastie nedošla