icon

Išli by ste znova brigádovať po zlej skúsenosti?

18. júl 2024

Kedysi pred rokmi som brigadovala v nasej dedine v jednej cukrarni, tam sa tie sladkosti aj piekli a potom dodavali do dalsich dedin vlastne to bola pekaren ale dalo sa tam aj sediet bolo tam asi 5 stolov pre zakaznikov. Mala som vtedy asi 16 rokov, bolo to super lebo som to mala blizko, aj praca sa mi pacila uzivala som si to az na jednu vec, sefka bola hrozna. S tym ze tam pokladna aj kazda trzba v obalkach ostavala na noc bez akehokolvek zabezpecenia a pekari tam v noci chodili hore dole, nechcem nikoho obvinovat a do dnesneho dna sa nevie koho vina to bola ale neustale chybali peniaze. Obrovske. 50-100-150€ za den. Bola to vzdy samozrejme moja chyba lebo som bola nova mlada brigadnicka, este si zo mna robila srandu ze “ak si to nebola ty tak tu mame asi duchov”. Ale nie len to proste vkuse sa do mna navazala, kontrolovala kazdy jeden sendvic ktory som spravila kazdu jednu kavu, vzdy nieco vadilo, neustale ma sledovala cez kameru, raz mi volala uplne nastvana ze ci chcem aby jej krachol podnik ked na kamere videla ze som mala polozeny pohar s cajom na pulte kde videli zakaznici. Ale asi to robila kazdemu kedze tam brigadnicky prichadzali a odchadzali ale ona sa kazdemu stazovala ake tazke je najst niekoho normalneho do podniku. Brigada skoncila tak ze zavolala mojej mame s tym ze uz nemam chodit pretoze som neporiadna. Posledna kvapka pre nu bola ked mi v ten den poslala mistery shopera ktory sa pytal na nejaku ulicu v nasej dedine ktoru som netusila kde je, odisiel so slovami jasne ze neviete a o par minut prisla sefka s tym ze ako som si mohla dovolit zakaznikovi povedat neviem ked tam pracujem a mam im byt k dispozicii. Sla som potom pracovat do vacsej restauracie do mesta kde bolo ovela viac prace a nikto tam somnou jediny problem nemal, pracovala som tam do konca strednej, nikdy nechybal ani cent, ochadzala som aj so slusnymi treingeltmi. Ta cukraren sa predala je iny majitel a teraz hladaju brigadnicku. Sla by som tam lebo to bolo inak super, je to aj strasne krasne miesto a mam to aj blizko, majitel aj sef uz je niekto uplne iny. Isli by ste tam pracovat aj napriek tomu ze ste tam mali zlu skusenost pred rokmi? Nehovorim ze nemam inu moznost, ale toto by bolo pre mna velmi prakticke.

lucyluska
18. júl 2024

Iný šef, iný manažment.
Choď sa tam pozrieť, možno sa dohodni na skúšku.

lindous
18. júl 2024

Problém boli ľudia, tí sa zmenili, takisto sa mohlo zmeniť aj zabezpečenie financií napr., išla by som sa určite aspoň popýtať a uvidíš 😊

alickapusinka
18. júl 2024

Však chod pozrieť uvidíš možno ťa aj majiteľ zoberie možno na skúšku a aj ťa zamestná na trvalo .Nevyskušaš nevieš.

deti95060810
18. júl 2024

áno , išla...
však pani tam už nie je, tak v pohode - horšie už asi nebude...

vanilkovazmrzka
19. júl 2024

Urcite chod, uz je to v podstate uplbe ina prevadzka len v nejakych starych zabehnutych priestoroch 🙂

Inak byvala sefka riana krava

kiki68
19. júl 2024

Jasne, ved je tam uz iny majitel, iny personal. Cize zostalo iba to miesto. Hadam uz maju Safe na prachy 😂

juliet86
19. júl 2024

jasne chod a daj na pocit z noveho sefa

cacianka
20. júl 2024

Choď a over si zabezpečenie tržieb, a trochu sonduj či sú tam ti istí pekári, lebo aj oni mohli kradnúť, tak ako aj šéfka.