Je možné pracovať ako inštruktor sociálnej rehabilitácie bez kurzu?
Prosím vás, tie čo pracujete v tejto oblasti, aké vzdelanie je postačujúce pre výkon inštruktora sociálnej rehabilitácie v DSS, ZSS, ZPS? Viem, že kedysi som bola vedená ako ergoterapeutka a teraz sú to inštr. soc. rehab. Kvázy to isté....len sa niekto potreboval zase nabaliť...mám VŠ soc. prácu, cca 13 rokov praxe v soc. sfére. Len nemám kurz. Znamená to, že sa bez kurzu nezamestnám na tejto pozícií? A oplatí sa to vôbec? Vďaka.
@1inis1 je pravda, že platy v tejto oblasti nie sú veľké ale určite väčšie ako keby si robila opatrovateľku.
@kamilka2012 Tak neviem, možno nie. Ale pre mňa je 600€ dosť.
@1inis1 ja som ten kurz robila za 250 eur
@1inis1
@zzuuzziikkee aj nám spomínali sumu 250 eur,možno záleži od mesta, v ktorom sa kurz otvára.
@zzuuzziikkee
@kamilka2012
A to nebol len jeden blok? Lebo to má viac blokov? Na cca pol roka.
@1inis1 za masiac sme to mali hotové
@1inis1 neviem,ved uvidim,ked začne kurz.
Ja by som sa chcela opýtať či pracujete niekto aj ako lektor kurzov IS R ? Ja mám vyštudovanú soc.prácu, kurz OP a rozmýšľam čo ďalej nakoľko platy sú nízke
Ktorú agentúru odporúčate na kurz ISR?
Ahojte ja by som sa chcela opýtať niekoho kto ten kurz inštruktora SOc.rehabilitacie absolvoval online že ako to prebieha? Sú potom aj nejaké skúšky
Rada by som vedela čo ma čaká a neminie 😁 dakujem

@1inis1 drahy? Nezda sa mi drahy,aspon čo spomínala lektorka,tak ta suma je prijateľna.