icon

Hľadám prácu na doma, ale nie predaj kozmetiky

pajinka21
28. júl 2019

Ahojte Mamini, som na Materskej a nejaké € by mi veľmi pomohli, neviete prosím Vás o nejakej Overenej práci na doma? Ale nemyslím predaj kozmetiky a rôzne produkty na predaj... Ďakujem 🙂

sticker
kesymoniki
17. aug 2019

@evitta a máš tam napísané, že je to akadémia, ktorá ťa naučí FOREX a dá ti nástroje na to, aby si bola na Forexe uspesna

evittam
17. aug 2019

@kesymoniki Urcite. Ako inak. Všetci teraz zahodia lopaty, varechy a ine a idu sa vzdelávať aby zarábali cez FOREX lebo si nas akurat "osvietila". Ale pozor potom zajtra nekupis rozky. 😂😂😂

kesymoniki
17. aug 2019

@evittam tak sa nauč čítať😁je to v prvom rade akademia

evittam
17. aug 2019

@kesymoniki Ty sa nauc rozmyslat.

kesymoniki
17. aug 2019

@evittam čo ťa štve? Že sa dá aj takto zarábať?

evittam
17. aug 2019

@kesymoniki Mna? Nic. Ja sa dobre bavim. Nepotrebujem podobný zárobok. Teba? Co? Ze ti nedávam za pravdu lebo vsetko co pises su dristy a mozno ano krátkodobe zalepenie oci sprostým ludom co uveria podobnym akoze zárobkom? A nie som sama...

evittam
17. aug 2019

@evittam Pokial nebudeš mat dost ludi co zarobia na teba a ty zase nebudeš dostatocne potrebná v dalsej skupine co zarába tym vyssie tak vsetci zarobíte velke hovno a cele sa to zosype. Skor ci neskor. A ano este to chvilu bude fungovať lebo dost ľudí sa este najde co uveri. Bohužiaľ ako aj ty. A toto vam urcite v tej tvojej super samozvanej akademii nepovedia nakolko to nie je ich zámerom ci k ich potrebám. Tiež ziju z toho co pisem. A myslim ze toto pochopíš aj ty.😉 Este raz vela šťastia a pekný večer.

kesymoniki
17. aug 2019

@evittam no, mňa tiež nič, ja sa tiež dobre bavím na tých tvojich dristoch😁ja mám dôkazy, že to funguje a aj o všetkom, čo som tu písala a ty máš čo? Len mudrovanie😁možno nie si sama, ale vieš koľko ľudí mi už napísalo do ip? Ja tu nikoho neklamem ani nič. A áno spadlo by to vtedy, ak by to bola nelegálna pyramída, ktorá funguje len na nábore ľudí, ale toto je v prvom rade o Forexe a ak by nikto nikoho neregistrovaný, tak by to aj tak fungovalo, pretože je tu FOREX🙂to ako kebyže napíšeš, že Avon by nefungoval, keby nie sú registrovaní stále noví ľudia😁

kesymoniki
17. aug 2019

@evittam este, že ozaj hovno vieš jak funguje mlm 😁

kesymoniki
17. aug 2019

@evittam v mlm nikdy nebudú všetci robiť mlm, pretože keď majú nejaký produkt alebo službu, tak ťa je prvoradá, ináč by to bola nelegálna pyramída🙂ale však na čo ti to píšem, keď ty všetko vieš😁

evittam
17. aug 2019

@kesymoniki Ešteže ty si spokojna a vies všetko a vlastne si ziskala klientov.
A ano ja vlastne nicomu nerozumiem, som vlastne sprostá a ty si "lietadlo" (lebo mas 3mesiace akademiu iml) -ako sa hovorí. 😀😀😀

evittam
17. aug 2019

@kesymoniki A ta tvoja legálna registrácia ci uz v Avon, Forex alebo aj na Marse ti bude naozaj skor ci neskor na hovno...

