icon

Hľadám prácu na doma

iwkaa_97
21. aug 2018

Ahojte baby nájde sa tu niejaká práca na doma. Len prosím nie kozmetika a niečo tomu. 🙂

Strana
z2
evittam
14. júl 2019

@xenia1 Ake produkty do domácnosti? Kolko je reálna mzda-t.j.privyrobenie? Je to zmluva na dohodu? Aku? TPP? Vyhody zamestnanca? Ci musím mat zivnost? To by mi stačilo na začiatok. Ďakujem. Potom uvidím ci ma tvoja pracovná ponuka zaujme.

dopolbokaodrata
14. júl 2019

@xenia1 ktoré aj tak neberieš vážne. Lebo ste všetky, čo tu tieto somariny ponúkajú, úplne rovnaké.

evittam
14. júl 2019

@xenia1 Inak kde konkrétne píšeš v diskusii o produktoch do domácnosti? Nakolko som si tvoje príspevky v tejto diskusii prečítala teda znovu a medzi riadkami čítať neviem a nikde tu informaciu bohužiaľ nevidim.

xenia1
14. júl 2019

@evittam nie nie je to na živnosť. Je to ako katalogovy predaj. Kúpite si katalóg a ukážete ho známym. Hneď prvá výhoda je že nakupujete so zľavou. Produkty sú tam rôzne od háčikov na radiátor po čistiace prostriedky. Je tam veľa toho. Reálna mzda je podľa toho akú takzvanú cestu si vyberiete, či budete len kupovať a predávať, alebo tvoriť si svoj tím

evittam
14. júl 2019

@xenia1 Ako teda preukazem príjem ked to nie je ani živnosť ani zamestnanie?

evittam
14. júl 2019

@xenia1 Cize klasicky mlm. Porušujes pravidlá. Bohužiaľ.

tiumen
14. júl 2019

@ink hádam aj tu poupratuješ komentáre ktoré porušujú pravidlá 😏

Modrý koník
14. júl 2019

Rozumieme tomu, že mamičky počas materskej a rodičovskej dovolenky riešia otázku, ako si popri rodičovskej finančne prilepšiť. Diskusné fórum má žiť príspevkami, v ktorých si mamičky radia, pomáhajú a pýtajú sa. Nechceme však poskytovať priestor ponukám MLM, nešpecifikovaným ponukám práce ako aj zárobkom z tzv. klikačiek. Všetky tieto druhy príspevkov vnímame ako snahu o vlastný profit. Takéto ponuky sú zavádzajúce, a preto ich mažeme.
Ďakujeme, že takéto príspevky nahlasujete, pomáhate nám tým rýchlejšie reagovať na neadekvátny obsah.
Pekný deň, Modrý koník team

majka15884
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2