Je možné naučiť sa prácu poradkyne klienta v banke?
Ahojte, chcem sa opytat, ci niektora pracujete vo VUBbanke, pripadne v inej banke ako poradkyna klienta. Konkretne ma zaujima, ci sa to vsetko da naucit, ked clovek absolutne nema skusenost s takouto pracou.
Dakujem
Dá sa to naučiť, len musíš rada telefonovať, mať pevné nervy a silný žalúdok, niekto tam robí roky a niekto nevydrží ani mesiac
Ahoj, ja som začala ako 20 ročná po škole. Pre mňa najhoršie boli hypotéky všetko ostatné je jednoduché nemáš tam čo systémovo pokaziť. Ja som pracovala v SLSP. Vždy sa máš čo učiť, vždy sú nejaké zmeny ale ak chceš nie je problém.
Áno, dá sa to naučiť. Po škole, kedy som absolútne nevedela nič o bankovníctve (rozumej, dovtedy som bola len klientom), som nastúpila do banky na pobočku. Zvládla som to… Základne informácie o produktoch sa rýchlo naučíš, ovládať systémy tiež, potom ti už bude prirodzené ísť do detailov bankovníctva… 😉

Vždy sa dá všetko naučiť ak chceš, ale okrem učenia nových vecí sa hlavne priprav na to, že nadriadený od teba bude neustále požadovať predaj produktov a od toho budeš mať aj plat.