Existuje práca z domu pre mamičky?
Ahojte mamičky robíte niektorá nejakú prácu na privirobenie? Mám na mysli nejake cez internet. Existuje nieco take?
Je, podľa toho čo vieš robiť, v čom máš prax. Pozri profesiu.
Áno, existuje niečo také a je toho dosť. Ako píšu kočky vyššie, vyselektuj si na profesii pracovné ponuky "práca z domu". Samozrejme okrem toho si vyselektuj aj tvoje skúsenosti a pozície, ktoré by si mohla robiť. To nepíšeš, čo vieš. Pozícii je dosť, len je potrebné mať na ne kvalifikáciu alebo zručnosti. Prípadne prácu ako call centrum vieš robiť bez praxe. Tiež nájdeš na profesii.
určite ano, len treba hľadať a reálne zhodnotiť čo vieš....z domu môžeš robiť učtovníctvo, preklady, piecť torty, čokolvek zvládneš....
mam pocit, ze autorka hlada nieco, co sa vola "zazrak"....
Ja len dodam, ze "nie, neexistuje". Lebo vacsinou tu zeny hladaju "nieco" na co netreba kvalifikaciu, skusenosti, vedomosti, staci to robit par hodin denne, vzdy v inom case podla toho ako ktory den moze. Tak to jedine mlm, pyramidy a pod.
Predstav si ze za co by si bola ty ochotna platit niekomu - aby to robil vylucne z domu cez internet, aby na to nic nemusel vediet...
Tak ak nemáš špeciálne skúsenosti ,tak to call centrum.Staci ti počítač a sluchátka s mikrofónom.A ak chceš niečo zarobiť,tak aspoň 6 hodín denne sa tomu venovat
@nafka0483 Aj ja si myslím, že ak nemá možnosť pracovať niečo z domu, pre firmu, kde bola predtým zamestnaná, tak bez skúsenosti s novou pracovníčkou jej nikto nedá hneď prácu na doma. A aj tie call centrá, ktoré poskytujú nejaké informácie alebo poradenstvo musia byť v tom zorientované, aby vedeli správne informovať.

Ano samozrejme na profesii je kopec pracovnych ponuk aj na full home office alebo ciatocny, staci si odfiltrovat. A teda zalezi od toho, ake mas vzdelanie a pracovne skusenosti+ aky vies cidzi jazyk.