icon

Je dobrý nápad, aby manžel pracoval len cez víkendy?

2. jún 2023

Čo si myslíte o tom že chlap by robil len víkendy?
Manžel teraz robí na tri smeny a neľúbi sa mu hlavne tie nočné.Vymysla že isol by robiť len víkendy a cez týždeň by mal kopa času na všetko.Robit okolo domu a hlavne oddychovať.Mne sa to nepozdáva.
Istú dobu aj ja som chcela ísť robiť víkendovky po RD no kvôli deťom,že cez týždeň doma a stíham škôlku školu učiť sa s deťmi.No nakoniec som si našla na jednu smenu prácu a cez týždeň mám kolotoč povinnosti okolo deti a domácnosť.Cez víkend chodíme na výlety a oddychujeme.No keby manžel robil cez víkend tak ani cez víkend si neoddýchnem a ani cez týždeň lebo on by nenavaril nepoupratoval keby bol cez týždeň doma.
Ani neviem ako by to vyšlo platovo tie víkendovky či by zarobil viac než teraz na tri smeny,možno ani nie.

Strana
z2
autor
2. jún 2023

Tak jemu sa zapáčila vidina toho že dva dni odrobi cez víkend a cez týždeň 5 dní by bol doma.Aj keď pochybujem že by dal cez víkend 12tky,no ale vymýšľa

tosomja
2. jún 2023

A prečo by nedal 12tky? Ja som robila 12tky na zmeny a robila som, nesedela, ani neoddychovala.

lienka.7
2. jún 2023

@autorka prebral by cez týždeň tvoje povinnosti, keď ty chodíš do práce a on doma vala šunky, hm?
Cez víkend by sa zbalil a odišiel teda do prace, zase by všetko bolo na tebe. Kedy by si teda oddychovala ty?

autor
2. jún 2023

@tosomja Lebo on je taký typ človeka že s ničím není spokojný,preto si myslím že nedal by ani tie 12tky.
@lienka.7 To by neprebral moje povinnosti.

doriiis
2. jún 2023

@panelacikova ...nemylis sa,bolo to tak.Teraz štafetu prebrala Nitrianska automobilka

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
kacena4
2. jún 2023

ak si nastavite pravidla co by mal robit cez týždeň nevidim problem. na vylety viete chodit aj poobede napr. piatky. ale chce to pravidlá. muz tak bol dom na rodicaku a tiez "makal" jak fretka. ziadne take ze relax, pohodicka ze "dovolenka" (rodicovska). drzim palceky

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
2. jún 2023

@elizabet173 v tomto sa úplne zhodneme. aj autorka má tento pocit. musí si s ním asi urobiť poriadky 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
2. jún 2023

@evamarek77 mala by mu povedať, že má super nápad, lebo sa blížia prázdniny a on sa bude môcť postarať o deti, kým ona bude v práci 😀

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
tosomja
2. jún 2023

Ale ja by som vôbec neriešila, či by chcel niečo doma urobiť, či by navaril, išiel s deťmi von.neviem aké máš veľké deti. Proste, on je doma, ja v robote, prídem večer, pozdravím, najem sa, trošku povenujem deťom,keď si zaslúži, aj jemu a idem spať, ráno to isté. Keď bude hladný, musí sa postarať, keď chce čisté, musí sa postarať, deti tiež za ním budú chodiť, lebo nikto iný po ruke nebude, bude musieť on. A zvykne si, alebo sa bude tešiť zase do roboty, alebo rovno pôjde niekde na mesačne turnusy 🤣

marca12
2. jún 2023

Ako moze takto rozmyslat otec rodiny. Presne ako pises. Vikend ma patrit rodine,oddychu. To je co za vizia,ze bude v tyzdni oddychovat,nevarit,nestaray sa o domacnost. A urcite za vikend nezarobi ani tolko co v tyzdni.

nikolka1986
2. jún 2023

To ti poviem, že bude robiť ešte väčšie "hovno" ako keď bol v práci a potom niečo porobil 😀 Bude mať viac času na svoje záľuby, ale nejakú extra aktivitu nečakaj.

miriam11
3. jún 2023

Tak ako on zmysla len egoista. Vôbec nemyslí na čas s rodinou, myslí na svoje pohodlie a seba. Nevyzrety sebec.

Strana
z2