icon

Existuje brigáda pre ženy ako varenie či upratovanie u mužov?

15. apr 2025

Žienky, taká malá úvaha. Nakoľko som už dlho doma s drobcom neustále všetko v hlave rozoberám do detailu. Už mi z toho prepína. No nedá mi spať jedna vec. Muž pracuje v predajni s nábytkom. Nakoľko chodia nakupovať ženy osamelé, rozvedené, staršie a podobne..často sa stane, že nábytok im nema kto poskladať. Tak si dohodne akoby taký kšeft popri práci, že im ho príde namontovať vo svojom voľne. Občas sa stane, že ženy mu volajú alebo píšu aj neskoro večer napr po 20hodine na jeho súkromný mobil. Ja popravde ani neviem za koľko im chodí nábytok skladať. Nejako to finančné prilepšenie nepociťujem. Často je na mobile, keď sa vzdialim. Je pravda, že je pozorný a podobne. Nedáva mi pocíti, že by som mala žiarliť. Ale predsa mi to vŕta hlavou. Keď je celý deň sám so ženou na jej byte a skladá jej nábytok.
A tak ma napadlo, že keď muži majú takéto príležitosti. Existuje niečo také aj pre ženy? Žeby dáky slobodní opustení muži potrebovali navariť, vyupratovat byt a podobne? Kde také ponuky hľadať, seriózne. Bez žiadnych sexuálnych ponúk.. mne jeden nadržanec doma stačí.

Strana
z2
macatt
15. apr 2025

Hm, toto stále hovorím, že chlapa s takou pofidérnou minulosťou nezmení nič.. ani rodina, ani deti..
Že skôr či neskôr mu ten adrenalín ako športovcovi bude chýbať..
Nuda vo vzťahu, pokušenie a príležitosť a opráši staré zvyky..

autor
15. apr 2025

@macatt máš úplnú pravdu. On je zas puntickar a má rád poriadok, sex a hlavne jedlo. U mňa mal Full servis vždy vyupratovane a navarené.. Vždy som túžila bývať s dieťaťom v dome. On mi tvrdil aký je zo zahraničia unavený a už s a živote nadrel dosť. Tak trcime na byte.. už všetko začal brať ako samozrejmosť. Je to moja chyba 😭
Tiež som túžila a túžim mať niekoho kto by ma vzal na dovolenku na wellnes a podobne. Viem, že jeho ženy z tinder brával na večere, wellnes a podobne. Mňa nikdy ani len do kina. Som hlúpa a je mi z toho do plaču. No sama si za to môžem. Ale niesom v takom vzťahu šťastná

zuzanita1609
15. apr 2025

@macatt toto som chcela napísať aj ja. Ľudia si myslia,že sa niekto zmení,ale to musí prísť iná situácia,ba niekedy ani to nie (myslím nehoda a tak podobne) a dúfať,že to niekoho zmení,ale niekedy ani to nie. Sú určite aj výnimky,ale povahové črty sa nemenia. Menia sa len okolnosti.

sisska96
15. apr 2025

Načo si sa ním dala dokopy?

macatt
15. apr 2025

Ja som si tiež takého kurevníka zobrala(už je ex), čo mi narozprával že má odskákané a že som jediná koli ktorej sa zmení..
A vlastne s tým ani nikdy neprestal, len si dával väčší pozor..
A pri rozvode mi povedal, že veď som vedela koho si beriem😇
Vôbec to neboli ženy krajšie, mladšie, pichol úplne do všetkého..
A že ťa nikam neberie, je preto, lebo si je tebou istý a má full servis aj bez toho, tak sa nepotrebuje snažiť..

otazka26
15. apr 2025

Stalo sa mi, uz davnejsie, ked som pracovala v zahranici, ze tam, kde som byvala spolu so zenami z prace, na urcitý čas došli bývať aj stavbári (muži cca v strednom veku - všetci ženatí).

Stačilo pár dni, a ten čo najviac ospevoval svoju manželku a dieťa si začal hneď s dvoma ženami tuto z ubytovne.
Bývali tu s nami asi pol roka (s mensími prestávkami) a žena toho jedneho asi začala mať podozrenie, pretože evidentne poznala svojho manžela a vedela aký je, a na tu jeho neveru mu prišla😅

Tym chcem len povedať, že asi keď maš dojem, že ti tam niečo nesedí..tak je velka pravdepodobnosť že to tak aj je

macatt
15. apr 2025

A ešte možno má v tej hlave, že ťa ani nemôže niekam zobrať, lebo všade je potencionálna hrozba, že Vás niekto uvidí čo by mu nemuselo pasovať.. toto bolo aj u nás, že bol taký nesvoj, čo ak náhodou na niekoho naďabíme a niečo sa prevalí..
Nikdy ma ani za ruku nechytil vonku pre istotu🙃

zuzicka1451
15. apr 2025

@milanemila ja by som Vám chodila upratovať ,len neviem odkiaľ ste. 🙂

larinka552
15. apr 2025

@macatt och to je hrozne 🫢 neviem si take nieco ani predstavit.

andrejka1974
15. apr 2025

A to si naozaj myslíš , že to robí fusky no overila by som si to podľa mňa je za rým niečo iné

autor
15. apr 2025

@andrejka1974 ako si to mám overiť? Nechcem vyzerať ako stíhačka..a zufalka. Aj keď v skutočnosti som...och

veselo_neveselo
15. apr 2025

Autorka, tak to je hrozne. Radsej sa s nim rozid, ako by si sa trapila. On ti evidentne nedava to, co chces. Ak ti to stoji za tie wellnesy, kina...

Nic nepises, ze by ti chodil za inymi, tak zahyba ti ci nie? Podla mna ani nie, len ked mu neveris, tak chodte do poradne, lebo toto tvoje mentalne nastavenie je hrozne. Pre teba hlavne.

On ta nema ako presvedcit, ze za inymi nechodi, ked si presvedcena o opaku.

macatt
15. apr 2025

@larinka552 žila som si v sladkej nevedomosti.. po rozvode sa mi k takým veciam priznal, že som tomu ani uveriť nemohla.. ako to všetko vedel maskovať..
Nuž, učíme sa celý život 😋

evcagabi
15. apr 2025

Prid ku mne napiect 😅 Kludne sa mozes tvarit, ze som chlap 😅

autor
15. apr 2025

@evcagabi 😂👍

andrejka1974
15. apr 2025

A čo nemáš prístup k jeho mobilu ak nemá čo tajiť tak ti ho kľudne pozícia ak sa bude brániť je v tom niečo iné

zobaka
15. apr 2025

minule na profesii bol inzerat jeden muz 50 rokov hladal na tpp zenu za 1400 e mesacne k sebe na pripravu jedal, popis prace bol varenie a priprava inych dobrot 😂 takze asi je take nieco

Strana
z2