evittam
17. aug 2019

@kesymoniki A na co ze si nachytala nových ludi ze mas uspech? Nakukala si im naucene frázy z iml a šťastne si ich zaregistrovala pod svojim cislom a dalej rob co chces a hlavne sa tiež zacni vzdelavat na iml? 🤣🤣🤣

kesymoniki
17. aug 2019

@evittam vidím, že s tebou nemá význam sa o tom baviť, keď tomu aj tak nerozumieš🙂pekný zvyšok večera🙂nech sa ti dari🙂

kesymoniki
17. aug 2019

@evittam a nijaké naučené frázy nepoužívam, píšem to, čo som zažila, to, čo mi ľudia sami povedali a čo oni zažili 🙂je to pre bieleho neuveriteľné, ale je to tak🙂

kesymoniki
17. aug 2019

@evittam a máš pravdu, ešte sa mám čo učiť na Forexe aj keď už teraz sa mi darí, pretože študentmi sme celý život a nemyslim tým teraz len FOREX🙂

kesymoniki
17. aug 2019

@evittam a o každého člena sa starám tak ako ja, tak aj ďalší lídri, nie je to o tom, že zaregistruj sa a daj mi pokoj, ale však to ty nemôžeš vedieť🙂

evittam
17. aug 2019

@kesymoniki Urcite. Ako inak. 😂😂😂 Ako obohrata platna.
Btw.ako vies ze neviem o com pises a píšem? Ci len preto lebo ty to vieš a mas akademiu iml (3 mesiace)...
A "pre bieleho neuveriteľné..."???

kesymoniki
17. aug 2019

sorry, mobil mi to prepísal, nemalo tam byť bieleho, ale čo už som iba sprostá žena, ktorej sa aj takáto chýba nechtiac stane, to nie ako ty, super ekonomický vzdelaná žena, ktorej práca je super tajná, ale osočovať iných to vie😁a tak ako ty, ako obohrata platna, to som sa naučila od teba😂rýchlo sa učím však?

kesymoniki
17. aug 2019

@evittam a keď je tvoja práca taká super, čo sa o ňu nepodelis s ostatnými? Ja s týmto problém nemám...

evittam
17. aug 2019

@kesymoniki Ja nikoho neosocujem. A moja práca nie je vôbec tajna. Nie je vsak predmetom tejto diskusie. Uz ked nic ine nemas tak ta osocujem? Proste zhodneme sa na tom ze sa nezhodneme.😉
Tieto reči "agentov s teplou vodou" a inymi su vsade rovnake ci uz mas nejakú akademiu alebo nie. Pekny večer.

kesymoniki
17. aug 2019

@evittam jak, že ma neosocujes? Tvrdis, že klamem, že tu balamutim rozum ľuďom atď. atď.
Ok, zhodneme sa teda😉každá má svoju pravdu a každý nech si urobí svoj vlastný úsudok🙂 ty máš zase tiež typické reči antimlm, je to v poriadku, nemôže mať každý rovnaký názor🙂pekný vecer

kesymoniki
17. aug 2019

je tu ponúkaných dosť prác, ktoré sa ani mne nepáčia, ale nemôžem to posudit, keď som ich všetky nerobila, ale na nikoho tu neútočil, ze je to balamutenie, keď to niekomu funguje, tak je to ok, mne toto moje funguje a ak to niekoho záujme, tak ok a keď nie, tak tiež ok, ale nebudem tu teraz celý deň niekoho negovať🙂

evittam
17. aug 2019

@kesymoniki Nikde nepisem ze klames. Ponuka práce je tu zakazana. Porušujes pravidla. Bodka.

kesymoniki
17. aug 2019

@evittam názov diskusie je: hľadám prácu na doma, ale nie predaj kozmetiky, tak som reagovala🙂

evittam
17. aug 2019

@kesymoniki Ano a kvôli tomu si sa registrovala aby si mohla reagovat na podobné diskusie. 😀😉
Inak podobne nadsenych "promlm" ludi poznam mraky. Dlho im to vsak nevydržalo. Bohužiaľ. Nakolko prisli aj o to co nezarobili.

kesymoniki
17. aug 2019

@evittam som tu registrovaná už veľa rokov, ale chcem oddeliť osobný život od pracovného, tak ako na FB, pretože mám na to svoje veľmi vážne dôvody, ktoré tu nebudem rozoberať, ale nejedná sa o nejaké klamanie, podvod a podobne, ak by si sa chcela niečoho takého chytit😀ale tu na mi reagujem na takéto prvýkrát, tak som možno mohla aj zo súkromného, máš pravdu😉

kesymoniki
17. aug 2019

@evittam a ja som o tom presvedčená, ze mne to vydrží🙂áno, bola som aj v iných mlm, ale nemali tam správny systém a nelubilo sa mi tam, ale tu som od prvého dňa presvedčená, že toto je to práve🙂a nikto mi to nehovorí🙂

kesymoniki
17. aug 2019

@evittam a ja som už zarobila to, čo som do toho dala🙂

kesymoniki
17. aug 2019

@evittam a k tomu nadseniu z mlm, čo si písala, ako som písala, ja robím predovšetkým FOREX, mlm ozaj len z času na čas 🙂