icon

Je neskoro začať kariéru veterinára?

27. sep 2025

Ahojte už od mala som chcela robiť veterinárku.no mám 22 rokov, kvôli rodičom som nešla na školy k tomu určené..nechala som sa zmanipulovať. Myslite že je ešte vhodný vek na to nejako začať? Popripadne čo by ste odporúčali

anonym_a752a1
27. sep 2025

Jasne !!! Chod do toho ! 🙂 v ke mame

maranta_leuconeura
27. sep 2025

Doucovanie biologia, chemia, prihlaska na veterinu a skusit prijimacky. Pocitaj s tym, ze studium je denne a popri nom vela nezarobis, nebudes mat kedy. Ako mas financie vyriesene? Neviem ci nebudes za studium platit ked presiahnes vek 26 rokov, to si zisti na danej skole. Na Slovensku je veterina len v Kosiciach, potom v CR najblizsie Brno

autor
27. sep 2025
@maranta_leuconeura

Doucovanie biologia, chemia, prihlaska na veterinu a skusit prijimacky. Pocitaj s tym, ze studium je denne a popri nom vela nezarobis, nebudes mat kedy. Ako mas financie vyriesene? Neviem ci nebudes za studium platit ked presiahnes vek 26 rokov, to si zisti na danej skole. Na Slovensku je veterina len v Kosiciach, potom v CR najblizsie Brno

@maranta_leuconeura mám niečo našetrené a u nás doma všetko financuje priateľ, takže to by problem nebol. Ani to studium by nebol problem platiť. Skôr zvažujem Brno

maranta_leuconeura
27. sep 2025
@anonym_autor

@maranta_leuconeura mám niečo našetrené a u nás doma všetko financuje priateľ, takže to by problem nebol. Ani to studium by nebol problem platiť. Skôr zvažujem Brno

@anonym_autor takze by ste sa obaja prestahovali?

autor
27. sep 2025
@maranta_leuconeura

@anonym_autor takze by ste sa obaja prestahovali?

@maranta_leuconeura žijeme pól hodku od Brna

zmrzlinka8
27. sep 2025

@anonym_autor vobec nie je neskoro

kiki68
27. sep 2025

Chod to skusit, preco nie. Hlavne okolo Brna mas vela klinik, takze je kde robit

martinmmartin
27. sep 2025
@kiki68

Chod to skusit, preco nie. Hlavne okolo Brna mas vela klinik, takze je kde robit

@kiki68 Aj Bitunkov - tam pracuje vela Veterinarov (zo zakona)

personality
27. sep 2025

Nie je neskoro. Prečo by bolo. Ved kedy sa chodí na vysokú v 19-20r? Co si ako zmeškala 3 roky? 😀 Určite choď, keď chceš.

anonym_2b681d
27. sep 2025

V ročníku sme mali aj oveľa starších spolužiakov, ktorí si presne takto plnili sny 🙂 veterinár je poslanie a ak ta to od malička ťahá tak smelo do toho. Je ro narocna práca aj skola, ale krásna a naplnujuca

anonym_e0a296
27. sep 2025

Nikdy nieje neskoro.Ešte máš málo rokov.
Smelo do toho.
Držím palce......👍👍👍

danieli
27. sep 2025

Aj ja ti fandim😊a vela stastia na prijimackach

tramtada31
27. sep 2025

Aj ja ti fandim. Chod do toho🙂

colsami
27. sep 2025

Vobec nie je neskoro. To Ti hovorim ako veterinarka. Len si naozaj zvaz, ci Ti bude vyhovovat ta praca (ak chces robit v praxi). Vacsinou sluzby, vikendy, aj nocne, narocni majitelia, atd. V Cesku uz aj relativne OK financne ohodnotenie. Drz sa

anonym_9d9e1c
27. sep 2025
@anonym_e0a296

Nikdy nieje neskoro.Ešte máš málo rokov.
Smelo do toho.
Držím palce......👍👍👍

@anonym_e0a296 ani pre teba nie je neskoro doucit sa slovencinu, a naucit sa, ze sa nepise nieje, ale nie je

anonym_e0a296
27. sep 2025
@anonym_9d9e1c

@anonym_e0a296 ani pre teba nie je neskoro doucit sa slovencinu, a naucit sa, ze sa nepise nieje, ale nie je

@anonym_9d9e1c chod prosím ťa niekam,pa pa🤗