icon

Hodinová mzda šoféra dodávky

krisbar
7. máj 2025

Chcela by som zamestnat na dohodu sofera, ale nemam predstavu kolko mu ponuknut na hodinu. Je to vozenie po tovar, vylozenie. Viete mi poradit kolko mu ponuknut? Mate niekto takto zamestnaneho manzela? Zamestnavate sofera?

petulda333
7. máj 2025

Muzov bratranec rozvaza nabytok,nerobi kazdy den 3-4x za tyzden (po-so) a v cistom ma okolo 1000-1200€ Michalovce

krisbar
autor
7. máj 2025
@petulda333

Muzov bratranec rozvaza nabytok,nerobi kazdy den 3-4x za tyzden (po-so) a v cistom ma okolo 1000-1200€ Michalovce

@petulda333 vdaka, len u mna to je len na par hodin tyzdenne a preto.to bude na dohodu a potrebujem hodinovu mzdu.

petulda333
7. máj 2025
@krisbar

@petulda333 vdaka, len u mna to je len na par hodin tyzdenne a preto.to bude na dohodu a potrebujem hodinovu mzdu.

@krisbar jasne,chapem. Snad sa niekto ozve. Popripade mrkni profesiu ci tam nie je inzerat a plat

gov
Odpoveď bola odstránená
vevebono
7. máj 2025

Ja som bola platená od km (0,10 pred piatimi rokmi), kamaráti kuriéri od počtu balíkov

kubinkovamaminka
8. máj 2025
@krisbar

@krisbar dobrý večer, napíšte mi súkromnú správu

krisbar
autor
8. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov co je zle na dohode o odpracovanej cinnosti? Ved to je normalne podla zakona? A kde ste vzali tych 12e/hod? Co to ma s EU?

gov
Odpoveď bola odstránená
krisbar
autor
9. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov tak porovnavat Nemecko a Slovensko. Hm. A ten co sa hlasi je dochodca a nemam pre neho pracu na viac hodin. Tak ake riesenie mi ponukate, kedze zda sa ze mate k mojmu vyhrady.

gov
Odpoveď bola odstránená
betulinka1
9. máj 2025

@krisbar 10€ na hodinu beru upratovačky. Myslim, ze 12-15€ je hodinovka pre kuriera uplne v poriadku.