icon

Je hanba pracovať ako upratovačka v materskej škole?

25. jan 2024

Beriem to za minimálnu mzdu kvôli deťom,aby som im bola na blízku a mala fajn pracovnú dobu..

Strana
z7
kamatopo
28. jan 2024

U nás lukratívna robota. Doslova čakajú kedy pôjde pani u nás na dôchodok. Veď kto by nechcel mať dieťa pod dohľadom a ešte k tomu aj robotu. A čo sa mňa týka ako mamičky tak pani upratovačka bola niekedy viac nápomocná ako učiteľky. Na konci roka aj ona dostala kvetinku❤️

tara
29. jan 2024

Práca upratovačky je neskutočne dôležitá, ako každá iná práca. Ja mojim deťom vysvetľujem, že aj práca smetiarov je veľmi dôležitá, pretože videli raz na jednom mieste, koľko smetí dokážu ľudia nazbierať a čo sa deje potom, keď by to nikto neupratal. Inak neviem prečo, ale vždy mali deti v škôlke najmilšiu pani upratovačku, a mali ju obaja radšej ako učiteľku. Volala sa Paulínka a vždy sa pýtali, či je v škôlke. Keď si Paulínka zlomila obidve ruky (naozaj), tak deti plakali, že kedy sa vráti. Teraz ide s nimi aj ako ďalší dozor na lyžiarsky výcvik a veľmi sa tešia.

pitr5
29. jan 2024

Chcem ti len povedať, že si úžasná mama! Pretože v prvom rade berieš ohľad na svoje malé deti. Klobúk dolu! Choď do toho 🙂

autor
29. jan 2024

@pitr5 ďakujem 🌹

elze8
29. jan 2024

@chiara_elle to je veru pravda, zial v praxi to funguje takto a este si ich ani nevážia (ten plat teda tomu urcite nezodpovedá )

bambulkaemi
Autor odpoveď zmazal
autor
1. feb 2024

@bambulkaemi nevezmes to ,ak okolie to vezme nejak negativne?mam za sebou prvý den..nevadi mi praca,je to take ako si urobis,tak mas..len postihat tie bezne veci co sa ocakavaju..a nakoniec ma dietatko objalo,cudzie a bolo to take mile...ze prvy den

bambulkaemi
Autor odpoveď zmazal
autor
1. feb 2024

@bambulkaemi ludi neries...

kikatka1
27. apr 2024

Ja robím 3 rok upratovacku v MŠ a je to ideálna práca🥰tiež som sa bála,čo s deťmi budem robiť,😂ale taaaak som si ich zamilovala,sú to moje lásky ❤️práca ako každá iná,ja si prácu zadelim sama,ako potrebujem,takže pohoda,čistá hlava,nič doma neriešim konečne 👌a tak sa nasmejem aj najedujem s deťmi, 😂 na učiteľku by som nemala nervy,mne práve vyhovuje,že ich môžem len pomojkat, zahrať sa s nimi 😀

mell27
27. apr 2024

Hanba je žiť ako socka a čakať, že sa o teba postará štát.

misinka20tv
27. apr 2024

@stannuska je to práca ako každá ina, žiaľ len minimum ľudí si uvedomuje aka je nedocenena a v našich zivotoch potrebná...

ewka1980
2. jún 2024

@tiezjedna
@ludmila73
@andrejka2424
@chiara_elle
@lucimax
@adusa1987
@barbie2023
@abcmajacba
@vanilkovazmrzka atd....baby ja robim druhy rok v MŠ upratovačkua poviem vám ,nie je to med lízať...tiez mi to vyhovuje lebo škôlku mám z domu cez cestu za 2 min .som v robote....ale ten plat je katastrofa....a v zmluve máte uz dobre ze nechcu aby este aj utierali deťom zadok ...(co sa mi neraz stane ze dieta pošlú dnu,ked sú vonku a utri sa ako chces).... chodim domov zdretá ako pes dakedy ....podla mna nema upratovačka co pomáha z obliekanim atd.to robim aj ja ,ale je to uz priama.cinnost s deťmi...tak neviem...Chce sa od nás toho extremne veľa a nemame to zaplatené....neraz ma prepadnu myšlienky ze dám uz výpoveď...(drží ma len ta dochadzka) ale je to nezaplatena robota....

barbie2023
2. jún 2024

@ewka1980 aj od nás sa chce veľa a nemáme to zaplatené. Keď sa ti nepáči tak treba odísť . Nájde sa aj taký čo bude ochotný. Ono ,jedna vec je zmluva a druhá,že musíš mať aj vzťah k deťom na takom mieste a byť ochotná občas pomôcť.. z ľudského hľadiska.

tiezjedna
2. jún 2024

@ewka1980 to je asi tá jediná nevýhoda nekvalifikovanej práce... proste na týchto pozíciách funguje ono neslávne "nepáči sa ti, tak choď"... Ale je to záslužná práca👍

ewka1980
3. jún 2024

@barbie2023 ale áno ja ochotna som....aj ma to bavi...no dakedy by som zdupkala ....

luccija
3. jún 2024

@ewka1980 ja som včera videla, že u nás v dedine hľadajú do kuchyne do škôlky na pol úväzok za 700 brutto radšej som nerátala koľko to je v cistom

hopsik
8. dec 2024

Môžem sa opýtať autorka, ako sa ti práca takto po čase pozdáva? Ďakujem za odpoveď 😉

lapersefona
8. dec 2024

Vôbec nie so úžasná a obetava mama a keď deti podrastu môžeš si hľadať inú 😘

autor
9. dec 2024

@hopsik no praca OK, len nedocenena🥺

nadej1111
15. jan 2025

Môžem sa spýtať či ste spokojná?Teraz nemyslím platovo....a čo je vaša náplň práce?

autor
15. jan 2025

@nadej1111 spokojna?aj hej,aj nie..kvoli detom casovo áno

nadej1111
15. jan 2025

A práca ako taká?

autor
15. jan 2025

@nadej1111 da sa,kde najdes idealnu..ale skor podcenovana,ze aj ucitelky niektore sa citia byt ovela viac

mikella912
15. jan 2025

ja som tiež upratovačka, presne koli detom to robím lebo rano si ich možem doviesť a potom zobrať z prace rovno, ale celkovo rada upratujem 🙂

autor
15. jan 2025

@mikella912 aj ja tak isto

jana86
Autor odpoveď zmazal
ewka1980
8. máj 2025

je nas tu viac upratovačiek v Mš? mala by som par otazok ....ohľadom vašej naplne práce

hopsik
24. máj 2025
@ewka1980

je nas tu viac upratovačiek v Mš? mala by som par otazok ....ohľadom vašej naplne práce

@ewka1980 áno je😊

Strana
z7