icon

Je normálne nemať energiu po troch 12-hodinových zmenách?

19. dec 2023

Mám 3 dvanástky deň voľna a ďalšie 3… je podľa vás normálne že v ten jeden deň voľna nemám chuť od rana hneď upratovať varit … či som divná

pribinak
19. dec 2023

Mne sa neche nič ani po jednej dvanástke

dzulli1980
19. dec 2023

Nie je to normálne ... je to prirodzené ... veď Tvoj organizmus potrebuje oddych ...

jarka_black
19. dec 2023

Absolútne si to nevycitajte. Ako píšu žienky nado mnou.

20erika07
19. dec 2023

Juuj, kava ,gauc, film, kniha ,jedlo ,spanok ,je vela toho co mozes pre seba za jeden den volna spravit 😊 hlavne nic navyse a uzi si tych par biednych hodin ,ktore mas pre seba

yanni
19. dec 2023

to je ale zle po troch 12tskach za sebou mat len den volna a zase nabehnut na tri dvanatsky. je to vobec pravne ok? Co robis, ze mas stale len 12tsky?

ukulela
19. dec 2023

Som najprv myslela, ze po troch pivach 😁 ak pracujes fyzicky, je tu uplne normalne. Pospi si. Pripadne si na zimu daj aj vitaminy.

sense
19. dec 2023

Mne sa po 10 hod tiež nič nechce a nemusí to byť ani 3 dní po sebe

ukulela
19. dec 2023

@yanni byva medzi tym aj turnusove volno, ci ako to volaju. Aby im sedeli hodiny.

floren
19. dec 2023

Po troch 12 ledva žijem, nieto ešte upratovať

floren
19. dec 2023

@yanni právne musíš mat medzi smenami 12h voľno

madeincssr
19. dec 2023

A o to horšie teraz v zime, keď je furt tma a málo slnka, samé hmly...

autor
19. dec 2023

@yanni dr max v nákupnom centre., nonstop ľudia celý deň .. a nemá kto robiť všetci sú chorí okrem mňa.. dvanástky robím bežne ale teraz robím tak že mám deň voľna a stále po 3 dvanástky..

janicast
19. dec 2023

Čo..???ja už po jednej uz celé doobedie oddychujem pri Tv

januarova
19. dec 2023

A to ti doma niekto vyčíta, že od rána nemakas?

autor
19. dec 2023

@januarova áno že nič nerobím .. a dlho spím

bimbambim
19. dec 2023

Tiež robím krátky dlhý týždeň ale 11 tky ja normálne aj zaspim cez deň keď mám voľno.najviac som robila päť dní v kuse deň voľno tak to som lenodila takmer celý deň však bolo treba zas ísť do práce.tiez nás chcú teraz pred vianocami zdierat aby sme robili do konca týždňa každý deň ,lebo nas je málo.Zajtra mám konečne voľno po troch dňoch v robote a to chce aby som prišla už štvrtok do práce do nedele.

viestta
19. dec 2023

Ten co ti vycita, ze nic nerobi by mal porobit, kedze ty si tiez potrebujes oddychnut.

jarka_black
19. dec 2023

@viestta Presne tak.

januarova
19. dec 2023

Je nenormálny ten, čo ti to vyčíta. Bez výčitiek svedomia si pospi dlhšie aj oddýchni. Veď to je aj na koňa vela....

janicast
19. dec 2023

To je masaker,ja viem..hlavne teraz december..Hrozné...povedz chlapovi?nech si to ide vyskúšať..môj je super,este ide aj nakúpiť aj sa ideme najesť,nevyžaduje odomňa nič..v tomto je fakt dokonalý

januarova
19. dec 2023

Ja som tiež kedysi robila 12-tky, manuálnu prácu, ale štýlom 1denná, 1 nočná, 2 dní voľno a bol to zahul 😞 som rada, že tak už nemusím robiť...

mandzula
19. dec 2023

@autor nie si nahodou z okolia BB? Hladame farmaceutku do lekarne - praca od 8 do 16.30 a len v pracovne dni.

zmrzlinka2021
19. dec 2023

Mne sa nechce aj bez práce 😂 s mužom dáme týždenne dve hodiny Max a byť je ok

lenkasarka
19. dec 2023

Mne sa nechce ani po ôsmich. Poviem si prach leží ľahnem si aj ja. Handry z kosa na prádlo neutečú. Žehlička nevyzera že chce utiect. Donaska jedla nastastie funguje. Nechceš sa ti,nevladzes? Oddychuj niesme stroje

ivangeline
20. dec 2023

Ja som ficala. Aj pri 12tkach. ;D Zavisi ako fyzicky narocne. Moje boli vtedy menej,chodila som behavat 2x za tyzden a este aj posilka. Ked som robila fyzicky narocne 10tky a obcas nadcas...tak naopak,oddych a cvicenie len doma,max prechadzka.

livuska124
20. dec 2023

@lenkasarka bože, ako som sa zasmiala, že "prach leží, ľahnem si aj ja" 😀 😀 skvelá fráza, budem používať 😀

domkakvet
20. dec 2023

Ano je to normalne, potrebujes si oddychnut.

isis234
20. dec 2023

Po troch 10 hod. zmenách som ďalší deň voľna spala a leňošila. Jeden deň volňa máš málo. Telo potrebuje oddych. Ten, kto ti povie že si lenivá, nech si vyskúša tak pracovať.

ma77
20. dec 2023

Mne sa nechce ani po 8smičke nie to ešte po 12stke v lete ešte ako tak ale teraz nič počasie otras hmly skoro tma deprimujuce neskutočne☹

aurinia
27. dec 2023

Spi, jedlo objednaj ..maximálne napis muzovi lístok do obchodu ...