icon

Inventúra

11. sep 2023

Ahojte brali by ste pracu casnicky tak ze sa striedate tyzdenne s kolegom a kazdy vikend si majitelka "prosi" inventúru z coho kolko bolo na sklade v bare z coho kolko sa predalo co kolko stalo(napr horalky su 15ks z toho ks stojí 0,60€ 15×0.60€=9€ toto zapisovat + ked sa z tych 15ks sa predalo aj to zvlast spocitat kolko..a kolko vyjde v eurach)plus takisto pivo(napr.capované neviem clovek akao zisti kolko "nacapval"ked to odmerat nevie) malinovky sladkosti chipsy z coho kolko je na sklade vonka na pulte kolko sa predalo..cena ako som uvadzala v priklade
A to všetko chce v piatok vecer po záverečnej

ckocka
11. sep 2023

Zaplatí čas tým strávený?

kris_tin257
11. sep 2023

Hmmm ja som kedysi brigádovala v kine, toto sme robili každý deň po zatvorení bufetu a rozdiel čo chýbal doplácali 🤷 čo ja viem zvykla som si brala ako normal a bola rada že mám brigádu

autor
11. sep 2023

@ckocka nie

ckocka
11. sep 2023

Neuvažovala by som nad žiadnou prácou kde odo mňa požadujú výkon nad rámec platenej pracovnej doby. Pokial sa teda bavíme o zamestnaní pre "obyčajného človeka".

janai1
11. sep 2023

Keď som v hoteli kde sme predávali aj tovar tak sme ho rátali každý jeden deň. Robota tak na hodinu každý deň kým sa všetko spočítalo a zapísalo do tabuliek.

Vy to mate robiť po pracovnej dobe keď píšeš ze to nie je zaplatené ?

autor
11. sep 2023

@janai1 ano po..ked este sme otvoreny..ani sa nedá počítať

janai1
11. sep 2023

Tak po pracovnej dobe či keď je ešte otvorené?To sú dve odlišné veci

autor
11. sep 2023

@janai1 po pracovnej dobe

janagem
11. sep 2023

Vy ste otvorení po pracovnej dobe?