Je lepšie pracovať v Dráčiku alebo Bille?
Hľadám si prácu ako predavačka. Počula som, že do Billy prijímajú nových ľudí. Teraz som niekde videla inzerát, že hľadajú predavačky aj do Dráčika. Neviem, čo z toho je vhodnejšie.
@jana_eyre_2 podľa mňa aj toto tvoje nenápadne "uráža ťa označenie rusofil? citis sa nejako spriaznená s majiteľom, alebo firmou dráčik?" a podobné tvoje všetky reakcie sú urážlivé,tak sa tu nehraj na dotknutú a urazenú
Vy tu dokážete tak nepekne nepriamo osočovať a urážať ľudí, ktorí nepíšu to čo chcete čítať,pri tom človek len cekne niečo proti vašej vôli a už sypete tých vašich dezolatov,,rusofilov, necítite sa ani trošku trápne?
Nemate nič iné v slovnej zásobe?
@anonym_305754 tak mňa tu označia za prepnutu a neviem aku a keď sa obradim, tak ja urazam.. akože nehnevaj sa, ale na jednej strane tu niekto píše že rusofil je vlastne len označenie človeka čo miluje Rusko a predsa to tu beriete ako urážku! a za rusofila som označila iba a jediné majiteľa dracika - ktory sa k tomu hrdo hlási, tak akože v čom je problém? žeby vo vztahovacnosti? fakt už nevieš ako by si sa išla somnou hádať?
@anonym_305754 tak mňa tu označia za prepnutu a neviem aku a keď sa obradim, tak ja urazam.. akože nehnevaj sa, ale na jednej strane tu niekto píše že rusofil je vlastne len označenie človeka čo miluje Rusko a predsa to tu beriete ako urážku! a za rusofila som označila iba a jediné majiteľa dracika - ktory sa k tomu hrdo hlási, tak akože v čom je problém? žeby vo vztahovacnosti? fakt už nevieš ako by si sa išla somnou hádať?
@jana_eyre_2 mala by si začať od seba lebo robíš to isté čo druhým vyčítaš
@jana_eyre_2 mala by si začať od seba lebo robíš to isté čo druhým vyčítaš
@anonym_305754 každý si môže prečítať čo robím ja a čo ostatní a vyhodnotiť.. ja mám svedomie čisté..
@anonym_305754 každý si môže prečítať čo robím ja a čo ostatní a vyhodnotiť.. ja mám svedomie čisté..
@jana_eyre_2 samozrejme,aj posledné slovo musiš mať za každých okolností
úprimne, do dracika by som nikdy nešla z princípu pre názory majiteľa na Ukrajinu . nikdy by som pre rusofila nepracovala, takže ak z týchto dvoch tak billa.. predpokladám že manažment je tu síce slovenský, ale firma je primárne Nemecka, takže snáď aj prístup k zamestnancom je dobrý..
@jana_eyre_2 billa je Rakúska, keď už a je to jeden z najhorších obchodov, čo sa prístupu k zamestnancom týka. Kamoške nepreplatili ani sekundu nadčasu a pravidelne musela pracovať odpípnutá (teda že sa na konci svojej smeny cvakla, že ide domov, ale musela ísť makať späť na plochu). Vychádzanie v ústrety ohľadom smien tiež nula bodov. Za mňa, radšej budem mať robotu, ako pozerať na politické preferencie zamestnávateľa. To by potom 3/4 ľudí musela dať výpovede, keby na to takto pozerajú všetci.
@jana_eyre_2 ty si ale strašný fanatik, uber trochu. A zlož si klapky z očí konečne
@jana_eyre_2 ty si ale strašný fanatik, uber trochu. A zlož si klapky z očí konečne
@anonym_5c8f2d v čom som akože fanatik?fanatické je furt mať pocit že musíš presvedčiť druhého o svojej pravde za každú cenu.. nechajte ma už na pokoji, mám názor a nezmením ho.. nemusím sa schovávať za anonym a nemusím tu nikoho ani urážať ako to robíte vy tu.. ale to je príznačné pre ľudí ktorí nedokážu akceptovať druhých.. budete prskat a obviňovať druhú stranu že robí niečo čo robíte sami.. úplne ako nás premiér..
