Je možná práca na ranné zmeny v nemocnici?
Dobrý večer prajem rada by som sa chcela opýtať či prosím vás niekto neviete či existuje v nemocnici práca ,ktorá by bola len na rannú zmenu.Zdravotnu školu nemám no rada by som chcela robiť v nemocnici ako pomocný pracovník len zas neviem či je možné robiť len ranné .Ďakujem
@belisima2482018 Čo viem ja tak už aj sanitári musia mať nejaký kurz ,alebo školu. Iba ak upratovačku. A mám známu a robí ranné aj poobedné.Ale v ambulanciách skôr možno ranné iba.
Dnes chýba veľa personálu, si vo výhode, podmienky si môžeš určovať ty, vôbec nerieš čo je písané na takéto pozície v inzerátoch, len sa s nimi dohodni a na papieri si daj do zmluvy že chceš len ranky, chýba tak veľa personálu že by si až neverila....určite niečo nájdeš.
@raztovsetkozmizne ďakujem veľmi pekne za odpoveď.No ten plat je ozaj des takže sa nečudujem.V inzeráte je minimálna mzda.
@cukroska ďakujem za odpoveď,áno sanitarku ja robit nemôžem iba toho pomocného zdravotníka .ešte by ma zaujímal plat aký by bol no v inzeráte majú minimálnu mzdu .
@sinda11 ďakujem no nemám zdravotnú školu takže len nejakého zdravotného pomocníka môžem robiť.Upratovacku to nechcem .
@belisima2482018 Áno čo som počula minimálku,aie neviem či všade . Tak nech Vám to hlavne vyjde 🙏
@belisima2482018 napis do konkretnej nemocnice, mozes pracovat ako pomocny pracovnik v zdravotnictve, potom si dorobit odbor sanitar alebo prakticka sestra externe na strednej, pripadne opatrovatelsky kurz a ist robit do dss
@cukroska ďakujem a prajem všetko dobré 🙂
@anika ďakujem prezistim si to a prajem pekný deň 🙂
@belisima2482018 podobne
Myslim, ze ako PPVZ by sa dalo najst
@libusak ďakujem aj som myslela že keď tak , tak túto pozicou by som brala.
@belisima2482018 už tam pracujete robím.vas?
@xtina1711 dobrý deň nie nepracujem tam ešte ,ja som si robila prieskum , momentálne som ešte doma na rodičovskej dovolenke no po novom roku už budem aktívne hľadát.

@belisima2482018 Mame v praci sanitarku a kvoli detom pracuje len na ranne zmeny,vsetko zavisi na dohode