Je odpočúvanie rozhovorov v práci bežné?
Nastúpila som do novej práce a bola som upozornena,že nemám rozprávať v jednej časti lebo,že vedenia tam chodiť počúvať naše rozhovory. Myslela som si,že je to sranda dokiaľ šéf ráno nezačal vyťahovať ozaj veci ktoré ho čo nemajú zaujímať. Zostala som normálne v šoku čo všetko zrazu o mne vedel. Baby mi povedali,že preto tam nesadavaju lebo vedia,že na druhej strane odpočúvajú.
Je toto akože bežné??? Mne to nepríde normálne aby toto riešili. Počuli presne o čom sa s mužom bavila aj o Tom,že mám nejaké gyn.problemy a on toto všetko vytiahol ráno na stôl pred kolegami.
ak to vytiahol pred kolegami tak by som povedala že jeho do toho nič a ak bude čokoľvek ďalej rozširovať oznámim ho vedeniu…
@doriiis ja som pochopila,ze to riesila s muzom,zrejme cez mobil....nie s kolegom
Mne príde divné takéto telefonáty riešiť v práci.
@dominikamacakova ty si nikdy praci nevolala s partnerom? Co je na tom cudne
@dominikamacakova nie také telefonáty riešim v práci. ok, keď je niekto neslušný a počúva - ale čo to má čo na porade vyťahovať??
@biba_18 veď divný je samozrejme aj ten šéf...
Zaujímalo by ma čo je to za firmu 😂
@petulda333 no určite som nehovorila na nejakej "chodbičke" alebo na miestach kde ma môže niekto počuť o svojich gynekologických problémoch... To že to rozniesol šéf je ďalší bizar 😅
Vieš čo všetko som si ja vypočula v práci, lebo ľudia si neuvedomujú, že máme tenké steny a čo všetko počuť cez spojovacie dvere? 😅 a nechcem radšej ani vedieť čo mňa kto počul povedať, keď sa tiež pozabudnem... nesedí proste tak, že to tam počuje? mi príde zvlášte že by chodil odpočúvať niekam, kde to všetci vedia a nikto tam nerozpráva... to že to vytiahol, keď už započul, by som ale určite riešila a ohradila sa proti tomu
take veci sa riesia doma, nie pocas pracovnej doby v praci
@dominikamacakova tak zrejme to hovorila este vtedy,kedy o tom nevedela
vy ste v tej robote všetky nepríčetné?
Sťažovala by som sa na vyšších miestach
@rozculena
a kde by si sa stazovala, keby to robi majiteľ firmy? Tiez som uz pocula o tom ze prvej ruky. Na určitom mieste v určitých časoch sa odpocuvalo - ci sú zamestnanci lojálny vraj. Zopar ich to vedelo a upozornili na to ostatných. Tiez neverili, pokial sef neprepustil tých, ktorí o ňom nepekne hovorili. Ze bol svojský je samozrejme ina vec... Ale tam sa nebolo kde sťažovať.
@autorka osobné údaje mu nič nehovorí?
Rozdiel je vypočuť si a odpočúvať.
Tak jedna vec je počuť, druhá "odpocuvat".
Voči comu by som sa hneď ohradila, že aj keď niečo také pocuje = nemá to co vyťahovať na schôdzi a duplom nie rozširovať. Ak je to miesto priste take blbé a počuť z tade všetko k nemu, nech to tam oznaci. Mali sme prípad ze jeden 'riaditeľ sveta" neznášal akýkoľvek ruch na chodbe a tak a zlizli sme si to všetci.
Popravde pochybujem ze niekto 8h denne sedí pri kamere a čaká aby si vypočul nejaký hovor. Kamery mame v práci a posledne na čo mám chuť je sledovať a počúvať co zamestnanci riešia 😂
@simca06022011 Náš šéf nás pravidelne sleduje na kamerách. On je teraz momentálne na PN a sleduje nás z domu. Mne sa nechcelo veriť že nás fakt sleduje. Vedúcej volal z domu, že prečo nás nevidno na kamerách či sa náhodou neflákame, ju poslal že nás má ísť skontrolovať.
Uchylné vedenie, sprostý šéf. Normálny človek toto robiť nebude. Odpočúvať súkromne hovory s cieľom to zneužiť to je choré, to je ako za komáčov. Výmen firmu, alebo už ani slovo o súkromných veciach.
@simca06022011 😂 osobne takého poznám, dokonca nás s kolegyňou odpočúval, v našej kancelárii neboli kamery. 🤣 zistila som to tak, že sme rozprávali schválne totálne blbosti gól bol, keď som povedala, že do konca októbra chcem odísť z práce.. 2 dni na to mi doniesol výpoveď 😂🤦♀️
@denkabemommy je to nezákonné pokiaľ vás dopredu o tom neupozornil...
@biba_18 ano, tak isto kamerový systém, s ktorym musíte súhlasiť a musia vás upozornit
@pieksamaki súhlasiť asi nie, ale vedieť by si o ňom mala ... resp. áno, ak nedáš výpoveď, tak s ním súhlasiš, no ...
@biba_18 nemali sme priamy dôkaz, takže sme to nemali ako riešiť ale schuti som mu vynadala a to bolo pre mňa najviac 😅.. už tam našťastie nie som, veľmi dobrá skúsenosť do života mať debila šéfa
@denkabemommy za celý svoj život som mala nedebila šéfa asi iba raz ...
@biba_18 ja mám teraz super šéfa, ale to preto, že som ho inak ako cez videohovor nevidela 😂.
@estellas
@denkabemommy tak si nemaju co robit... :DDD ja si to neviem rpedstavit, nam je za vela otvarat to a pozerat ked sa nieco stane :DDD Podla mna clovek co ma co robit, nebude taketo riesit.. ano ak ma niekto flakacov, tak pozrie ale to je tak vsetko.. pocuvat co sa kde kto bavi...
Na druhej strane, ak fakt nietko sa bavi tak, ze pocut to, tak je divne "to nepocuvat". Ja si tiez vypocujem kopec veci, ked som na firme a bavia sa ludia, stuple do usi nenosim :DDD

Načo preberas v robote osobné veci? Obzvlášť v novej robote? Tak ti treba.Nemiesaj robotu a súkromie.
Okrem toho ťa upozornili