@anonym_autor Ahoj autorka, nechapem preco je uz do vsetkeho tahane rusko a ukrajina, lebo uz ine temy neexistuju a uz tieto veci vyskakuju pomaly z chladniciek, ked ju clovek otvori...
Ale skusim ti poradit takto...Kebyze ides do dracika, moze ti byt ukradnute ci je majitel prorusky alebo proukrajinsky, pretoze tebe ide predpokladam o pracu, zarobok, o to aby si natrafila na dobry kolektiv atd. Len ono nie je predajna ako predajna, ci ide o Dracik alebo aj Billu. Znama pracuje v Draciku, praca sa jej sice paci, avsak jej tam ide dost pomaly cas vela krat, lebo prace tam nebolo tolko ako ked predtym pracovala v inom obchode. Ale zas natrafila tam na dobru sefku a aj kolegyne, preto tam zotrvava. Kamos pracoval pre viac prevadzok Billy - myslim,ze vystriedal 3 ci 4, a z nich sa mu pacilo v jednej, v ktorej zotrval...v tych, kde ostat nechcel nebol dobry kolektiv a zial ani sef...v tejto co je, tak nadabil na dobre vedenie, aj kolegovia celkom ok, aj ked aj tam sa z casu na cas nieco vyskytne...kazdopadne cas mu tam uleti, lebo je tam stale na nohach v pohybe, no dostal aj navrh, ze by mohol byt len v pokladni + starostlivost popri pokladni za regale co su jej najblizsie...cize zrejme aj takato moznost tam je a to by nemuselo byt zle ako on spominal, aj ked to nevzal, lebo ma radsej pohyb ako sedenie za kasou, ale je tam taka moznost. Takze treba, aby si si zvazila skor za a proti oboch druhov predajni, na ktore sa pytas, posli do oboch zivotopis, uvidis ci sa ti ozvu len z jednej, ci z oboch. V oboch zalezi na aky kolektiv natrafis a to dopredu nevies. Kazdopadne vsade mas 3mesiace skusobku a ked sa ti nebude pacit, mozes odist. Drzim ti palce a nech sa ti ozvu po zaslani zivotopisu🙂
Určite do dracika. V Bille je iste horšia práca.

@gab1sol ďakujem pekne
@simona20201309 samozrejme - rusofil je niekto kto obhajuje a obdivuje Rusko a jeho konanie.. ja som tie články čítala a videla som čo všetko obhajoval a čo všetko napádal a písal to vlastnou rukou, riešila to polícia a dokonca aj polícia v cechach.. firma lego od nich na čas odisla.. uráža ťa označenie rusofil? citis sa nejako spriaznená s majiteľom, alebo firmou dráčik?
a áno, ak ťa to zaujíma, vyhýbam sa produktom a obchodom o ktorých VIEM že Rusko nadalej podporujú.. bohužiaľ však žijem v republike ktorá Rusko podporuje tiež, ale ak spomeniem že by som odišla zase som urazana dotknutými uzivatelkami.. čím to je..
@jana_eyre_2 podľa mňa aj toto tvoje nenápadne "uráža ťa označenie rusofil? citis sa nejako spriaznená s majiteľom, alebo firmou dráčik?" a podobné tvoje všetky reakcie sú urážlivé,tak sa tu nehraj na dotknutú a urazenú
Vy tu dokážete tak nepekne nepriamo osočovať a urážať ľudí, ktorí nepíšu to čo chcete čítať,pri tom človek len cekne niečo proti vašej vôli a už sypete tých vašich dezolatov,,rusofilov, necítite sa ani trošku trápne?
Nemate nič iné v slovnej zásobe?