Je normálne nemať energiu po troch 12-hodinových zmenách?
Mám 3 dvanástky deň voľna a ďalšie 3… je podľa vás normálne že v ten jeden deň voľna nemám chuť od rana hneď upratovať varit … či som divná
Nie je to normálne ... je to prirodzené ... veď Tvoj organizmus potrebuje oddych ...
Absolútne si to nevycitajte. Ako píšu žienky nado mnou.
Juuj, kava ,gauc, film, kniha ,jedlo ,spanok ,je vela toho co mozes pre seba za jeden den volna spravit 😊 hlavne nic navyse a uzi si tych par biednych hodin ,ktore mas pre seba
to je ale zle po troch 12tskach za sebou mat len den volna a zase nabehnut na tri dvanatsky. je to vobec pravne ok? Co robis, ze mas stale len 12tsky?
Som najprv myslela, ze po troch pivach 😁 ak pracujes fyzicky, je tu uplne normalne. Pospi si. Pripadne si na zimu daj aj vitaminy.
Mne sa po 10 hod tiež nič nechce a nemusí to byť ani 3 dní po sebe
Po troch 12 ledva žijem, nieto ešte upratovať
A o to horšie teraz v zime, keď je furt tma a málo slnka, samé hmly...
@yanni dr max v nákupnom centre., nonstop ľudia celý deň .. a nemá kto robiť všetci sú chorí okrem mňa.. dvanástky robím bežne ale teraz robím tak že mám deň voľna a stále po 3 dvanástky..
Čo..???ja už po jednej uz celé doobedie oddychujem pri Tv
A to ti doma niekto vyčíta, že od rána nemakas?
@januarova áno že nič nerobím .. a dlho spím
Tiež robím krátky dlhý týždeň ale 11 tky ja normálne aj zaspim cez deň keď mám voľno.najviac som robila päť dní v kuse deň voľno tak to som lenodila takmer celý deň však bolo treba zas ísť do práce.tiez nás chcú teraz pred vianocami zdierat aby sme robili do konca týždňa každý deň ,lebo nas je málo.Zajtra mám konečne voľno po troch dňoch v robote a to chce aby som prišla už štvrtok do práce do nedele.
Ten co ti vycita, ze nic nerobi by mal porobit, kedze ty si tiez potrebujes oddychnut.
@viestta Presne tak.
Je nenormálny ten, čo ti to vyčíta. Bez výčitiek svedomia si pospi dlhšie aj oddýchni. Veď to je aj na koňa vela....
To je masaker,ja viem..hlavne teraz december..Hrozné...povedz chlapovi?nech si to ide vyskúšať..môj je super,este ide aj nakúpiť aj sa ideme najesť,nevyžaduje odomňa nič..v tomto je fakt dokonalý
Ja som tiež kedysi robila 12-tky, manuálnu prácu, ale štýlom 1denná, 1 nočná, 2 dní voľno a bol to zahul 😞 som rada, že tak už nemusím robiť...
Mne sa nechce aj bez práce 😂 s mužom dáme týždenne dve hodiny Max a byť je ok
Mne sa nechce ani po ôsmich. Poviem si prach leží ľahnem si aj ja. Handry z kosa na prádlo neutečú. Žehlička nevyzera že chce utiect. Donaska jedla nastastie funguje. Nechceš sa ti,nevladzes? Oddychuj niesme stroje
Ja som ficala. Aj pri 12tkach. ;D Zavisi ako fyzicky narocne. Moje boli vtedy menej,chodila som behavat 2x za tyzden a este aj posilka. Ked som robila fyzicky narocne 10tky a obcas nadcas...tak naopak,oddych a cvicenie len doma,max prechadzka.
@lenkasarka bože, ako som sa zasmiala, že "prach leží, ľahnem si aj ja" 😀 😀 skvelá fráza, budem používať 😀
Ano je to normalne, potrebujes si oddychnut.
Po troch 10 hod. zmenách som ďalší deň voľna spala a leňošila. Jeden deň volňa máš málo. Telo potrebuje oddych. Ten, kto ti povie že si lenivá, nech si vyskúša tak pracovať.
Mne sa nechce ani po 8smičke nie to ešte po 12stke v lete ešte ako tak ale teraz nič počasie otras hmly skoro tma deprimujuce neskutočne☹
Spi, jedlo objednaj ..maximálne napis muzovi lístok do obchodu ...

Mne sa neche nič ani po jednej dvanástke