icon

Finančná správa - pohovor

21. sep 2023

Ahojte mam otázku, keď som poslala žiadosť tak teraz mam čakať ze ma pozvu na pohovor? Alebo sa mam automaticky dostaviť na stanovený termín ktorý je určený vo vyhlásení výberového konania? Ďakujem pekne

melanta
21. sep 2023

A čo je napísané vo výberovom konaní? Riaď sa tým. Ak je tam napísané, že záujemcovia sa majú dostaviť, tak sa dostav. Ale to tam asi písané nebude. Čiže počkáš, či ťa pozvú.

hannulik7488
21. sep 2023

pokiaľ viem,tak pozvanky neposielaju. Treba uz len prist na termin vyberoveho konania

autor
21. sep 2023

@hannulik7488 fiha tak teda budem sa chystať že tam pôjdem aj bez pozvánky. A keď je tam previerka fyzickej zdatnosti normálne si tam mam doniesť športové oblečenie a tenisky? Toto mi prosím nevieš poradiť? Ďakujem veľmi pekne ❤️

hannulik7488
21. sep 2023

pozrela som jedno oznámenie o vyberku a je tam zvýraznené, ze pozvanky nebudu posielané... ked fyzicka previerka tak to bude k colnikom alebo KUFS. Ano, ja by som si určite zobrala športové oblečenie 🙂 pripadne sa informuj u kontaktnej osoby, ktora je uvedená v oznámení o vyberku na spodku oznamenia. Ta ti povie presne...

autor
21. sep 2023

@hannulik7488 ďakujeem a môžeš mi prosím poslať link kde píšu ze nebudú posielané pozvánky? Hľadala som no nenasla som to. Ďakujem krásne 😘

hannulik7488
21. sep 2023

tu som pozrela vyberko a tam to je zvyraznene

autor
21. sep 2023

@hannulik7488 dobre ďakujem 😊

youngmom
20. okt 2023

Ahoj, ako prebiehalo vyberove konanie prosim?

1chuckyna
7. feb 2024

ahoj aj mna by zaujimalo aky bol ten pohovor?

youngmom
10. feb 2024

@1chuckyna ahoj ja som bola, nic narocne. Testy zo sjl uplne lahke fyzicke testy uz boli narocnejsie. Ozvali sa mi po 3mes.s pozvankou na psychotesty asi im nepresli ludia. Ale ja som uz odmietla lebo som sa medzicasom zamestnala inde

karolin99
15. sep 2024

@youngmom ahoj prosim ked pisu ze v den je písomná cas tak je len sjl? Alebo ? Dakujem

summer23456
30. mar 2025

@youngmom prosím ťa, v čom spočívali tie fyzické testy?

youngmom
5. máj 2025
@summer23456

@youngmom prosím ťa, v čom spočívali tie fyzické testy?

@summer23456 sed lah, vydrz na tyci, clnkovy beh, 12min.beh. fyicke som presla. Na psychotesty som bola 2x, pracujem v skolstve. Bola to strata casu, su to miesta teple obsadene, musite poznat niekoho hore, co tam sedi na stolicke, tolko k tomu. Pre mna strata casu

summer23456
5. máj 2025
@youngmom

@summer23456 sed lah, vydrz na tyci, clnkovy beh, 12min.beh. fyicke som presla. Na psychotesty som bola 2x, pracujem v skolstve. Bola to strata casu, su to miesta teple obsadene, musite poznat niekoho hore, co tam sedi na stolicke, tolko k tomu. Pre mna strata casu

@youngmom ďakujem za skúsenosť, nakoniec som neposlala ani žiadosť... Tiež si myslím, že lepšie miesta sú dopredu obsadené...

youngmom
5. máj 2025
@summer23456

@youngmom ďakujem za skúsenosť, nakoniec som neposlala ani žiadosť... Tiež si myslím, že lepšie miesta sú dopredu obsadené...

@summer23456 ano, skuste pz, tam je to viac realne, aj ked sa tam dostanete zaciatok je vraj velmi tazky pre tych, ktori nemaju znamost.

summer23456
5. máj 2025
@youngmom

@summer23456 ano, skuste pz, tam je to viac realne, aj ked sa tam dostanete zaciatok je vraj velmi tazky pre tych, ktori nemaju znamost.

@youngmom to som pozerala, ale to treba ísť do školy a ja mám 41 rokov a dieťa, takže pre mňa nereálne...

misinka4195
9. jún 2025

Ahojte chcem sa spytat ten 12 minutovy beh je bez prestavky akoze nemozem ani zastavit alebo spomalit mozem aspon ?

zeroz
7. júl 2025
@misinka4195

Ahojte chcem sa spytat ten 12 minutovy beh je bez prestavky akoze nemozem ani zastavit alebo spomalit mozem aspon ?

@misinka4195 po 12 minútach zmerajú metre odbehnute, že či budeš kráčať, šprintovať alebo cúvať je im jedno...