Hľadám overenú prácu na doma bez predaja tovaru
Vie niekto o overenej práci na doma? Žiadne katalógové predaje, žiadne ponúkanie tovaru. Ďakujem
Nehnevaj sa, ale ak si raz niekto nevie pozriet x rovnakych tem na 1 portali, tak aku ma sancu ziskat pracu z domu...
Back end testing
Open Ai developer
Front end testing
Je toho vela a vyborne platene
@martinmmartin ďakujem krásne.
@nelus139 niečo nové? Za posledného pol roka je tých diskusií tu určite aspoň 80. To je dosť nové. Navyše, ty nebudeš hľadať? Sorry, ale kto chce zamestnať niekoho s takýmto nastavením. A čo ti máme ponúknuť, ak ti ani len nenapadne, že ak chceš radu, tak minimálne vzdelanie, zručnosti, prax, jazyky musíš napísať. Nech sa páči, napíš čo vieš - mám 3 ponuky full remote, každá za mzdu cez 2500.
Podla inej diskusie si 5r nezamestnana..tak naozaj nemas cas citat diskusie? Urcite ti niekto ponukne supe pracu na doma, ked si nic o sebe nenapisala
Je tu milion tem a milion moznosti okrem katagolovych predajov. IT, pracovnik medzinarodnej firmy ktory ma najma meetingy z celeho sveta cez PC, pecenie kolacov, zakuskov na objednavku, sitie, vyrabanie homemade vyrobkov na objednavku, prekladatelstvo, pisanie knih edit, grafika, Bcitatelstvo... praca na socialych sietach - recenzie zo spoluprac, grafika, strihanie videi, uprava prispevkov znamejsich firiem alebo influencerov, doucovanie ziakov a studentov...
Študovala som podnikanie, ovládam maďarsky jazyk, anglicky (pokročilý).. buď by som hľadala skôr niečo ako call centrum. Po prípade úpravy textov. Niečo napísať.
Čo znamená pokročilý AJ? Daj to na oficiálnu stupnicu. A nie akú si myslíš že ovládaš, ale akú naozaj ovládaš. A čo ovládaš ďalej? Aké programy, softvéry?
buď by som hľadala skôr niečo ako call centrum - tieto ponuky sú na profesii takmer nonstop, telefonický operátor full remote. Vieš si nastaviť agenta, aby ti ponuky chodili denne na mail. V call centrách je vysoká fluktuácia, čiže tie pozície sú tam často a pravidelne sa opakujú.
Po prípade úpravy textov - akých textov? Na základe akých skúsenosti či vzdelania chceš robiť korektúru?
Niečo napísať - čo konkrétne? Články? O čom, na akú tému, aké s tým máš skúsenosti? Napísať niečo v súvislosti s marketingom a PR? Čo to je "niečo napísať"?
Pravidelne pozeraj Profesiu tam je extrémne veľa ponúk na HO. Skús aj portál Jaspravím.sk, môžeš skúsiť aj osloviť firmy ktoré aktuálne ponuku nemajú ale vieš že ponúkajú HO.....
Ja robím HO, ozvali sa mi na základe "životopisu" na Linkedln.
Predošlú robotu som mala tiež HO, tú som si našla cez Profesiu.
@tamitamitami koľko si tam viete zarobiť ak sa môžem spýtať?
@nelus139 skús Konecta sro. , sú tak ľudia HO , a maďarsky hovoriaci by sa zišiel určite.
@nelus139 Kde?
@nelus139 Jedna známa si dala inzerát do novín MY a prihlásili sa jej záujemci o jazyky z jej okresu.
@chupakabra ale to máte Banska Bystrica.. ja som okolie Nové Zámky
@nelus139 máme tam ľudí aj z LC , VK či RS , BA atď
@chupakabra len tam treba dochádzať 2x do týždňa
@nelus139 Ahoj Neluš, ja pracujem ako freelancer, prakticky stále z domu. Píšeš, že by si chcela upravovať texty, no na základe tých pár komentárov, ktoré si napísala do diskusie, neviem, či vieš pracovať s textom. Gramatika, spôsob vyjadrovania, štylizácia textov... dnes je veľkým konkurentom AI, ktorá už obstojný text vytvorí v priebehu pár sekúnd... Pracovala som v rôznych redakciách a keď chceš pracovať doma, treba sa pripraviť, že budeš musieť mať 2-3 stabilné spolupráce. Ja pracujem na dvoch projektoch dlhodobo, popritom mám 4 krátkodobé projekty. Ak vieš angličtinu, veľa ponúk nájdeš na zahraničných stránkach. Držím palce.
@nelus139 prác na doma je kvantum. Ale asi by som ako zamestnávateľ nechcel človeka ktorého najviac zaujíma ze práca bude na doma.
Kopu firiem beží na 100% HO.
Otázka ci je to práca pre teba. Ovládaš IT, účtovníctvo, ovládaš dáke špecifické zručnosti? Každý by dnes chcel robiť z domu a firmy to umožňujú ale ak nemáš žiadne odbornejsie zručnosti užitočné pre firmu to miesto dajú niekomu lepšiemu.
Akú prácu na doma čakáš ze budeš robit.
Angličtinu ovláda dnes už aj žiak ZŠ, úpravu textov neviem ci ešte vôbec robí niekto keď si to firma nechá zadarmo skontrolovať AI za 5 sekúnd.
Najväčšiu šancu máš práce v katalógovom predaji pretože na všetky iné práce by ta pravdepodobne aj tak museli za školiť a to budú chcieť aby si prvý mesiac dva chodila do prace.

Za posledný rok je v sekcii "moje zamestnanie" viac ako 100 týchto diskusií (práca na doma). V nich si odpovede ani rady nenašla?