Hodinová mzda šoféra dodávky
Chcela by som zamestnat na dohodu sofera, ale nemam predstavu kolko mu ponuknut na hodinu. Je to vozenie po tovar, vylozenie. Viete mi poradit kolko mu ponuknut? Mate niekto takto zamestnaneho manzela? Zamestnavate sofera?
Muzov bratranec rozvaza nabytok,nerobi kazdy den 3-4x za tyzden (po-so) a v cistom ma okolo 1000-1200€ Michalovce
@petulda333 vdaka, len u mna to je len na par hodin tyzdenne a preto.to bude na dohodu a potrebujem hodinovu mzdu.
@petulda333 vdaka, len u mna to je len na par hodin tyzdenne a preto.to bude na dohodu a potrebujem hodinovu mzdu.
@krisbar jasne,chapem. Snad sa niekto ozve. Popripade mrkni profesiu ci tam nie je inzerat a plat
Ja som bola platená od km (0,10 pred piatimi rokmi), kamaráti kuriéri od počtu balíkov
@krisbar dobrý večer, napíšte mi súkromnú správu
@krisbar 10€ na hodinu beru upratovačky. Myslim, ze 12-15€ je hodinovka pre kuriera uplne v poriadku.

Muzov bratranec rozvaza nabytok,nerobi kazdy den 3-4x za tyzden (po-so) a v cistom ma okolo 1000-1200€ Michalovce